_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Miewamy się jak zawsze wesoło . Aslan mi dziś próbował podkroić kurczaka z garnka z wrzącą wodą , to jest dopiero footro. A reszta bandy uczy się od niego łobuzerii . Jak mu mówię, że nie wolno, to on na mnie oczętami jak kot z Shreka zerka , bandyta
Ale zbój, nie mogę Moje futra też mają nieziemskie pomysły, zwłaszcza Pumo
Pozdrawiamy cieplutko!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Na teścik jedziemy w sobotę albo w poniedziałek jutro będę dzwonić do wet. ( potem chyba się czeka parę dni na wynik ) więc o kciuki poprosimy bardzo od piątku do .... radosnych mam nadzieję wiadomości
Iza, a będziesz robić taki normalny test płytkowy czy do labu będzie wysłany? Bo ten normalny daje wynik po ok. 10 minutach.
Hej kochani. Zrobiliśmy dziś test ( ten płytkowy ) niestety na razie pozytywny. Ale nie smućcie się i nie martwcie się, to dopier pierwszy test po leczeniu. Trzymajcie kciuki a postępy a my zabieramy się od dziś za kolejną turę leczenia Po przemyśleniu do Labu nie wysyłamy na razie, zobaczymy, co wykaże kolejny test I radosna wiadomość: chłopak waży już 4 kg i 850 gram. Znaczy przytyło mu się ponad pół kg pozdrówka wszystkim