[WRO] Połamana Kotka - po leczeniu, kicia już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 09, 2010 21:52 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Biedna, kochana kiteczka - jak to dobrze, ze Mawin ja wtedy znalazla - gdyby nie to, strach pomyslec co by bylo. Zdrowiej malenka :1luvu: :1luvu: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt kwi 09, 2010 21:55 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Dzielna dziewczynka :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 09, 2010 21:56 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Cindy pisze:Biedna, kochana kiteczka - jak to dobrze, ze Mawin ja wtedy znalazla - gdyby nie to, strach pomyslec co by bylo. Zdrowiej malenka :1luvu: :1luvu: :ok:

powiem szczerze że gdyby nie mawin to ja też nie wiem jaką decyzję bym podjęła :oops: :oops: :oops:
Jak byłyśmy w lecznicy miałam chwilę zwątpienia.... że się nie uda i może lepiej jej nie męczyć :oops:
Dobrze że mawin twardo stała przy swoim :mrgreen: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt kwi 09, 2010 22:18 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

:D nieraz warto byc upartym :mrgreen: Wycierpiala sie malenka - ale szybko zapomni, po rehabilitacji - jeszcze sloneczko dla niej zaswieci :ok: :ok: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob kwi 10, 2010 7:54 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Zuch dziewczynka :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob kwi 10, 2010 13:58 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Kochana, śliczna czarnulka Pumcia :1luvu: Zdrowiej koteńko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 11, 2010 18:51 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Pumcia poćwiczy łapeczki i będzie dobrze, musi być dobrze skoro już chodzi :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie kwi 11, 2010 19:12 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

U Pumeczki jest tak ogromna wola życia, że z pewnością będzie z dnia na dzień lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie kwi 11, 2010 19:14 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Siłownia, masaż podwodny, gimnastyka w basenie - jestem pewna, ze będzie ZACHWYCONA 8O 8O 8O
Jasmina

Post » Nie kwi 11, 2010 19:54 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Oj Jasmina Jasmina nawet tu dajesz swoje piękne wypowiedzi :) :lol: :lol:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon kwi 12, 2010 22:52 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

molly88 pisze:Oj Jasmina Jasmina nawet tu dajesz swoje piękne wypowiedzi

Kieruję się motywem sentymentalnym - dziewczyny i Figaro ratowały Tuptusia ['], po którego byłam gotowa się wybrać nawet do Wrocka i przejść okrutny casting na ds :cry: :cry: :cry:
Jasmina

Post » Śro kwi 14, 2010 10:47 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Kciuki za Pumcie :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon kwi 19, 2010 10:28 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Jasmina pisze:

Kieruję się motywem sentymentalnym - dziewczyny i Figaro ratowały Tuptusia ['], po którego byłam gotowa się wybrać nawet do Wrocka i przejść okrutny casting na ds :cry: :cry: :cry:

Wiem kochana, ja to powiedziałam w sensie pozytywnym :*

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon kwi 19, 2010 10:31 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

Jasmina pisze:

Ech... jak ja to dobrze znam... Jak to jest że potrafimy zakochać się na zabój w zwierzakach które widzieliśmy tylko na zdjęciach/filmach? A potem tak strasznie boli kiedy odchodzą, choć wszystko już na nie czeka w nowym domku :cry: Parę dni temu oglądałam filmik z Mikołajkiem kiwaczkiem, który miał do nas przyjechać. To już tyle czasu kiedy odszedł, a ja wyłam jak bóbr :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 27, 2010 15:05 Re: [WRO] Połamana Kotka - upadek z dachu! leczenie trwa...

wczoraj rozmawiałam z właścicielami Pumki. Pumka już ładnie chodzi, na jedną łapkę kuleje, ale to było oczywiste, tej łapce groziła amputacja. Pumka już sama chodzi po schodach, bawi się. Druty z drugiej łapki nie zostały jeszcze ściągnięte, w piątek miała zrobione zdjęcie i jeszcze łapka nie jest dobrze zrośnięta, więc jeszcze ma chodzić 3 tygodnie z drutami. ten mniejszy drut co jest widoczny może przebić skórę, ale jeszcze trzyma to złamanie więc go nie ruszano. jeśli się zgdarzy, żeprzebije skórę wówczas będzie szybciej wyciągnięty.
Pumka pcha się do okna i balkonu, ale jej nie wypuszczają, jak to stwierdził jej pan: "za karę" ;-) nie komentowałam tego, ugryzłam się w język ;-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]