CoolCaty pisze:
Cudo kot i cudo zdjecie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:
CoolCaty pisze:
joluka pisze:można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?
bekos pisze:joluka pisze:można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?
Szarusia już ma zaklepany DS, tak? tylko nie wiem, czy są widoki na transport do Poznania.
a Marmurkę2 faktycznie by trzeba trochę poreklamować![]()
kciuki za Puchatkę![]()
martwi mnie milczenie w sprawie Lilkiona już jest u iwci?
joluka pisze:
Niko - a co z resztą kotków w Głownie? Czy są jakieś widoki na nowe domki - choćby tymczasowe? Może by tak zakładać indywidualne wątki pojedynczym - tak choćby po jednym, i jak znajdzie przynajmniej DT, to następnemu?
można by zrobić wątki np. Marmurce albo Szarusi, albo Skoczkowi... - to takie cudne koty - może ktoś by się zlitował...?
Strasznie martwi mnie ze zdjęcia Plamka - to taka cudna koteczka, a wygląda na chorą.... - czy nie dałoby się zorganizować jakiś badań weta dla niej? Namów proszę p. Zosię - powiedz, że koteczka osowiała, nieswoja - może ją zawiozą do lekarza...? Jakby się jakiś DT znalazł, to byłby sens robienia testów....
kotekŁatek pisze:Skoczek ma piękną białą plamkę pod szyjką, świetnie ją widać na tym zdjęciu z pierwszego postu. Taki szczegół może się komuś spodobać.
Murzynka z żółtymi oczami też jest niesamowita.
A Czarnuszka ma ujmujący, łagodny pyszczek, a skoro jest miziasta to też może się podobać.
nika28 pisze:Wątek Plamki : viewtopic.php?f=1&t=110034
Skoczek będzie miał później.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123 i 79 gości