MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 11:48 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

-Anula- pisze:Kociaki zniknęły ze strony kwarantanny. :evil:
Coś za wcześnie... :evil:

Czy to coś znaczy :?: :?: :?: :?: :?:

Podobno kociaki ok.
Ostatnio edytowano Pt kwi 09, 2010 12:21 przez avild, łącznie edytowano 1 raz
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Czw kwi 08, 2010 11:50 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Never pisze:Avlid, nie dramatyzuję - widziałam jak niedawno wydawno do adopcji maluszki....

Eh, coś przepływ informacji szwankuje. Jeszcze niedawno zapewniano mnie, że maluszków (zwłaszcza takich) to już bardzo dawno na P. nie było.

Może zdjęto je, żeby ludzie się nie pytali o nie, bo na adopcję jest za wcześnie? Czy to tylko pobożne życzenie? :(
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Post » Czw kwi 08, 2010 12:07 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

avild pisze:
Never pisze:Avlid, nie dramatyzuję - widziałam jak niedawno wydawno do adopcji maluszki....

Eh, coś przepływ informacji szwankuje. Jeszcze niedawno zapewniano mnie, że maluszków (zwłaszcza takich) to już bardzo dawno na P. nie było.

Może zdjęto je, żeby ludzie się nie pytali o nie, bo na adopcję jest za wcześnie? Czy to tylko pobożne życzenie? :(

tamte kotki były trochę większe, ale 2 m-cy nie miały, na ok miesiąc- 1,5. Były wydane zimą. jednego wzięła jakas nastolatka, bardzo zadowolona ze ma takiego malucha.... ciekawe, czy przeżył? :roll:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw kwi 08, 2010 12:11 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

Never pisze:
avild pisze:

tamte kotki były trochę większe, ale 2 m-cy nie miały, na ok miesiąc- 1,5. Były wydane zimą. jednego wzięła jakas nastolatka, bardzo zadowolona ze ma takiego malucha.... ciekawe, czy przeżył? :roll:

Wiesz, nie chcę siać fermentu, ale nie wiadomo, czy by przeżył, gdyby na P. został...

Obrazek

avild

Post » Czw kwi 08, 2010 12:39 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

avild pisze:Wiesz, nie chcę siać fermentu, ale nie wiadomo, czy by przeżył, gdyby na P. został...

raczej nie. Vide krówka ['] leczona na kk, odeszła na pp :?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt kwi 09, 2010 0:07 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

DT nadal szukany!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 09, 2010 10:22 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

joshua_ada pisze:DT nadal szukany!

Nie DT, tylko DS. :wink:

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pt kwi 09, 2010 15:41 Re: MALUSIE KOCIAKI NA PALUCHU- PILNIE DOM lub umrą...

-Anula- pisze:
joshua_ada pisze:DT nadal szukany!

Nie DT, tylko DS. :wink:

hm hm ;-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

[poprzednia]