Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 11:37 Re: Maluch z zapaleniem płuc :(

Obrazek
Gdzie ja jestem? Gdzie mama?

Musiałam, nie mogłam sie powstrzymać 8) żeby nie przykleić, chce patrzeć w te oczy i mordeczke, sa przecudne i straaaaaasznie się ciesze, że lepiej mu sie zrobiło. Może to właśnie ten moment i juz będzie tylko lepiej i lepiej, ale kciuki dalej trzymamy, takie mega- mocne i wielkie jak te oczy cudne, przecudne :love: :love: :love:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 08, 2010 13:39 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu pogorszenie :(

Będzie miał ktoś z niego pociechę. Cudaczny jest :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 08, 2010 14:15 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu pogorszenie :(

Naprawdę jest lepiej?
Bardzo się cieszę:))
Może ktoś jeszcze parę słow napisze.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw kwi 08, 2010 15:56 Re: Maluch z zapaleniem płuc - leciutka poprawa .....

Z Oczatkiem jest taki problem, że jak jedno idzie ku lepszemu to coś innego delikatnie mówiąc się chrzani :?

Spędziłam dzisiaj w lecznicy prawie 2 godziny. Przyszła też dziewczyna, która wypatrzyła w Miasteczku Wilanów płaczącego Oczatka.

Oczatek miał dzisiaj kolejne zdjęcie RTG. Jest pewna poprawa, ale nadal płuca są zawalone :( Jak stwierdziła wetka - czyste są okolice serca. Niestety glut w nosie jest okropny i kicio ma problemy z oddychaniem - z malutkiego noska został usunięty zaschnięty glut. Temperatura 39 st. C i waga 1 kg. Oczatek nie przytył, ale też nie schudł. Potem były zastrzyki i Oczuś już nie chciał być na rękach - do klatki chciał.

A w klatce dał taki koncert jedzenia, że w szoku do tej pory jestem. Ten niejadek za jednym zamachem wtrząchnął całego indyczego Gerberka :D :D :D :D :D :D Lecznica jest w szoku 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw kwi 08, 2010 16:19 Re: Maluch z zapaleniem płuc - leciutka poprawa .....

Podczytuje po cichu o zdrówku Oczatka cieszę się , że juz lepiej :D
przesliczny jest maluszek.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt kwi 09, 2010 6:35 Re: Maluch z zapaleniem płuc - leciutka poprawa .....

Olu, tak sobie myślę, że jak Oczusiowi odetkał się nosek, zaczął czuć zapach jedzonka i nabrał apetytu. Jakiś czas temu miałam podobnie z Pixiem - jak miał dużo glutów, od razu mniej jadł.

Podajecie nadal Cykloferon? Robicie inhalacje?

Głaski i kciuki nadal są :1luvu: :kotek: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 09, 2010 19:46 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Dzisiaj znowu pogorszenie z oddychaniem u Oczatka :?

Dzisiaj miała być pobrana krew na badania i na testy.

Nie wiem, czy poszła krew na badania, ale testy zostały zrobione i są OK :ok:

W lecznicy - jak to zwykle w piątki straszny młyn i mam tylko informację o wynikach testów. Będę dzwoniła ok 22, czy poszła krew na badania :?

Na szczęście Oczatek ma apetyt - zaskoczył z gerberkiem.

Aleksandra59

Post » Pt kwi 09, 2010 20:00 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Się chłopaczysko wygłupia, no...

Te białe z burym chłopaki to są :roll:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 09, 2010 20:02 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

To cudownie, że apetyt jest :ok: i że testy OK :ok:
Za dalsze badania trzymamy i oczekujemy wiadomości.
Strasznie długo to tak trwa, ale cóż, zapalenie płuc to poważna choroba.
Dobrze, że nie jest dużo gorzej. Oczuś chce żyć i będzie zdrowy :ok:

Kosia i Pycia - dwie czarne kosmate małpki trzymają za Oczusia wszystkie swoje pazurki :ok: :ok: :kotek: :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt kwi 09, 2010 20:08 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Kotomania tez kciuki zaciska za Oczulka!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt kwi 09, 2010 20:22 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Fajnie, że testy wyszły ok :D Za każdy oddech Oczatka :ok: :ok: :ok:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt kwi 09, 2010 20:36 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Za Oczusia :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 10, 2010 0:05 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Zdrowiej maluszku, zaciskamy kciuki najmocniej jak się da :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie kwi 11, 2010 16:54 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

Co slychać dobrego u naszej pięknosci. Prosimy o dobre wiesci.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie kwi 11, 2010 17:40 Re: Maluch z zapaleniem płuc - znowu gorzej, ale testy OK .....

U Oczatka, jak to u Oczatka :? Kicio apetyt ma i podjada równo :ok: I to jest ok, niestety z resztą nie bardzo :?

Nie udało się pobrać krwi do badania. Oczatek ma zbyt gęstą krew ......... Jest kroplówkowany, ale jakoś efektów kroplówkowania brak :?

Dzisiaj byłam w lecznicy z Totkiem - dzikunem, którego mam na DT - i jak czekaliśmy na wizytę Oczuś poleżał na mnie .... Kicio mruczało i było zadowolone i oczywiście złapało za serce wszystkich będących w lecznicy ............. No bo te OCZY ...............

Aleksandra59

[poprzednia][następna]