Cholerka jednak dzisiaj przechwaliłam chyba
Gonzo ma drobne problemy z qupalem, mianowicie pierwszy raz zdarzyło się jakieś 2 tygodnie temu, po jednej nocy cała kuweta była zabrudzona qupkami, (twardymi), nie powtórzyło się to więcej więc nic z tym nie zrobiłam. Aż do dzisiaj, codziennie mam 2 qupki w kuwecie po nocy i to się zgadza na 2 koty
Ale dzisiaj Gonzo załatwił się jeszcze 2 razy i to teraz po południu, jedna niestety na rzadko
Kocury jedzą RC sterilised, a od zeszłego piątku mieszam i to pół na pół z Applaws ( chciałam je na Applaws przestawić ale chyba mi nic z tego nie wyjdzie), oprócz tego dostają po południu po połowie saszetki Felixa albo przemrożoną wołowinę ( ale to tak raz w tygodniu).
Ogólnie zauważyłam też iż Gonza qupale niestety wydzielają bardzo nieprzyjemny zapach, czyli śmierdzą niestety o wiele bardziej niż Gizma a chłopaki jedzą przecież to samo
Czy to może mieć związek z jedzeniem? Zastanawiam się na wizytą w poniedziałek u weta.. nie wiem jakie badania powinnam zrobić czy kupić karmę na jakiś czas RC Intenstinal ?
Proszę o pomoc bo kurcze nigdy dotąd nie miałam u kota takiego problemu i nie wiem na ile może być to poważne a na ile związane z np wrażliwym żołądkiem.
Pozdrawiamy