Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
kasiunia773 pisze:terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
A fe tak się bezwstydnie umawiać![]()
A tak szczerze to gratuluję zapasów![]()
![]()
bubor pisze:terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
No i fajnie Tereniu![]()
bubor pisze:terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
No i fajnie Tereniu![]()
Kropeczka13 pisze:bubor pisze:terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
No i fajnie Tereniu![]()
a ja też mogę z Wami![]()
Kropeczka13 pisze:bubor pisze:terenia1 pisze:Pawełku sobota jeśli chodzi o wyjazd do Śremu jest praktycznie na 99,99% pewnajeśli nie masz nic przeciwko jadę z Tobą
No i fajnie Tereniu![]()
a ja też mogę z Wami![]()
majencja pisze:Nie konkurencję tylko małą perwersję - tercecik- dwóch panów i jedna pani
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 425 gości