koteczek555 pisze:Jeszcze raz bardzo dziękujęNie zapomnij posłać adresu to odsyłki
nie odsyłaj, wkład kosztuje w sklepie mniej niż przesyłka więc kupimy sobie nowy
Moderator: Moderatorzy
koteczek555 pisze:Jeszcze raz bardzo dziękujęNie zapomnij posłać adresu to odsyłki
Tweety pisze:koteczek555 pisze:Jeszcze raz bardzo dziękujęNie zapomnij posłać adresu to odsyłki
nie odsyłaj, wkład kosztuje w sklepie mniej niż przesyłka więc kupimy sobie nowy
Prążek pisze:on jest zamrożony?
IKA 6 pisze:Mieliscie wysłac paczke kurierem w poniedziałek. Dzisiaj koty miały dostac lekarstwo. Paczki nie ma. Powiedziano mi dzisiaj, że jak jutro przyjdzie paczka to jej nie przyjmą bo bedzie juz rozmrożona![]()
![]()
![]()
andzelika1952 pisze:Czy ja także mogłabym zamówić 20 porcji ? Na szczęście nie dla moich kotków, ale dla koleżanki.
Prążek pisze:transport musi być w takim razie w jaki sposób? czy ten termos wystarczy? czy termos wtedy kiedy pocztą?
a zużyty w jakim terminie, bo już powtórne zamrożenie chyba nie wchodzi w grę prawda?
Prążek pisze:Prążek pisze:transport musi być w takim razie w jaki sposób? czy ten termos wystarczy? czy termos wtedy kiedy pocztą?
a zużyty w jakim terminie, bo już powtórne zamrożenie chyba nie wchodzi w grę prawda?
?
Tweety pisze:IKA 6 pisze:Mieliscie wysłac paczke kurierem w poniedziałek. Dzisiaj koty miały dostac lekarstwo. Paczki nie ma. Powiedziano mi dzisiaj, że jak jutro przyjdzie paczka to jej nie przyjmą bo bedzie juz rozmrożona![]()
![]()
![]()
i wysłaliśmy w poniedziałek, pisałam o tym osobie, dla której poszedł. On nie jest zamrożony tylko schłodzony dość dobrze zabezpieczonym wkładem mrożącym. Będę jutro dzwonić do firmy kurierskiej z samego rana. Drugi raz wycinają mi taki numer jak pilnie zależy na czasie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości