MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 10, 2010 20:20 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Najwyraźniej jest bardzo nudno ;)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob kwi 10, 2010 22:32 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Jeszcze nikt tytułu nie zmienił :roll: Już chyba nie jest nudno, szczególnie w naszym kraju :(
Miałam dziś wizytę adopcyjną, wcześniej tą samą miała majkowiec :wink: Może z tego coś będzie :wink: Zarezerwowana jest Birma :)

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob kwi 10, 2010 22:38 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

Gratulacje dla Birmy.

Miałam dziś porobić ogłoszenia kotom, ale cały dzień, właściwie od przebudzenia spędziłam w totalnym zawieszeniu :( zupełnie nie wiem kiedy kilkanaście godzin mi umknęło.

W dodatku znalazłam na szyi Senei ślady krwi i łysego placka pośrodku-według Myszki to pozostałość po pękniętym ropniu (mam wyrzuty sumienia, że nic wcześniej nie zauważyłam :| ) Dla pewności, że nic złego się nie dzieje jutro robimy wyprawę do weta. I tak mieliśmy iść po weekendzie żeby coś w sprawie biegunki w stadzie zrobić.
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Nie kwi 11, 2010 17:52 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. ;) lubimy jak jest nudno :)

aassiiaa pisze:Zgłosiłam MiauKota do wewnętrznego głosowania Krakvetowego.

Aassiiaa zgłosiła nas do głosowania. Chyba nie muszę, a może właśnie muszę napisać, że jest nam bardzo ciężko finansowo w utrzymaniu naszego stada :( Wet już dopomina się o zapłatę, a i tak jeździmy do niego tylko z najpilniejszymi sprawami. Mamy do szczepienia MiauKotka, na bieżąco kupujemy mokre jedzonko i żwirki. W suchym mamy dużą pomoc od naszych kochanych przyjaciół, ale to też nie wystarcza. W piątek znowu dokupiłyśmy z Adą jedzonka i żwirki za prawie 700 zł. Jednak to wszystko nic w porównaniu z tym, że dobił nas wyrok za prowadzenie działalności nadzorowanej bez zezwolenia jeszcze za azyl CK. Odwołujemy się, ale nie wiemy czy to coś da i zapłacenia kary w wysokości po 550 zł od łebka nad nami wisi :(

Barbara Horz

Post » Nie kwi 11, 2010 19:15 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Szczepienie mojego Miaukotka biore na siebie, podajcie mi tylko kwote i nr konta weta :)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Nie kwi 11, 2010 19:26 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Edyszka :1luvu:

Myszka.xww

Post » Nie kwi 11, 2010 20:45 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Edyszka :aniolek:

I Myszka.xww się odezwała 8) , a ja już myślałam, że sama się na tym forum ostałam :evil: Wiem, też znikam niekiedy na trochę :oops: , ale przynajmniej jest ze mną kontakt telefoniczny. Czy ktoś wie może, gdzie jest Adria :roll:

Barbara Horz

Post » Nie kwi 11, 2010 20:59 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Edyszka :D

Barbara Horz pisze:I Myszka.xww się odezwała 8) , a ja już myślałam, że sama się na tym forum ostałam :evil: Wiem, też znikam niekiedy na trochę :oops: , ale przynajmniej jest ze mną kontakt telefoniczny. Czy ktoś wie może, gdzie jest Adria :roll:

Hmm...niemiło jest być niewidzialną :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Post » Nie kwi 11, 2010 21:06 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

ja Cię widzę:)
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Nie kwi 11, 2010 21:08 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

mimw pisze:Edyszka :D

Barbara Horz pisze:I Myszka.xww się odezwała 8) , a ja już myślałam, że sama się na tym forum ostałam :evil: Wiem, też znikam niekiedy na trochę :oops: , ale przynajmniej jest ze mną kontakt telefoniczny. Czy ktoś wie może, gdzie jest Adria :roll:

:ryk:

Zapraszam na bazarek :mrgreen:

Same fajoskie rzeczy dla MiauKotów

Myszka.xww

Post » Nie kwi 11, 2010 21:11 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Edyszka pisze:ja Cię widzę:)

Dzięki :wink:

Skoro ktoś mnie zauważa to donoszę, że na szyi Senei, po podgoleniu ujawniły się ślady pięknych, długich kłów Largo :evil: Na szczęście ranki już są zagojone.
Po powrocie z lecznicy oczywiście Largo polizał uszy małej po czym zaczęli się gryżć :roll:

A druga informacja- odwiedziliśmy dziś CK Zefira.
Kocio jest wybiegany, wymiziany, wypieszczony i szczęśliwy :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Post » Pon kwi 12, 2010 12:48 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

sorki :oops: Coś wiem na ten temat, bo zazwyczaj jak piszę to po mnie jest długa cisza, albo ktoś pisze zupełnie na inny temat :evil:
Tłumaczę to se tym, że mam niezrozumiały język :twisted:

Przypominam o głosowaniu w wątku Krakvetowskim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo prosimy o głosy :oops:

Barbara Horz

Post » Pon kwi 12, 2010 12:49 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Barbara Horz pisze:

sorki :oops: Coś wiem na ten temat, bo zazwyczaj jak piszę to po mnie jest długa cisza, albo ktoś pisze zupełnie na inny temat :evil:
Tłumaczę to se tym, że mam niezrozumiały język :twisted:

Przypominam o głosowaniu w wątku Krakvetowskim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo prosimy o głosy :oops:

No dobra, wybaczam :mrgreen:

P.S jak się czuje Inga :?: Kiedy druga operacja?
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Post » Pon kwi 12, 2010 13:28 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Co do Ingi to musi wypowiedzieć się Adria. Tylko nie wiem co się z nią dzieje :roll:

Barbara Horz

Post » Pon kwi 12, 2010 17:47 Re: MiauKot-PoTomkowie MiauKota-s.1. Krakvet-prosimy o głosy

Ej, to co: Kairrrro i Birma mogą mieć wspólny dom? Czy Birma idzie gdzie indziej? 8)

A propos niewidzialnosci: jak zaraz znajdę wiadomość, w której grzecznie proszę 8) o informacje o kotach daaaawno nieopisywanych, to normalnie komuś pióra polecą zara, no! :wink: :piwa:

Largo się na szyi Senei podpisał?
Jeśli nie, to wszystko potwarz! :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]