Midas ze schr. w Łodzi już w DOMU,uratowany przez Williama:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 08, 2010 20:12 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

magdaradek pisze:Wiliam, witaj :)
a w jakim wieku kotka szukasz? czy masz jakieś preferencje co do umaszczenia?
możesz powiedzieć coś więcej?

Wiesz jak to jest - to kot wybiera "pana" a nie pan kota :wink:
Nie potrafię się określić. Bardziej celuję w to żeby pomóc i zapewnić mojemu towarzystwo niż przebierać.

Mieszkanie mam małe i bez możliwości wychodzenia więc wolę tylko aby kocię nie było wychowane wychodząco bo to krzywda dla niego by była. Miałem już kiedyś taką kotkę i się nie mogliśmy przez to dogadać. W końcu znalazła lepszy dla siebie domek.

William

Od: Czw lis 26, 2009 3:47

Post » Czw kwi 08, 2010 20:23 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Dziewczyny jak pomóc Williamowi? :)
mamy cudnego kotka w łódzkim schronisku, który pomalu się wycofuje, zalamuje, a to cudo kot. Ma na imię Midas. Jest to kot dorosły, ale przecudny.
Zresztą proszę, zobacz : http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... ty&nr=1149
dla niego dom, to tak naprawdę życie.
Możesz tam też zobaczyć inne lódzkie koty do adopcji.
Jeśli nikt nie wpadnie Ci w oko, to spróbuję odesłać do kogoś z Wawy.
Pozdrawiam :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw kwi 08, 2010 20:29 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

:dance2: :dance: Szczęśliwego nowego domku pingwinku :D Jak ja się cieszę :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw kwi 08, 2010 20:35 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Ależ fajnie, że Elfik już w swoim domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze Williama wy(o)czarował :wink: :D :D :D
Może właśnie Midas, On taki cudny i wielkiej potrzebie...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 08, 2010 20:36 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

William ma kotkę chyba z białaczką, więc Midasek nie może iść do tego domku. Nie teraz. Musiałby byc zdrowy i zaszczepiony na białaczkę.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw kwi 08, 2010 20:45 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Ojej ja dopiero teraz doczytuję
ale tu sie dzieje

rybcie pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: ruru ale masz szczęśliwą rękę :)

hehehehe se żartujcie, ale się cieszę, że Elfik przyciągnął dobrego ludzia :1luvu:

CoolCaty pisze:William ma kotkę chyba z białaczką, więc Midasek nie może iść do tego domku. Nie teraz. Musiałby byc zdrowy i zaszczepiony na białaczkę.

co to znaczy, że chyba- że test wyszedł dodatni ale słaba kreska?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw kwi 08, 2010 20:46 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

CoolCaty pisze:William ma kotkę chyba z białaczką, więc Midasek nie może iść do tego domku. Nie teraz. Musiałby byc zdrowy i zaszczepiony na białaczkę.

Nie przypominaj proszę.. Jeszcze łezka się kręci w oku..
Domek już dawno odkażony i bezpieczny.

William

Post » Czw kwi 08, 2010 20:52 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

William pisze:

Nie przypominaj proszę.. Jeszcze łezka się kręci w oku..
Domek już dawno odkażony i bezpieczny.

Przepraszam, nie wiedziałam. Bardzo mi przykro.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw kwi 08, 2010 20:53 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

William, to może Midas, cooo?

:oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw kwi 08, 2010 21:08 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

CoolCaty - ok, nie chciałem jeszcze bardziej dołować tamtego wątku więc nic nie napisałem.

Anu zbieram pomału info o Midasku z wątku "Po drugiej stronie siatki" bo na stronie schronu to zero wieści że on jest wyjątkowo potrzebujący.
Zainteresował mnie też Sylwuś bo mój Cimi i tak urinary dostaje.

William

Post » Czw kwi 08, 2010 21:11 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Sylwi nie dostaje urinary, pożera wszystko :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Czw kwi 08, 2010 21:26 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Hmm.. po takich problemach tak szybko wrócił do normalnej diety 8O Mój od 2 lat miewa nawroty i muszę nasłuchiwać co się dzieje w zamkniętej kuwecie.

Napiszcie proszę coś więcej o Midasie bo zebrałem bardzo niewiele info. Tylko że było (jest?) z nim kiepsko i nawet nie wiem do końca dlaczego.
Przed poniedziałkiem i tak nie dam rady się wybrać, ale pomału zaczynam planować :wink:

William

Post » Czw kwi 08, 2010 21:37 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Jeżeli chodzi o Sylwika to on miał problem z pęcherzem spowodowany urazem. Nadal nie siura jak powinien, robi dość małe siury, ale regularnie i dość często, możliwe że w przyszłości potrzebna byłaby urinary, ale na chwilę obecną nie. Na wszelkie pytania odnośnie szalonej krowy chętnie odpowiem, ale żeby nie zaśmiecać to albo na wątku chłopaka albo na PW.
EDIT: Na maila i telefon też :wink:
Obrazek

Satyr77

Post » Czw kwi 08, 2010 21:40 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

Dziewczyny zaraz coś napewno napiszą o Midasie. Ale przemyśl proszę decyzję, bo on potrzebuje pomocy, na już/zaraz, bo jest chory. Chciałabym go zabrać na DT, ale jeśli planujesz go przygarnąć na stałe, to będę bardzo szczęśliwa :lol:
Ostatnio edytowano Czw kwi 08, 2010 21:41 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw kwi 08, 2010 21:41 Re: ELFik Krzywy kotek który traci nadzieję:(( Schr. Łódź

William, jam ciotka z daleka :wink: , więc mogę udzielić tylko ogólnej informacji.
Problem Midaska tkwi w psychice, On bardzo żle znosi pobyt w schronisku i powoli zaczyna się poddawać :( Dręczy go przeziębienie, ale nawet tak banalna choroba w tej sytuacji jest dla niego zagrożeniem strasznie poważnym...
Jeśli coś pomyliłam na pewno dziewczyny albo Satyr sprostują.

A może szlona krowa do Williama, a Midasek na DT do... Satyrków :mrgreen: :oops:
Na wszelki wypadek uciekam :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]