Mam pytanko może znacie kogoś kto jeździ na trasie Warszawa-Białystok

Potrzebna mi jest pomoc w przetransportowaniu jednej malutkiej świnki morskiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lusesita pisze:Milo pojechał do nowego domku...
dorotak97 pisze:lusesita pisze:Milo pojechał do nowego domku...
No to zostaliście tylko Wy i Krecio....
Pusto i smutno się pewnie zrobiło
Szałwia pisze:Bozennak i Basica:
jest wątek na miau pt. Koci-łapci = Tematy niezwiązane z kotami (OT).
Księgi kondolencyjne znajdzie każdy kto chce, na dowolnym portalu. Dyskusje polityczne również.
A my tu... sobie piszmy o kotach, co?
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Basica pisze:Szałwia pisze:Bozennak i Basica:
jest wątek na miau pt. Koci-łapci = Tematy niezwiązane z kotami (OT).
Księgi kondolencyjne znajdzie każdy kto chce, na dowolnym portalu. Dyskusje polityczne również.
A my tu... sobie piszmy o kotach, co?
wydaje mi się droga Szałwio, że czasami warto spojrzeć dalej niż czubek własnego nosa, czasami przydaje sie troche empatii, bez niej trudno nazwać sie człowiekiem... ja rozumiem, że jest to forum białostockie, ale nie jest ono Twoja własnością i nie powinnaś pouczać tu ludzi naprawdę wiele starszych niż Ty, troszke szacunku dla innych też by się przydało... może warto zrzucić maskę zakłamania, o pisaniu wyłacznie na kocie tematy mówisz zawsze i tylko wtedy gdy KOTKOWO stara sie o głosy w Krakvecie, taka młoda osoba i juz taka zakłamana....nieładnie
aga&2 pisze:Czy czujecie tykającą bombę zegarową?
Na kotkowie tak pięknie - dziś oddał się Milo, Iskierka. Dzwonili ludzie ws Lunki i Srebrnej Mili. Isia chyba zostanie w DT - dzwoniło kilka fajnych osób, ale pani jakoś nie może się z nią rozstać... Ale niestety - już jest zgłoszonych przynajmniej 10 malutkich kociaków, takich jeszcze niesamodzielnych ale już są
lusesita pisze:
Krecik akurat jest bardzo szczęśliwy z tego powodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości