Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 17:41 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Ulubiona pozycja Pomponika w czasie snu:

Obrazek

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pt kwi 02, 2010 22:01 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Wspaniałych ZaPomponikowanych Świąt Wielkanocnych życzy Jasmina ( a także Lolicja, Dupencjusz oraz Żiżanna) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Pt kwi 02, 2010 22:23 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Pozycja prawie,że horyzontalna :lol: :lol:
Wesołych i zdrowych świąt! :)
My Little Coon :)
Salem i Dreamcia :)

Nirris

Od: Czw mar 25, 2010 12:38

Post » Śro kwi 07, 2010 8:34 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

co u Was?
Serniczek

Post » Śro kwi 07, 2010 18:36 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Pomponik jest cudowna! :1luvu: Swoją droga dziwię się, że tych wyników tak długo nie ma... 8O

Pomponik łazienkowy:

Obrazek

Obrazek

Balkonowy:

Obrazek

łóżkowy:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

iwop

Post » Śro kwi 07, 2010 20:23 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Pomponik pięknie sie rozkręca :) Śliczna kicia :D

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Śro kwi 07, 2010 20:25 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

iwop powinnaś mieć ustawowy zakaz publikowania fotek tej piękności :roll:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Czw kwi 08, 2010 20:47 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

skarb.....chyba nie oddasz....Pomponisia też jakby u siebie.... :D
Serniczek

Post » Pt kwi 09, 2010 6:06 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

chciałam zapytać o adopcję koteczki - czy jest aktualna? Pytam, bo zgłosiła się do mnie pewna pani zainteresowana Pomponikiem - domek po wstępnych rozmowach wygląda fajnie i warto dalej rozmawiać.
Wysłałam pw, widzę, ze zostało odebrane, ale nie mam żadnej informacji.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 09, 2010 15:01 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Jeszcze nie wiadomo jak będzie z adopcją - nadal nie ma wyników biopsji usuniętej śledziony.... :oops:

iwop

Post » Pt kwi 09, 2010 17:29 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Ciiiiii, pssssss...tak, żeby P. Marzenia nie usłyszała ... :strach:
P. iwop, niech Sz. P. nie oddaje Pomponika, gdzie Sz.P. znajdzie taką drugą UNIWERSALNĄ OZDOBĘ ŁAZIENKOWO-POŚCIELOWO-BALKONOWĄ :wink:
Jasmina

Post » Pt kwi 09, 2010 18:16 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Jasmina pisze:Ciiiiii, pssssss...tak, żeby P. Marzenia nie usłyszała ... :strach:
P. iwop, niech Sz. P. nie oddaje Pomponika, gdzie Sz.P. znajdzie taką drugą UNIWERSALNĄ OZDOBĘ ŁAZIENKOWO-POŚCIELOWO-BALKONOWĄ :wink:

słyszę, słyszę :lol: :lol: :lol: uciesze się bardzo, jeśli Pomponik ma już ds - a potencjalnemu domkowi zaproponowałam też inne koteczki więc jak nie Pomponik to inne futro znajdzie domek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie kwi 11, 2010 19:10 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Ja bym Pomponke zostawiła na zawsze, bo zaakliwatyzowała się doskonale. Na psy nie zwraca uwagi a dzisiaj obwąchiwała pupę Malwisi :roll: Ale zwyczajnie chyba nie moge pozwolić sobie na tyle zwierzaków. Dwa duże psy, moje persjany, dwie kotki osiedlowe (na zawsze) i co pewien czas psi tymczas na utrzymaniu u pijaka... A oszczędna to ja niestety nie jestem. Wprawdzie sama jestem ultra wege, ale mimo licznych pogadanek moje zwierzo-dzieci na wegetarianizm przejśc nie chcą. Takie mało empatyczne w stosunku do innych zwierząt :evil:

iwop

Post » Pon kwi 12, 2010 8:38 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

Bardzo dziwny jest dla mnie ten brak wyników. :oops:

iwop

Post » Pon kwi 12, 2010 8:39 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point na tymczasie w Ostrowcu Św.

a może trzeba tam zadzwonić?

Marzenia11

[poprzednia][następna]