Spory bazar na Samiego:)kubki,deska,worek,koszulka-NOWOŚCI!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 12, 2010 17:18 Spory bazar na Samiego:)kubki,deska,worek,koszulka-NOWOŚCI!

Sami to kot, który przyjechał do mnie na DT z łódzkiego schronu. Niestety miewa napady agresji. Teraz będę go uspokajać "potrójnym uderzeniem" : feliway, kalm aid i krople od ryśki.
Troszkę to kosztowne, więc postanowiłam wystawić bazarek. Dostałam duże wsparcie na początku (Kotylion, CC, Puchatkowo, Serniczek) i ciocia Serniczek jest wirtualną opiekunką Samiego i Jaskóła, jednak wydatki na uspokojenie Samiego są spore. Jeśli uzbierałoby się więcej pieniążków przeznaczę je na dalsze badania Samiego (czeka go w najbliższym czasie badanie krwi).
Tutaj wątek moich chłopaków :arrow: viewtopic.php?f=1&t=108011&start=0

1. Eleganckie klapki, prawdopodobnie skórzane. Nietrafiony prezent szylkreci od szwagierki. Klapki praktycznie nieużywane, tylko przymierzone. Mają niewielkie zadrapanie na prawym obcasie, co widać na zdjęciu. Na klapkach podany jest rozmiar 38, ale według mnie to max. 37 na szczupłą stopę. Długość wkładki 24,5-25 cm, jednak mają dość mocno zwężony czubek i stopa nie dochodzi do samego końca.
Obrazek
Pozwoliłam sobie wykorzystać zdjęcie i opis szylkreci.

Cena wywoławcza 5 zł + 5 zł (połowa kosztów wysyłki)
Wylicytowała kasiunia773 :1luvu:

2. 2 czarne, nowe porteliki, bardzo eleganckie, pojemne i w ogóle szałowe.

Obrazek

Cena wywoławcza jednej sztuki 5 zł + 2,5 zł (połowa kosztów wysyłki)
Wylicytowała dakoti :1luvu:

3.Mini portfelik ze skóry, granatowy, w kształcie główki kota. Używany,ale stan idealny. Wymiary całkowite 4X4 cm, płaski. Bardzo fajny gadżet, może nawet służyć jako ozdoba torebki lub brelok, ma uchwyt do sznureczka. Polecam.

Obrazek

Cena wywoławcza 5 zł + 2 zł (połowa kosztów wysyłki)
Wylicytowała rybcie :1luvu:

4. Coś dla kolekcjonerów i coloholików :wink: Drewniana deska do krojenia, nacięcia i logo z jednej strony. Druga strona gładka. Bardzo starannie wykonana. Nówka sztuka - jeszcze w folii (która "puściła" w dwóch miejscach, ale nadal ładnie chroni deseczkę). Wymiary w cm: 21x32,5x1,7
ObrazekObrazek

Cena wywoławcza 10 zł + 2,5 (połowa kosztów przesyłki)

5. Puszka RC. Ładniusia z "okienkiem", w którym widać ile jeszcze karmy zostało. Wysokość 17 cm, średnica wieczka ok 11 cm. Puszka nowiusieńka, nieużywana, wyjęta z otulinki do zdjęć. Niestety ma malutkie wgięcie na wieczku (co widać na ostatnim zdjęciu).
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Cena wywoławcza 8 zł + 2,5 (połowa kosztów przesyłki)
Wylicytowała kasiunua773 :1luvu:

6. Kubeczek z czarnym i z białym kotkiem. Nowiusieńki, nieużywany, ceramiczny. Jest zapakowany w zabawne pudełeczko, nadaje się na prezent. (szylkrecia dostała taki kubasek ode mnie na Dzień Kota i była zachwycona :wink: ). Wysokość 11 cm, średnica spodu 6 cm, średnica górnej krawędzi ok. 8,5 cm.
ObrazekObrazek
Obrazek

Cena wywoławcza 7 zł + 2,5 zł (połowa kosztów przesyłki)
Wylicytowała Dama Ya :1luvu:

7. Łamigłówka-puzzle czteroelementowe liptona. Chodzi o to, żeby ułożyć różne figury, które podane są na załączonej "rozpisce". Puzzle drewniane. Były używane co widać po rozpisce, na której ktoś zaznaczył, co już ułożył :wink: A chcę napisac, że nie ułożył wszystkich figur. Rozpiska dwustronna, ja sfotografowałam jedynie pierwszą stronę.
ObrazekObrazekObrazek

Cena wywoławcza 4 zł + 2 zł (połowa kosztów przesyłki).

8. Full wypas nowiuteńki worek z moim ulubieńcem - Johny Brawo :!: Worek ze sznurkami po dwóch stronach, może być noszony na 2 ramiona i na jedno. Znaczek na górze jeszcze w folii, dżinks od suwaka w papierku (z tego, co dojrzałam, pod papierkiem także Johny). Worek ma 2 kieszenie - jedną zapinaną na suwak (ten zielony na zdjęciu), drugą wiekszą od góry. Wymiary 39 cm na 31 cm. Wykonany z grubego, solidnego materiału.

Obrazek

Cena wywoławcza 7 zł plus 2 zł (połowa kosztów przesyłki)

9. Koszulka house XS. Nówka sztuka z metką. Kupiłam na bazarku, niestety przykrótka :( Śliczna. Szerokość pod pachami bez rozciągania 39 cm, długość ok 52 cm. Cena z metki 44,90 zł

Obrazek

Cena wywoławcza 10 zł plus 2 zł (połowa kosztów przesyłki)
Licytacja do 23.04.2010 do 20:23 czasu forum.

10. Ceramiczny kubeczek z kotkami i z dwoma uszkami :D Wysokość ok. 7,7 cm, średnica na górze 9,5 cm. Nóweczka z kartonikiem.

ObrazekObrazekObrazek

Cena wywoławcza 5 zł plus 2 zł (połowa kosztów przesyłki)

11. Ceramiczny kubeczek z kotkami. Z obu stron taki sam obrazek. Nóweczka w kartoniku. Wymiary: wysokość 11 cm, średnica no górze 7,5 cm.

ObrazekObrazek

Cena wywoławcza 5 zł plus 2 zł (polowa kosztów przesyłki)

Licytacja każdej rzeczy trwa tydzień od pierwszej oferty.
Zapraszam bardzo serdecznie :) Miłego licytowania :D
Edit: zmieniłam zdjęcia kubeczka numer 6 i dodałam przedmioty 8-11.
Ostatnio edytowano Wto kwi 20, 2010 15:37 przez kasiakom, łącznie edytowano 14 razy
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pon kwi 12, 2010 17:26 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

Buciki poproszę za wywoławczą :mrgreen:
I puszkę tyż :mrgreen:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon kwi 12, 2010 17:29 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

kasiunia773 pisze:Buciki poproszę za wywoławczą :mrgreen:

Kochana co za ekspres 8O :mrgreen: Ślicznie dziękujemy :D
Szczerze przyznam, że okropnie mi się podobają, ale mam za dużą płetwę :?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pon kwi 12, 2010 17:35 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

kasiakom pisze:
kasiunia773 pisze:Buciki poproszę za wywoławczą :mrgreen:

Kochana co za ekspres 8O :mrgreen: Ślicznie dziękujemy :D
Szczerze przyznam, że okropnie mi się podobają, ale mam za dużą płetwę :?

A ja niepełne 37 :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon kwi 12, 2010 17:35 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

kocia portmonetka za wywoławczą! Poproszę :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon kwi 12, 2010 17:41 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

rybcie pisze:kocia portmonetka za wywoławczą! Poproszę :kotek:

Prześlicznie dziękujemy :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pon kwi 12, 2010 17:50 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

Podsumowanie:
1- kasiunia773 za wywoławczą
2 - -
3 - rybcie za wywoławczą
4- -
5- kasiunia773 za wywoławczą
6- -
7- -
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto kwi 13, 2010 7:19 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

podniosę :). Kasiakom bardzo pomaga tymczasując Jaskóła i Samiego, których uratowała przed najgorszym. A terapia psychologiczna kosztowna, więc pomoc się naprawdę przyda.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto kwi 13, 2010 9:24 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

Start 2 obydwa :)
I start 6 !!!!!
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto kwi 13, 2010 16:09 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

dakoti pisze:Start 2 obydwa :)
I start 6 !!!!!

Dziękujemy prześlicznie :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto kwi 13, 2010 16:11 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

Podsumowanko:

1- kasiunia773 za wywoławczą
2- dakoti oba za wywoławczą
3 -rybcie za wywoławczą
4- -
5- kasiunia773 za wywoławczą
6- dakoti za wywoławczą
7-

Bardzo Wam dziękuję :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro kwi 14, 2010 7:22 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

Podrzucę porannie, może ktoś jeszcze zechce zalicytować :ok:

Postaram się zrobić ładniejsze zdjęcia kubeczka i deski, bo są rewelacyjne, tylko ja za grosz talentu do robienia zdjęć nie mam :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro kwi 14, 2010 7:37 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

kasiakom - zdjęcie kubeczka zrób odwrotnie, znaczy mając okno za sobą a nie za kubeczkiem, nie będzie pod światło i będzie lepiej widać jaki jest ładny :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro kwi 14, 2010 8:35 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubek,puzzle...

rybcie pisze:kasiakom - zdjęcie kubeczka zrób odwrotnie, znaczy mając okno za sobą a nie za kubeczkiem, nie będzie pod światło i będzie lepiej widać jaki jest ładny :)

Kochana dziękuję za rady :1luvu: Ja jestem taki mały antytalent zdjęciowy :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Śro kwi 14, 2010 19:36 Re: Spory bazar na Samiego:)buty,puszka,kubki,koszulka-NOWE

Dodałam przedmioty 8-11 . Zapraszam do licytacji :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

[następna]