[Białystok7]dziękujemy za głosowanie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 10, 2010 12:09 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

Witam
Mam pytanko może znacie kogoś kto jeździ na trasie Warszawa-Białystok :?:
Potrzebna mi jest pomoc w przetransportowaniu jednej malutkiej świnki morskiej :wink:
Zagłosuj na KOTKOWO
viewtopic.php?f=1&t=112159

Marlenuś91

Od: Wto kwi 21, 2009 15:51

Post » Sob kwi 10, 2010 12:14 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

Elza ma dzis gościa z Warszawy...zadzwoń i zapytaj może zabiora świnkę.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob kwi 10, 2010 12:58 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

Milo pojechał do nowego domku...
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Sob kwi 10, 2010 13:52 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

lusesita pisze:Milo pojechał do nowego domku...

No to zostaliście tylko Wy i Krecio....
Pusto i smutno się pewnie zrobiło :?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob kwi 10, 2010 14:15 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

tu mamy oficjalne miejsce na złożenie kondolencji rodzinom dzisiejszych ofiar
http://www.rmf24.pl/raport-lech-kaczyns ... dolencyjna

Basica

Post » Sob kwi 10, 2010 18:00 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

dorotak97 pisze:
lusesita pisze:Milo pojechał do nowego domku...

No to zostaliście tylko Wy i Krecio....
Pusto i smutno się pewnie zrobiło :?

Krecik akurat jest bardzo szczęśliwy z tego powodu :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Sob kwi 10, 2010 22:22 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

Bozennak i Basica:
jest wątek na miau pt. Koci-łapci = Tematy niezwiązane z kotami (OT).
Księgi kondolencyjne znajdzie każdy kto chce, na dowolnym portalu. Dyskusje polityczne również.

A my tu... sobie piszmy o kotach, co?
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Sob kwi 10, 2010 22:33 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

Szałwia pisze:Bozennak i Basica:
Księgi kondolencyjne znajdzie każdy kto chce, na dowolnym portalu. Dyskusje polityczne również.

Bardzo Mądre, super słowa :ok:
Bozennak, nie trzeba tak .....
Ostatnio edytowano Sob kwi 10, 2010 22:54 przez ellza1, łącznie edytowano 1 raz

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Sob kwi 10, 2010 22:37 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

nie chcę jątrzyć...lepiej usunę posta
Ostatnio edytowano Nie kwi 11, 2010 9:59 przez Basica, łącznie edytowano 1 raz

Basica

Post » Sob kwi 10, 2010 22:37 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

jeżeli tak bardzo przeszkadza niektórym moja tu obecność to był to już mój ostatni post na tym wątku... dziękuję za współpracę

Basica

Post » Sob kwi 10, 2010 23:21 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

No nie ma co, ręce mi opadły, chciałam napisać "bez komentarza" 8O
To teraz ja - dziś jest dużo emocji i wzruszeń. Proszę, przemyślcie jeszcze raz to co napisałyście...
Na tym forum akurat nie są ważne poglądy polityczne i zianie nienawiścią jest, moim zdaniem, bardzo nie na miejscu zwłaszcza w takim czasie.
Przypominam, że jedynie dzięki wzajemnej pomocy i wsparciu możemy zrobić coś dobrego.

Wracając do tematu wątku:
ellza - dziś cały dzień spędziłam w stolicy więc nie miałam szansy przeczytać że chcesz pogadać :( ale zawsze możesz śmiało próbować :) co do łapki - narazie nie jest to potwiedzona diagnoza tylko podejrzenie. Muszę wybrać się do lecznicy dowiedzieć się czegoś więcej. Niestety nie znam się na tym - może badanie krwi? Jeśli to nowotwór to nie wiem czy da się stwierdzić czy są przerzuty. Jeśli są amputacja łapki byłaby tylko niepotrzebnym cierpieniem. Potrzeba więcej danych po prostu tylko nie wiem czy da się je uzyskać, tj czy jest to możliwe :(

Dziś Kassja z p. Danusią ponownie wyprała Gremliny czyli kociaki p. Danusi. Już przypominają koty ponoć. Mam nadzieję, że jutro uda mi się zrobić im foty.
Plinka natomiast była u pani która przygarnęła kotkę z piwnicy. Kotka niestety miała w środku 4 kinder-niespodzianki. Dwa kociaki nie przeżyły, pewnie dlatego, że kotka marna. Dwa mają się dobrze, Plinka napisała, że takie małe pchły... Foty dotrą pewnie wkrótce.
Czy czujecie tykającą bombę zegarową?
Na kotkowie tak pięknie - dziś oddał się Milo, Iskierka. Dzwonili ludzie ws Lunki i Srebrnej Mili. Isia chyba zostanie w DT - dzwoniło kilka fajnych osób, ale pani jakoś nie może się z nią rozstać... Ale niestety - już jest zgłoszonych przynajmniej 10 malutkich kociaków, takich jeszcze niesamodzielnych ale już są :(
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie kwi 11, 2010 0:35 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

Basica pisze:
Szałwia pisze:Bozennak i Basica:

wydaje mi się droga Szałwio, że czasami warto spojrzeć dalej niż czubek własnego nosa, czasami przydaje sie troche empatii, bez niej trudno nazwać sie człowiekiem... ja rozumiem, że jest to forum białostockie, ale nie jest ono Twoja własnością i nie powinnaś pouczać tu ludzi naprawdę wiele starszych niż Ty, troszke szacunku dla innych też by się przydało... może warto zrzucić maskę zakłamania, o pisaniu wyłacznie na kocie tematy mówisz zawsze i tylko wtedy gdy KOTKOWO stara sie o głosy w Krakvecie, taka młoda osoba i juz taka zakłamana....nieładnie

Jejku... ja tylko chciałam wyłączyć tematy off z naszego wątku, nic więcej. Nikogo też nie pouczam, to tylko formalnie było... Sama interesuję się polityką, ale tu - to nie to miejsce, są inne na politykowanie, i na smutek... O mojej empatii i szacunku dyskutować nie będę...
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Nie kwi 11, 2010 7:58 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

aga&2 pisze:Czy czujecie tykającą bombę zegarową?
Na kotkowie tak pięknie - dziś oddał się Milo, Iskierka. Dzwonili ludzie ws Lunki i Srebrnej Mili. Isia chyba zostanie w DT - dzwoniło kilka fajnych osób, ale pani jakoś nie może się z nią rozstać... Ale niestety - już jest zgłoszonych przynajmniej 10 malutkich kociaków, takich jeszcze niesamodzielnych ale już są :(

Damy radę!!!Więcej optymizmu!!!
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Nie kwi 11, 2010 9:23 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

A oto moja nowa lokatorka, już po sterylizacji i jeszcze bezimienna;) już ma - MIZIA stwierdziłam, że nie może się inaczej nazywać Kicia jest przesłodka z rąk nie schodzi, bardzo szybko się zaklimatyzowała w moim stadzie.
Jest czarno-dymna na zdjęciach wygląda jakby była łysa:)

Obrazek

ta łysa plamka to szew po sterylizacji (kicia była w zaawansowanej ciąży)
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie kwi 11, 2010 9:40 przez asika5, łącznie edytowano 1 raz

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Nie kwi 11, 2010 9:26 Re: [Białystok7]nasze kotki proszą o głos w ankiecie Krakvetu:)

lusesita pisze:
Krecik akurat jest bardzo szczęśliwy z tego powodu :twisted:

W końcu Krecio poczuje sie jak Pan:))))))
Moje to już przestały nawet zwracać uwagę na to co przynoszę, jeden, dwa ..więcej już im nie robi różnicy :lol:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

[poprzednia][następna]