Moderator: DoBo
danunka pisze:
Wystawa w Szczecinie będzie świetna okazją do posiedzenia przy swoich kotach w spokoju i zadumie.
Asskia pisze:danunka pisze:
Wystawa w Szczecinie będzie świetna okazją do posiedzenia przy swoich kotach w spokoju i zadumie.
też tak uważam i wielu moich znajomych
wystawa nie musi być "wrzaskiem" radości, imprezką z szampanem, a cichym kameralnym przeżyciem, które to poświęcić można właśnie tym, co tragicznie odeszli
Corrado pisze:Czyli mam rozumieć że w sytuacji w, której będzie ogłoszony pogrzeb Prezydenta i Wszystkich Ofiar tej tragicznej katastrofy wystawa nadal się odbędzie?!
narwanka pisze:Corrado pisze:Czyli mam rozumieć że w sytuacji w, której będzie ogłoszony pogrzeb Prezydenta i Wszystkich Ofiar tej tragicznej katastrofy wystawa nadal się odbędzie?!
Moim zdaniem oczywiscte ze w takim wypadku sie NIE odbedzie
danunka pisze:narwanka pisze:Corrado pisze:Czyli mam rozumieć że w sytuacji w, której będzie ogłoszony pogrzeb Prezydenta i Wszystkich Ofiar tej tragicznej katastrofy wystawa nadal się odbędzie?!
Moim zdaniem oczywiscte ze w takim wypadku sie NIE odbedzie
mimo ,że obie jesteście ze Szczecina,ale nie z Cat Clubu Pomerania Szczecin pozwólcie klubowi decydować w tym temacie. Wy macie dwie opcje: uczestniczyć albo nie, do Was należy decyzja .
żeby było "po kociemu" przypominam Wam ,że > Prezydent Lech Kaczyński został Kociarzem Roku 2007 < ( był nominowany trzykrotnie)
szczecińska wystawa kotów może się odbyć "Ku pamięci"
Corrado pisze:ja się bardzo cieszę, że nie należę do takiego klubu.
agatanycz pisze:a jesli ktos zaplacil za wystawę i w obliczu tej tragedii Narodwej nie będzie brał udziału, czy może wystąpić po zwrot kosztów??
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Irek B, xmalyna i 5 gości