Przypominam się z prośbą o tymczasową mamkę dla kociaka

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
miauczy kotek pisze:przed momentem odebrałam tel., że jedna z moich Pabianickich opiekunek ma ok. dwutygodniowego kociaka wyrzuconego przez matkę z gniazda. Kociak był już raz z powrotem dołożony, ale matka go znowu odrzuciła.
Opiekunka może go przetrzymać do wtorku, ale później idzie do pracy i nie będzie miała możliwości się nim zajmować.
Dlatego pilnie potrzebujemy zastępstwa.
Mleko zapewnie, szczepienia itp. później w miarę możliwości też mi się powinno udać.
miauczy kotek pisze:tylko do momentu usamodzielnienia...
ale musi być ktoś dyspozycyjny, bo kociaka z tego co się orientuję trzeba karmić co 3 godz.
kasia86 pisze:miauczy kotek pisze:przed momentem odebrałam tel., że jedna z moich Pabianickich opiekunek ma ok. dwutygodniowego kociaka wyrzuconego przez matkę z gniazda. Kociak był już raz z powrotem dołożony, ale matka go znowu odrzuciła.
Opiekunka może go przetrzymać do wtorku, ale później idzie do pracy i nie będzie miała możliwości się nim zajmować.
Dlatego pilnie potrzebujemy zastępstwa.
Mleko zapewnie, szczepienia itp. później w miarę możliwości też mi się powinno udać.
![]()
![]()
miauczy kotek pisze:po domki, bo coś zastój w adopcjach
miauczy kotek pisze:Wańka i Wstańka poszli dzisiaj do nowego domu![]()
Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
miauczy kotek pisze:nika, w końcu się doczekałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 119 gości