Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 09, 2010 20:01 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:
shira3 pisze:
majencja pisze: - czyli mój wzrost jet niższy o wysokośc podstawy Twojego cycka :mrgreen:

Teoretycznego cycka :mrgreen: :mrgreen:

:evil: :evil: :evil: Te, cycata, ty się tu nie popisuj i nie wypominaj mi niedostatków urody! :? Trudno-mam biust wirtualny i nic na to nie poradzę. :evil: Za to jaki jędrny... :roll:

I tu byś się zdziwiła bo lata całe ów duży biust był moim wielkim kompleksem :roll: poza tym niemodny i niewygodny :roll: :roll: Na szczęście cóś się w tym względzie ostatnio zmienia... :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt kwi 09, 2010 20:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Wiotczeje ???? :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt kwi 09, 2010 20:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

majencja pisze:Ja nie przekombinowałam tylko mam podejście anatomiczne- jest dół cycka i góra cycka i to się mierzy na podstawie- a co innego to wysokośc czy długośc cycka , która może by taj jak u indianek nawet do kolan
Szczyt seksu- u prawdziwej kobiety - wargi do piersi , piersi do warg, wargi do kolan :ryk:

ObrazekTo ja chcę być nieatrakcyjna...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt kwi 09, 2010 20:04 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

majencja pisze:Wiotczeje ???? :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: To faktycznie zmiana jest, tylko nie wiem, czy na lepsze...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt kwi 09, 2010 20:04 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Nie wiem ile razy ale chyba faktycznie dwa jak sobie przypominam. Najpierw prysnęła z zielonej butelki, ukłuła, znowu prysnęła z zielonej butelki i ukłuła już skutecznie. Siniaka nie mam, po wyjęciu wenflonu kazała mi pani pielęgniarka trzymać z całej siły takim gazikiem z wódką. Pierwszy raz miałam wenflon, bardzo mnie to piekło, ciekawostka.

Otworki mi zaraz Tż przeliczy skoro sugerujesz Shiro, że mogli mi coś zaszyć. A żmija pewnie ma sie świetnie nasyciwszy się moją cudowna krwią (jednak ARh plus) :mrgreen:

Ando, jak tylko się dobudziłam to dalej ściskam kciuki.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 09, 2010 20:11 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:
majencja pisze:Wiotczeje ???? :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: To faktycznie zmiana jest, tylko nie wiem, czy na lepsze...

Przeciwnie - pęcznieje :twisted: Szkopuł w tym, że inne miejsca też :roll:
No i moda się zmieniła - te dekolty.... :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt kwi 09, 2010 20:13 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

majencja pisze: wargi do kolan :ryk:

A S. mówi, że do ziemi :roll: :twisted:
Co ja zrobię, że to jego ulubiony wątek... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt kwi 09, 2010 20:27 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Dzięki kochanieńka. Jakbyś krwi chciała świeżej :roll: , to tez mam A rh+. Teraz nie mam jej za wiele, ale powoli się powoli się naprodukuje.
Ojć, toż to watek pomponmamy a ja tu z prywatą wyskakuję
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt kwi 09, 2010 20:59 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

nas tu wiencej z takom porzondnom krwiom :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pt kwi 09, 2010 21:07 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomponmama się nie pogniewa, to dobra kobieta jest. Jakby ci trzeba krwi to ja tez chętnie. Teraz jak chlusnęłaś to jakby co to wal jak w dym.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt kwi 09, 2010 21:10 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

:1luvu: :1luvu:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob kwi 10, 2010 6:12 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ło mamo położyłam się spać wcześniej gdyż mnie w biedrze łupało do łez, a tu takie ciekawe rzeczy piszom 8O !!!
No więc po kolei;
No pewnie że to jest ulubiony wątek S. :1luvu: W końcu, S też jest ulubionym moim S (nie nerwujsia Shira tym "moim" to taka adopcja wirtualna jest tylko") Jakkolwiek nawet dla S nie wyhoduję sobie do ziemi...To jest twój mąż i ty sie postaraj żeby być dla niego atrakcyjnom! :twisted:
Ando jaka prywata co ty gadasz kobieto? 8O Przybywaj ja podobnie jak Babajaga nocleg oferuje, jak by co. Całkiem poważnie jedno łózko 2 osobowe wolne stoi więc w razie gdybyś chciała żeby cię ktoś bliski potrzymał za rękę to możesz też zabrać ze sobą. :D Krwi chwilowo nie mam na zbyciu, ale to sie mam nadzieję zmieni - też mam ARh+, to jak by co, się podzielę
Majencjo cieszę się, że ujęłaś 'jak świeca', a nie na przykład gromnica... Fakt, że mi zawsze wszyscy mówili, że chodzę jak bym kij połknęła :lol: Ostatnio z racji różnych dolegliwości nieco mniej...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 10, 2010 10:04 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

A propos krwi to jakby ktoś potrzebował unikatu - to ja mam :mrgreen: O Rh minus :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob kwi 10, 2010 10:26 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ale się porobiło z tym samolotem. Fatum nad Katyniem czy co???
Obrazek

majencja

Post » Sob kwi 10, 2010 10:39 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Z całym szacunkiem dla rodzin ludzi, którzy zginęli w katastrofie - mam nadzieję, że to jednak była katastrofa, a nie zamach terrorystyczny.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]