SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!szczęśliwy koniec historii:)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 20:50 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Dziewczyny, obserwuje ten temat od samego początku i jestem pod wrażeniem! Zasmuciło mnie to, że szczeniaki mogą nie znaleźć domu, ale brawo dla was za tak dobrze przeprowadzoną "adopcję" :) Takich ludzi trzeba więcej :) Gdyby nie to, że od prawie trzech miesięcy mam w domku już szczeniaka wzięłabym jednego z psiaków :) Ciesze się, że pieski znalazły dom!! :ryk:

panna_s

Od: Śro mar 24, 2010 20:46

Post » Śro mar 24, 2010 21:04 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Shishka pisze:Zaraz wkleje:) Dostałam dziś rzeczy na bazarek:)XAgaX to od Ciebie? :1luvu:

jak kilka par kolczyków i naszyjnik, to pewnie tak ;) jestem z Warszawy, mieszkam na ulicy poświęconej jednemu z zakonów ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw mar 25, 2010 6:39 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

w takim razie wielkie dzieki:)Masz jakieś propozycje cen?wzieła bym je dziewczynom na uczelni tez pokazać-ok?
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Czw mar 25, 2010 23:12 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Shishka pisze:w takim razie wielkie dzieki:)Masz jakieś propozycje cen?wzieła bym je dziewczynom na uczelni tez pokazać-ok?

ceny ustal sama, a sprzedaj je komu chcesz :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt mar 26, 2010 6:16 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

ok:)Dziś zabieram małą suczkę od mamusi:)

Shishka

Post » Pt mar 26, 2010 16:16 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

suczka juz u mnie,czyli mam teraz dwa ale jeden zaklepany:)Dzis wziełam rzeczy od xAgaX na uczelnię i mam pierwsza propozycje kupna:)
W poniedziałek muszę iść pilnie do weta,kilka razy je przeszukiwałam i nic a nagle zauważyłam pchły...w zoologicznym mieli preparat od 8 tygodnia,więc chyba nie mogę im podać?Odrobaczę i odpchlę też ich mamusię przed sterylką bo to Ona musiała je zarazić.

Shishka

Post » Pon mar 29, 2010 7:35 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Mała Sunia prawdopodobnie w piątek pojedzie do nowego domku:)
Pani od chłopczyka chyba zrezygnowała(a pytała 2 razy) więc teraz chłopczyk szuka domku...

Shishka

Post » Śro mar 31, 2010 12:52 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Dziś zabieram maluchy do weterynarza,Maksiu ma biegunkę(ale nie jakąs straszną na szczęście)i zauważyłam kilka pcheł...dziwne bo kilka razy przeszukiwałam jego i resztę rodzeństwa i nic nie znalazłam.Jest nadzieja na dom dla nich dwóch-u Pani i jej koleżanki:)Będę informować na bieżąco:)Sterylka zaraz po świętach.

Shishka

Post » Czw kwi 01, 2010 21:35 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Ale tu ucichło :cry:
Jutro oba maluchy jadą do nowego domku-będą mieszkały blisko siebie :)
Teraz szybciutko odrobaczę i odpchlę sunię i wreszcie sterylka:) Nie wiem czy nie będę musiała wznowić zbiórki,musiałam dokupić suni żarełka żeby odzyskała trochę sił,muszę też ją odpchlić i odrobaczyć przed zabiegiem-nie wiem czy kiedykolwiek miała to robione...

Shishka

Post » Czw kwi 01, 2010 22:16 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

ucichło, bo idziesz jak burza i ciocia XAgaX tylko podczytuje z satysfakcją :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt kwi 02, 2010 15:36 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!-jeszcze tylko 1 sunia bez DS

Maluszki pojechały,fajni państwo przyjechali,widać było,że się znają na zwierzakach,wszystko wiedzieli na temat szczepień itp.,mają suczkę i kota.Pani tak fajna,że chodzi do schroniska wyprowadzać psy na spacerki...:)Możemy być o nie spokojne:) Tak więc zostałam znów sama z kotem i...jakoś tu nudno:)

Shishka

Post » Czw kwi 08, 2010 18:31 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

Sterylka suni już niedługo,jak tylko znajdę jakiś wolny dzień...dobrze,że szczeniaczki już rozdane bo teraz i uczelnia i praca i dom...

Shishka

Post » Wto kwi 13, 2010 14:50 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

Ale wtopa...TOZ dzis odwiedził właściciela suczki...Mogli mnie poinformować czy zajmą się tą sprawą czy nie...Nie było go w domu,więc z nimi nie gadał,ale dzwonił z pretensjami...Napisałam im co i jak że już po sprawie.Mam nadzieje,że nie będzie miał problemów bo w końcu poszedł na współpracę:/

Shishka

Post » Wto kwi 13, 2010 14:56 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

Coś ten toz ma problem z koordynacją działań. Nawet na dogo na nich narzekają. Tak zrozumiałam po lekturze kilku wątków.

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Śro kwi 14, 2010 17:12 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

teraz mi odpisali,ze wczesniej odpisali mi i jak sie okazalo wiadomosc nie doszla...W kazdym razie sprawa zostala zalatwiona:)

Shishka

[poprzednia][następna]