Teraz ŁATEK cz. 3 - Do zamknięcia :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 11, 2010 14:00 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Łaciu, jak się czujesz Ty, Twoja Duża, mniejsi i Babcia?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie kwi 11, 2010 19:16 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Dzień dobry. Byłam nieobecna na forum od piątku, bo jak wiecie miałam szkolenie ze stepu. Wczorajsza tragedia bardzo mną wstrząsnęła. Jechałyśmy dzisiaj z koleżanką samochodem, akurat w południe kiedy przypadały 2 minuty ciszy w hołdzie wszystkim tym, którzy wczoraj zginęli. Kilka samochodów również się zatrzymało. Miałam łzy w oczach. Tylu ludzi zginęło w jednej chwili... Tyle ważnych osobistości. I Prezydent... Współczuję córce Państwa Kaczyńskich. Myślę o niej od wczoraj. I współczuję rodzinom wszystkich ofiar. Nie wyobrażam sobie bólu, który teraz muszą czuć. Straszne...

Łatuś czuje się świetnie. Kondycję ma nienaganną, co widać w codziennych wyścigach do miski. Babcia jako tako... Dzisiaj byli u niej moi teściowie, bo ja nie mogłam. Jutro mam ważne sprawy do załatwiania. Między innymi lekarza z chłopcami. Starszy znowu zaczyna kaszleć :roll: A ja jestem potwornie zmęczona. Bolą mnie nogi i czuję przeciążenie w górnych okolicach, z nadmiaru wiadomości.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon kwi 12, 2010 7:19 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Witaj Kasiu i Łateczku. Trzymam kciuki za zdrówko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 12, 2010 9:58 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon kwi 12, 2010 17:27 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Cześć dziewczynki. Właśnie wróciłam z przychodni. Tzn jakieś półtorej godziny temu, ale dopiero teraz usiadłam na chwilkę. Pani doktor zamiast na 8 przyszła do pracy na 11, więc jak dojechaliśmy, to przychodnia pękała w szwach. Odsiedzieliśmy swoje chyba potrójnie... :roll: A dzieciaki z nudów chodziły już nawet po suficie. Kiedy włożyłam klucz w zamek usłyszałam z drugiej strony głośne MIAAAAUUUU. Łatek musiał się okropnie stęsknić, bo jeszcze nigdy nas tak nie witał :)

Dzisiaj dowiedziałam się, że na pokładzie Tupoleva była mama męża mojej siostry ciotecznej. Kurczę wiedziałam przecież, że pracuje w kancelarii, ale wcale nie skojarzyłam nazwiska... Zupełnie nie wiem co mam powiedzieć kuzynce i jej mężowi. Wysłałam sms kondolencyjnego, bo telefonu nie odbierają, ale jakoś mi tak... Chyba powinnam jednak powiedzieć coś osobiście. Tylko zupełnie nie wiem co. I jak :(

maciejowa

Post » Pon kwi 12, 2010 17:33 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Kasiu , to straszne co teraz przeżywasz :cry: :cry: :cry:
Nie potrafie nic pomóc :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon kwi 12, 2010 17:51 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

trawa11 pisze:Kasiu , to straszne co teraz przeżywasz :cry: :cry: :cry:

Ja nie mogę sobie wyobrazić co oni przeżywają. Znałam Panią Izabelę tylko ze ślubu i z jakichś przypadkowych spotkań. Jednak jej syna widuję częściej, bo to mąż mojej kuzynki, z którą jestem w dobrych stosunkach mimo dzielącej nas odległości. Jest mi naprawdę przykro i naprawdę nie wiem co mam powiedzieć, żeby nie pogłębić jego bólu, ale żeby wiedział, że chciałabym ich jakoś wesprzeć... Ten wysłany sms chyba nie wystarczy, a jednak mam wrażenie, że nie chcą rozmawiać bo telefon w ich mieszkaniu i komórki uparcie milczą :( Może jednak nie dręczyć ich teraz słowami?

maciejowa

Post » Pon kwi 12, 2010 17:57 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Fakt, co Oni przeżywają.. :( Kasiu, trudna sytuacja, sms to tak na szybko, ale rozmowa byłaby bardziej wskazana-tak się robi zwyczajowo.. Ale jak w tej sytuacji dzwonić? No w tej chwili nie bardzo. Po prostu poczekaj. Wysłałaś eska, dałaś znak, że pamiętasz. Naprawdę trudno tu doradzać, każdy jest inny..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 12, 2010 17:59 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:Kasiu , to straszne co teraz przeżywasz :cry: :cry: :cry:

Ja nie mogę sobie wyobrazić co oni przeżywają. Znałam Panią Izabelę tylko ze ślubu i z jakichś przypadkowych spotkań. Jednak jej syna widuję częściej, bo to mąż mojej kuzynki, z którą jestem w dobrych stosunkach mimo dzielącej nas odległości. Jest mi naprawdę przykro i naprawdę nie wiem co mam powiedzieć, żeby nie pogłębić jego bólu, ale żeby wiedział, że chciałabym ich jakoś wesprzeć... Ten wysłany sms chyba nie wystarczy, a jednak mam wrażenie, że nie chcą rozmawiać bo telefon w ich mieszkaniu i komórki uparcie milczą :( Może jednak nie dręczyć ich teraz słowami?

Uszanuj to Kasiu, poczekaj, napewno nie sa gotowi na jakiekolwiek rozmowy teraz.....
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon kwi 12, 2010 20:11 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Tak zrobię...

maciejowa

Post » Wto kwi 13, 2010 7:24 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Witajcie kochani.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 13, 2010 11:20 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 13, 2010 13:29 Re: cz.3 - Teraz Łatek :) Taki jestem przystojny! str .96

Dzień dobry.
Zaraz zmykam na zebranie do szkoły. A później na wzmacnianie. A rano byłam u Babci i poznałam opiekunkę. Bardzo miła Pani. Emerytowana przedszkolanka. I ma kota ;) :ok:

maciejowa

[poprzednia][następna]