-Anula- pisze:Kociaki zniknęły ze strony kwarantanny.![]()
Coś za wcześnie...![]()
Czy to coś znaczy![]()
![]()
![]()
![]()
Podobno kociaki ok.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Anula- pisze:Kociaki zniknęły ze strony kwarantanny.![]()
Coś za wcześnie...![]()
Czy to coś znaczy![]()
![]()
![]()
![]()
Never pisze:Avlid, nie dramatyzuję - widziałam jak niedawno wydawno do adopcji maluszki....
avild pisze:Never pisze:Avlid, nie dramatyzuję - widziałam jak niedawno wydawno do adopcji maluszki....
Eh, coś przepływ informacji szwankuje. Jeszcze niedawno zapewniano mnie, że maluszków (zwłaszcza takich) to już bardzo dawno na P. nie było.
Może zdjęto je, żeby ludzie się nie pytali o nie, bo na adopcję jest za wcześnie? Czy to tylko pobożne życzenie?
Never pisze:avild pisze:Never pisze:Avlid, nie dramatyzuję - widziałam jak niedawno wydawno do adopcji maluszki....
Eh, coś przepływ informacji szwankuje. Jeszcze niedawno zapewniano mnie, że maluszków (zwłaszcza takich) to już bardzo dawno na P. nie było.
Może zdjęto je, żeby ludzie się nie pytali o nie, bo na adopcję jest za wcześnie? Czy to tylko pobożne życzenie?
tamte kotki były trochę większe, ale 2 m-cy nie miały, na ok miesiąc- 1,5. Były wydane zimą. jednego wzięła jakas nastolatka, bardzo zadowolona ze ma takiego malucha.... ciekawe, czy przeżył?
avild pisze:Wiesz, nie chcę siać fermentu, ale nie wiadomo, czy by przeżył, gdyby na P. został...
joshua_ada pisze:DT nadal szukany!
-Anula- pisze:joshua_ada pisze:DT nadal szukany!
Nie DT, tylko DS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości