Stasinka odeszła[*] .......................................

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 14:02 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

to zdecydujcie sie w koncu, bo nie wiem, czy mam dzwonic w/s ew. TDT do tej mojej znajomej czy nie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 08, 2010 14:55 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA - przede wszystkim Twoje zdanie się teraz liczy, bo to u Ciebie docelowo miałaby być kotka. Jak rozumiem mogłaby do Ciebie przyjechać po 16-tym (czy do tego czasu maluch dojdzie do siebie? :roll: ). No i musiałby być transport do Ciebie, tak?
Pomyśl jeszcze nad tym wszystkim, bo nie sztuka "wciskać" komuś kota kto ma zatrzęsienie w danej chwili roboty z innymi kotami (wrocławski maluszek).

Kociarko - myślę że dzwonić i pytać możesz - zawsze jak się okaże nieaktualne to lepiej tak niż w drugą stronę ;)

Jak rozumiem TDT byłby potrzebny na min. 10 dni i potrzebny byłby transport z TDT do Rudy.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 08, 2010 16:58 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Jak zwykle Gibutkowa ogarniasz wszystko w mig. Fakt vet mnie wyklnie jak dobiore następnego kota do stada, gdy maluch ma sie nieciekawie. 16.04 to data progowa najbardziej wysunieta. Wiec gdyby Iweta mogła go przetrzymać ( majac na uwadze jej informacje o dowozie do domu :mrgreen: ) byłabym zobowiazana. Iweta mam troszke wiecej kotów od Ciebie, ale najważniejszy w tej chwili jest maluch 5 tygodniowy przywieziony ze schronu we Wrocławiu. Muszę zrobić wszystko aby wydobrzał i nie mogę go narażać. Może to głupie ale u mnie maluchy takie mają pierwszeństwo przed wszystkimi innymi kotami :cry: Decydujcie. Reszta nalezy do Was :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw kwi 08, 2010 17:24 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA 6 pisze:Jak zwykle Gibutkowa ogarniasz wszystko w mig. Fakt vet mnie wyklnie jak dobiore następnego kota do stada, gdy maluch ma sie nieciekawie. 16.04 to data progowa najbardziej wysunieta. Wiec gdyby Iweta mogła go przetrzymać ( majac na uwadze jej informacje o dowozie do domu :mrgreen: ) byłabym zobowiazana. Iweta mam troszke wiecej kotów od Ciebie, ale najważniejszy w tej chwili jest maluch 5 tygodniowy przywieziony ze schronu we Wrocławiu. Muszę zrobić wszystko aby wydobrzał i nie mogę go narażać. Może to głupie ale u mnie maluchy takie mają pierwszeństwo przed wszystkimi innymi kotami :cry: Decydujcie. Reszta nalezy do Was :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No chyba nie będziemy sie licytowac kto ma więcej kotów :wink: stadko jest pokaźne i kłopotliwe dość, bo panowie się nie cierpią i muszą byc w osobnych pomieszczeniach a kociostan mam raczej niezmienny, bo 12 to moje koty domowe, tylko 13-sty garazowiec, przyszedł i odejść nie chce więc traktuje go jak tymczasa 8)

Przetrzymac kota mogę przez te kilka...naście dni, jesli chodzi o dowóz do Ciebie do domu, to napisałam, że do Katowic raczej nie będzie problemu bo mój TŻ jeździ codziennie, ale czy będzie mógł podjechac do Ciebie do Rudy? , nie wiem, bo to zależy od tego czy bedzie dysponował czasem. Nie moge napisac, ze tak będzie na pewno, bo to nie zależy ode mnie. Jesli jednak tdt w Tychach , bardziej pasuje, to nie ma sprawy, ja tylko zaproponowałam, że moge zabrać kotke ,bo czytałam Wasz wątek i widziałam, ze jest problem z transportem :wink: :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw kwi 08, 2010 18:31 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Nie gniewaj sie Iweta. Wole dojazd do Katowic niż do Tychów :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Czw kwi 08, 2010 19:20 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

To jak? Szykować kicię na sobotę? IKA, Iweta - Wasza decyzja.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 08, 2010 20:03 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA 6 pisze:Nie gniewaj sie Iweta. Wole dojazd do Katowic niż do Tychów :ryk: :ryk: :ryk:

A o co miałabym sie gniewać? :D IKA rozmawiałam z TŻ-tem, więc sprawa jest taka, że prawdopodobnie musiałabyś Ty przyjechać po kota na ul.Kochłowicką (niedaleko Komendy Wojewódzkiej Policji) i niestety dość wcześnie bo ok 8 rano, ponieważ, On przez dłuższy czas jęździ i będzie jeździł do Ornontowic, które sa w przeciwnym kierunku niz Ruda i niestety raczej nie bedzie miał czasu żeby gdzieś podjechac :roll: Więc jesli uznasz, że dasz rade odebrać kota od niego w Katowicach rano to ja nie widze problemu, zeby go przywieźć i przetrzymac u siebie przez jakis czas :)

Gibutkowa pisze:To jak? Szykować kicię na sobotę? IKA, Iweta - Wasza decyzja.

Nie na sobote tylko na jutro, ja będę we Wrocławiu jutro tj. w piątek :wink:
Tak jak napisałam, ja moge kicie wziąć jutro z Wrocławia, przywieźć do siebie i przetrzymac az IKA bedzie mogła ją ode mnie zabrac, tylko jest jeden problem czy przyjedzie po kota do Katowic 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw kwi 08, 2010 20:05 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA 6 pisze:Jak zwykle Gibutkowa ogarniasz wszystko w mig. Fakt vet mnie wyklnie jak dobiore następnego kota do stada, gdy maluch ma sie nieciekawie. 16.04 to data progowa najbardziej wysunieta. Wiec gdyby Iweta mogła go przetrzymać ( majac na uwadze jej informacje o dowozie do domu :mrgreen: ) byłabym zobowiazana. Iweta mam troszke wiecej kotów od Ciebie, ale najważniejszy w tej chwili jest maluch 5 tygodniowy przywieziony ze schronu we Wrocławiu. Muszę zrobić wszystko aby wydobrzał i nie mogę go narażać. Może to głupie ale u mnie maluchy takie mają pierwszeństwo przed wszystkimi innymi kotami :cry: Decydujcie. Reszta nalezy do Was :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

w takiej sytuacji nie śmiałabym nawet wspominać o tej kici :oops: kolejnej zresztą z Wrocławia :oops: nie mozemy narażać Ciebie IKA na tak duży kłopot, a co będzie jak maluszka ( oby tak nie było)będzie trzeba chronić dalej przez wirusami i zarazkami? nie damy rady po kicię pojechac na Śląsk :oops: tym bardziej że nie wiadomo czy za tydzień nie będzie kolejnej "ekstra" pilnej sprawy! czasami niektóre sprawy idą gładko, a ten temat ślimaczyl się od początku - tak bywa- postarajcie nie doszukiwać się przyczyny! tak jakoś wyszło!
Iweta, Gibutkowa, Kociara 82 - dziękujemy Wam pięknie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wielkie serca przede wszystkim!!!! i niesamowite pokłady chęci niesienia pomocy!!!! NAPRAWDĘ!
i Tobie IKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw kwi 08, 2010 21:22 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA, co masz do Tychow? :evil:

Kociara82

Post » Czw kwi 08, 2010 21:26 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA w sprawie persicy napisałam na wątku schronowym viewtopic.php?f=1&t=107184, z tego co leśna pisze kicia jest jeszcze w schronie, niestety nie dam rady zająć się ta sprawą :oops:

jessi74

Post » Pt kwi 09, 2010 6:36 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

[quote="Kociara82"]IKA, co masz do Tychow? :evil:[/quote

Przesiadke w Halembie :ryk: :ryk: :ryk:
Jesii teraz dopiero weszłam. To znaczy że kici nie wysyłacie do mnie. Szkoda małej, ale dalej mówię, że ten maluch jest teraz najważniejszy. Dzisiaj czuje się odrobine lepiej juz nie płacze. Mam nadzieję, że wyjdziemy z tej choroby :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Pt kwi 09, 2010 11:11 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

to co bedzie z kotenka?! :oops:

Kociara82

Post » Pt kwi 09, 2010 11:21 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Kicia szuka domu :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt kwi 09, 2010 12:27 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

KOTECZKI SZUKAJĄ DOMU DALEJ.....

jessi74

Post » Pt kwi 09, 2010 14:36 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

jessi74 pisze:KOTECZKI SZUKAJĄ DOMU DALEJ.....

:!:

jessi74

[poprzednia][następna]