Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:Taaa... Właśnie lata jak oszalała po całym domu... Postępy w rozrabiniu OGROMNE
Marea pisze:Mała Dzikuska pisze:Cotusia zaczęła na kanapę wskakiwać w naszej obecności.Oczywiście nie za darmo, dla smakołyka
Ale to jest coś!
![]()
Już ma swoje ulubione miejsca w domu. Upodobała sobie najwyższy spocznik drapaka i okno w kuchni. Z drapka widzi cały pokój i ogląda tv. Z okna kuchennego podgląda sąsiadówPod stołem juz nie bywa prawie w ogóle. Jes,jes,jes! Stół ocaleje, nie pójdzie do ogniska.
Kotki sa zazwyczaj bardziej ostrozne, jak widac Twoja Cocunia jest tego najlepszym przykłademale z dnia na dzien, z tygodnia na tydzien, coraz blizej i blizej....
byleby nie zrobiła sie taka nachalna jak mój 'dzikusek': pcha sie na kolana, wpycha pod ramie, na chama, na siłę, nawet z laptopa nie można spokojnie korzystać
![]()
Powiem wam ciekawostkę, ze moj mały dzikus za którym sie kurzy jak ucieka jak goscie przychodza...niegdys odwiedził nas kolega, dawny znajomy, który za kotami nie przepada a koty za nim, wszedł, na kota uwagi nie zwracał, totalna olewka, zjedlismy kolacyjke, kolega z podrózy, wykąpał sie i zasiadł do laptopa, a tu nasz 'dzikus' hops na kanapę i wepchnął mu sie na kolanapoprostu oniemiałam.....
kocurzyca41 pisze:Miejscówka i owszem,ale mało kolorowa.Dlatego Cocunia ukradnie Dużej kredkę i kartonik pomaluje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Kankan, Marmotka, Meteorolog1 i 15 gości