Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ladysuzi pisze:witajcie!
Serdecznie dziękuję za ofertę karmy!!!Tylko jakby co to ta mokra bo co prawda wcina też suchą ale jej zęby są bardzo słabe(tzn te co zostały a jest ich mało:( )i nie chcę jej narazać na stratę kolejnycha, za przeproszeniem, wpiernicza wszystko jak wlezie. Jest kotem przecudownym, lubiącym spać na twarzy osoby która ją przygarnie- nie ma to jak zapach kociej pupy jako pobudka
poza tym, jak mój poprzedni pers, zachowuje się jak pies, tzn chodzi przy nodze, waruje przy drzwiach jak wychodzę itd. Poza tym wchodzi na wszelkie sprzęty i dziwnie patrzy,że jej nie pozwalam, skoro 'to takie normalne'. Jak tylko usiądę, włazi na kolana i może tak leżeć wieki(chyba, mój rekord2h). Ma krzywą szczękę bez ząbków, dlatego ma cały czas wysuniety języczek.
Co do kołtunów...preparaty które któraś z Was mi proponuje są w granicy 50zł a potrzebowałabym kilku...Nie mam gwarancji, że poradzą sobie z ogromem kołtuna na jej siersci- kołtuny sa od samej skóry- to jest problem- nie mogę ich wyciąć nie raniąc jej. Wet powiedział, że nadaje się tylko do ogolenia...Nie wiem czy warto próbować z tymi szamponami magicznymi???poradżcie!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 46 gości