Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
spinoo pisze:Może wypowiedziałby sie organizator ? Być może sami sie jeszcze zastanawiają . Ale dla wielu pewnie uczestników to wazne , by nie jechac na prózno
spinoo pisze:Organizator wystawy naturalnie , chyba ze Marszłek Sejmu ogłosi załobe narodowa , a tego jeszcze nie zrobił ?
AF pisze:Myślę że organizatorzy powinni dołożyć wszelkich starań żeby wystawa została przełożona.
Katastrofa ta, to ogromna tragedia i chyba niekoniecznie trzeba czekać aż "góra" zabroni organizowania imprez masowych.
Pozdrawiam
spinoo pisze:Organizator wystawy naturalnie , chyba ze Marszłek Sejmu ogłosi załobe narodowa , a tego jeszcze nie zrobił ?
danunka pisze:AF pisze:Myślę że organizatorzy powinni dołożyć wszelkich starań żeby wystawa została przełożona.
Katastrofa ta, to ogromna tragedia i chyba niekoniecznie trzeba czekać aż "góra" zabroni organizowania imprez masowych.
Pozdrawiam
oczywiscie ,że jest to tragedia ,ale :
impreza masowa to impreza sportowa, artystyczna lub rozrywkowa a wystawa się do takich nie zalicza
kocią wystawę można przeprowadzać z poszanowaniem tragedii narodowej i ogłoszenia żałoby (własnie została ogłoszona na dni 7) . Na czas jej trwania odwołuje się zazwyczaj imprezy masowe i widowiska rozrywkowe (koncerty, rozgrywki sportowe).
scarlett pisze:danunka pisze:AF pisze:Myślę że organizatorzy powinni dołożyć wszelkich starań żeby wystawa została przełożona.
Pozdrawiam
oczywiscie ,że jest to tragedia ,ale :
impreza masowa to impreza sportowa, artystyczna lub rozrywkowa a wystawa się do takich nie zalicza
kocią wystawę można przeprowadzać z poszanowaniem tragedii narodowej i ogłoszenia żałoby (własnie została ogłoszona na dni 7) . Na czas jej trwania odwołuje się zazwyczaj imprezy masowe i widowiska rozrywkowe (koncerty, rozgrywki sportowe).
tylko jaką radość z takiej imprezy mają wystawcy czy odwiedzający?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości