Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 21:07 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Tak coś podejrzewam, że po terapii u Dr Sernika skończyłabym jako Mgr Wafel ( że niby taka przeczołgana i rozwałkowana emocjonalnie) :crying: :crying: :crying:

P. Kasiuniu773, czy ja już Sz. P. wyznawałam uczucie - jak nie to wyznaję :1luvu: , bo Sz.P. mnie nie potraktuje jak ten Sernik, nie podepcze moich uczuć :placz: :placz: :placz:

Jak P. Kasiunia dopadnie tego ( za przeproszeniem) nawoza ekologicznego załatwimy jej po znajomości różowe papiery - że niby afekt i pomroczność :piwa:

PS: P. Hanusi oczywiście też załatwimy (papiery) i też wyznajemy :1luvu:
Jasmina

Post » Czw kwi 08, 2010 21:11 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Obrazek

Hanusia153

Od: Nie wrz 20, 2009 8:48

Post » Czw kwi 08, 2010 21:12 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Tak coś podejrzewam, że po terapii u Dr Sernika skończyłabym jako Mgr Wafel ( że niby taka przeczołgana i rozwałkowana emocjonalnie) :crying: :crying: :crying:

P. Kasiuniu773, czy ja już Sz. P. wyznawałam uczucie - jak nie to wyznaję :1luvu: , bo Sz.P. mnie nie potraktuje jak ten Sernik, nie podepcze moich uczuć :placz: :placz: :placz:

Jak P. Kasiunia dopadnie tego ( za przeproszeniem) nawoza ekologicznego załatwimy jej po znajomości różowe papiery - że niby afekt i pomroczność :piwa:

PS: P. Hanusi oczywiście też załatwimy (papiery) i też wyznajemy :1luvu:

Jasmina jak Cię nie koffać :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Czw kwi 08, 2010 21:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

No i nareszcie - jest zrozumienie, docenienie geniuszu i wzajemność :oops: :oops: :oops:
Teraz mogę spokojnie .....sporządzić testament..... :regulamin:
Jasmina

Post » Czw kwi 08, 2010 21:33 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:No i nareszcie - jest zrozumienie, docenienie geniuszu i wzajemność :oops: :oops: :oops:
Teraz mogę spokojnie .....sporządzić testament..... :regulamin:

spróbuj mnie wydziedziczyć
Obrazek
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 21:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczku....na koty Sz.P. Jasminy w testamencie liczysz? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw kwi 08, 2010 21:39 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

co da to da -biore jak leci mnie tam bez różnicy....Obrazek
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 21:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:co da to da -biore jak leci mnie tam bez różnicy....Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Oj bo już nie mam siły się śmiać :ryk:

kasiunia773

Post » Czw kwi 08, 2010 21:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

TESTAMENT JASMINY :regulamin:
Ja, taka i taka, będąc przy (hhhmmmm :roll: ) dość zdrowych ( :? ) zmysłach ....świadoma tego co czynię ( no, :wink: ) w razie mojego :aniolek: niniejszym zapisuję....
kot nr 1 Sz. P. ......
kot nr 2 Sz. P........
kot nr 3 Sz.P.........
zbiory dzieł sztuki (tzn. świątek ludowy - szt.2 oraz 3 kaczuszki gliniane oraz 2 końskie łby) Sz.P......
księgozbiór (tj. książka telefoniczna, instrukcja obsługi telefonu komórkowego, oraz bibliofilskie wydanie "Co słonko widziało") Sz.P.........
luksusowa odzież ( w tym 4 futra ) i biżuteria ( niezobowiązująca). Sz.P.........
Memoiry Sz.P. ......
kuweta 45cmx35cm w bardzo dobrym stanie ..Sz.P. Serniczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I to będzie moja ZEMSTA ZZA GROBU :surprise:
Jasmina

Post » Czw kwi 08, 2010 21:55 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:TESTAMENT JASMINY :regulamin:
Ja, taka i taka, będąc przy (hhhmmmm :roll: ) dość zdrowych ( :? ) zmysłach ....świadoma tego co czynię ( no, :wink: ) w razie mojego :aniolek: niniejszym zapisuję....
kot nr 1 Sz. P. ......
kot nr 2 Sz. P........
kot nr 3 Sz.P.........
zbiory dzieł sztuki (tzn. świątek ludowy - szt.2 oraz 3 kaczuszki gliniane oraz 2 końskie łby) Sz.P......
księgozbiór (tj. książka telefoniczna, instrukcja obsługi telefonu komórkowego, oraz bibliofilskie wydanie "Co słonko widziało") Sz.P.........
luksusowa odzież ( w tym 4 futra ) i biżuteria ( niezobowiązująca). Sz.P.........
Memoiry Sz.P. ......
kuweta 45cmx35cm w bardzo dobrym stanie ..Sz.P. Serniczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I to będzie moja ZEMSTA ZZA GROBU :surprise:

Serniczku ale Ci dosoliła :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Post » Pt kwi 09, 2010 8:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

:ryk: :ryk: :ryk:

Dają kuwetkę :mrgreen:

Hanusia153

Od: Nie wrz 20, 2009 8:48

Post » Pt kwi 09, 2010 8:47 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

nędza ale mówi sie trudno. Nie od dzis wiadomo,ze u Jasminy kuwety diamentami inkrustowane.....wydłubie sie i po kłopocie.
Poza tym jeszcze jedna kuweta.....hyhy robie sie bogata...... :ryk:
Serniczek

Post » Pt kwi 09, 2010 9:14 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Serniczek pisze:nędza ale mówi sie trudno. Nie od dzis wiadomo,ze u Jasminy kuwety diamentami inkrustowane.....wydłubie sie i po kłopocie.
Poza tym jeszcze jedna kuweta.....hyhy robie sie bogata...... :ryk:

Taaa -Gdybym był bogaty....:ryk: :mrgreen:

kasiunia773

Post » Pt kwi 09, 2010 9:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Ja tylko na szybko z pracy.
Nie mam netu w domu. Od wczoraj rana.
Zatem wpływy i wypływy będą księgowane najwcześniej w poniedziałek.
Może naprawią :placz:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pt kwi 09, 2010 14:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI..

Hanusia153 pisze::ryk: :ryk: :ryk:

Dają kuwetkę :mrgreen:

o komuś sie siusiu chce :ryk:
a ja mam takie cudo kolor chyba kremowy długowłose z niebieskimi oczkami
za późno mnie poinformowano i został paskudnie powycinany
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02