WROCŁAW (KLECINA)- pilnie potrzebny DT dla kotki z małymi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 11:19 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

dziwne- dziewczyna ponowiła ogłoszenie, może warto jeszcze raz napisać... nie rozumiem jej :(

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z182028320
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro sty 27, 2010 7:51 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Kurka, nie wiem w końcu czy te koty są karmione czy nie, nawet gdyby nie to co ja mogę? kurka na bank trzeba wysterylizowac kotki, bo na wiosnę będzie źle :(
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Czw sty 28, 2010 1:12 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

martka pisze:Kurka, nie wiem w końcu czy te koty są karmione czy nie, nawet gdyby nie to co ja mogę? kurka na bank trzeba wysterylizowac kotki, bo na wiosnę będzie źle :(

Wydaje mi się, że kastracje są ważniejsze niż karmienie- dziewczyna przy pierwszym kontakcie pisała mi, że karmi, ale założyła, że stado będzie się powiększać (czemu mam nadzieję uda się zapobiec) i sobie nie poradzi. Zachęciłam ją do zajęcia się kastracjami przy pomocy forum, ale bez odzewu :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt sty 29, 2010 10:49 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Dwa chore kociaki (burasek ze zdjęcia i buro biała) kocina z tego stada zostały złapane i są na leczeniu.
Dostały antybiotyk i zostały odrobaczone.
Reszta stada jest w dobrej kondycji, są dokarmiane przez życzliwą osobę.
Sterylizacja nastąpi.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pt sty 29, 2010 23:58 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Wima pisze:Dwa chore kociaki (burasek ze zdjęcia i buro biała) kocina z tego stada zostały złapane i są na leczeniu.
Sterylizacja nastąpi.

dziękuję za informację i zajęcie się sprawą :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob sty 30, 2010 0:25 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Kociaki z misek korzystają wzorowo, jedne opróżniają , inną napełniają :twisted: , stąd nadzieja na wzydrowienie.
Są śmiertelnie przerażone, więc jutro podanie im antybiotyku będzie wyzwaniem.
Biedne maluchy Obrazek

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Sob sty 30, 2010 0:43 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Wima pisze:Kociaki z misek korzystają wzorowo, jedne opróżniają , inną napełniają :twisted: , stąd nadzieja na wzydrowienie.
Są śmiertelnie przerażone, więc jutro podanie im antybiotyku będzie wyzwaniem.
Biedne maluchy Obrazek

trzymam za nie kciuki :ok: :ok: :ok: :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt lut 05, 2010 14:03 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Wima pisze:Dwa chore kociaki (burasek ze zdjęcia i buro biała) kocina z tego stada zostały złapane i są na leczeniu.
Sterylizacja nastąpi.

pozostały tam jeszcze maluchy ?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw kwi 08, 2010 20:00 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

jessi74 pisze:
Sterylizacja nastąpi.

pozostały tam jeszcze maluchy ?

niestety :evil: :evil: :evil: :evil: a panienka wyraźnie zadowolona z takiego obrotu sprawy :roll:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z197005264
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw kwi 08, 2010 20:20 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

hop, podrzucę, może wypatrzą dziewczyny z Wrocka, któe znają temat trochę blizej :wink:
Ostatnio edytowano Pt kwi 09, 2010 23:33 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Pt kwi 09, 2010 23:27 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

ja też podnoszę - trzymam kciuki, żeby więcej małych już się tam nie pojawiło :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob kwi 10, 2010 7:19 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

planuję tam zajrzeć i rozeznać się,
martka , zaglądasz tu? mogłabyś też podjechać ?
Ostatnio edytowano Sob kwi 10, 2010 16:12 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Sob kwi 10, 2010 16:11 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Sterylizacja nastąpi.

Niestety kotki są niweysterylizowane.
Byłam tam dzisiaj z Figaro52, jedna koteczka już urodziła, druga ma urodzić lada dzień. Tej drugiej nie widziała, ale jak to określiła pan z warsztatu - brzuszek ma już pękaty.
Dziewczyny z Wrocławia! kto mieszka blisko i mógłby zająć się sterylizacją kotek ? pan z warsztatu obiecał pomoc w łapaniu - dokarmia te kotki i do są mniej nieufne. Są tam dwie kocice i jeden kocurek. No i teraz trzy maluszki około trzytygodniowe. Jak to twierdzi ten pan - już zarezerwowane, ale jak mu powiedziałam że jestem wolontariuszką, to zgodził się kotki nam przekazać i potem dopiero wyadoptować. Na chwile obecną kotki zostały, są za małe aby oddzielać je od matki :!:
Potrzebna pomoc!

jessi74

Post » Sob kwi 10, 2010 16:12 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

XagaX - zmień moze tytuł wątku? ....potrzebna pomoc w łapankach............

jessi74

Post » Sob kwi 10, 2010 16:43 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

Cholera, myslałam, że sytuacja już dawno opanowana :evil:

Blisko nie mieszkam, ale chwilami mogę pomóc (np cały przyszły tydzień mam czas). Jessi, Figaro- żebyśmy się nie mijały i nie dublowały- mój tel. 609 325 217. W pon ide po talony, mogę wziąć i dla nich. Ale wolałabym coś ustalić z osobami, które sprawę mają już obadaną, żeby nie tracić czasu i nie powielać działań.
Maluchy jak rozumiem DT mają już zapewniony?
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

[poprzednia][następna]