moja ulubienica najcudniejsza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:weszłam na twój wątek co by sprawdzić czy dobre rączki dla parasola masznoo jestem baaardzo zadowolona , zaczęłam czytać i na początku były 2 koty , a tu na fotce już 4 widzę ,muszę poczytać
kasiunia773 pisze:Atenka ,Miniusia ,Antonio i Felek zaszczycą w tym roku swoją obecnością Międzyszkolną Wystawę Zwierząt Podkarpacia![]()
![]()
Właśnie dostałam zaproszenie aby przybyć na wystawę ze zwierzakami i wygłosić pogadankę na temat potrzeby kastracji/sterylizacji zwierząt ,opieki nad nimi i kosztów opieki wetowskiej![]()
Atenka i Miniusia już zapięte w szeleczki przyzwyczajają się do chodzenia na smyczyojjj nie podoba się to jarzmo dziewczynkom nie podoba
![]()
![]()
anial pisze:zaznaczam
anna_s pisze:kasiunia773 pisze:Atenka ,Miniusia ,Antonio i Felek zaszczycą w tym roku swoją obecnością Międzyszkolną Wystawę Zwierząt Podkarpacia![]()
![]()
Właśnie dostałam zaproszenie aby przybyć na wystawę ze zwierzakami i wygłosić pogadankę na temat potrzeby kastracji/sterylizacji zwierząt ,opieki nad nimi i kosztów opieki wetowskiej![]()
Atenka i Miniusia już zapięte w szeleczki przyzwyczajają się do chodzenia na smyczyojjj nie podoba się to jarzmo dziewczynkom nie podoba
![]()
![]()
A gdzie to będzie? Chętnie zobaczę
Agata&Alex pisze:My też zaznaczamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości