Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miauczy kotek pisze:Ja kupuję klatki na rynku, używane z Niemiec
CoolCaty pisze:miauczy kotek pisze:Ja kupuję klatki na rynku, używane z Niemiec
A na jakim rynku? Gdzieś w Pabianicach?
magdaradek pisze:jak kicia wyzdrowieje, to jakiś tydzień po antybiotyku można ją zaszczepić. Odczekać 2 tygodnie i wysterylizować.
abradaque pisze:Co z Puchatką? Wypatrzyłam ją we wtorek w ale gratce, wysłałam maila pod podany adres i na razie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Szukałam w necie jakiś innych stron, gdzie byłaby Puchatka i jakiś inny kontakt i tak trafiłam na forum miau. Wysłałam PW do Cool Catty i na razie nie dostałam odpowiedzi...
Ale na razie się nie poddam:!:
joluka pisze:Będę dzisiaj Muszelce robiła ogłoszenia, jak zdążę - mam nadzieję, że jakiś dobry domek ją wypatrzy
CoolCaty pisze:abradaque pisze:Co z Puchatką? Wypatrzyłam ją we wtorek w ale gratce, wysłałam maila pod podany adres i na razie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Szukałam w necie jakiś innych stron, gdzie byłaby Puchatka i jakiś inny kontakt i tak trafiłam na forum miau. Wysłałam PW do Cool Catty i na razie nie dostałam odpowiedzi...
Ale na razie się nie poddam:!:
Odpisze wieczorkiem. Prosiłaś o zdjęcia. Musze je dziś zrobić.
A może chciałabyś ją odwiedzić osobiście?
Kotka jest w Centrum dr Seidla - ul Pojezierska 93 (budynek Teco - Bałuty).
Zapraszam codziennie od 10 do 20.
magdaradek pisze:jak kicia wyzdrowieje, to jakiś tydzień po antybiotyku można ją zaszczepić. Odczekać 2 tygodnie i wysterylizować.
nika28 pisze:Szukamy transportu do Poznania dla 6-mies. Szarusi.
W końcu jakiś fajny domek się na małą zdecydował
nika28 pisze:Jeśli napisałaś meila do mnie, to nie doszedł, odpisuje na każde zapytanie...
Witamy na miau![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], lucjan123 i 52 gości