_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
No ja nie wiem, czy nie ma czego się bać Najlepiej zapytać moich kotów. Jak jest dzień całowania to się po kątach chowają przede mną. Kicia jest fajna do całowania, bo ona nigdy nie miała dość
Wiecie, że do tej pory został mi odruch rozglądania sie w około po powrocie z pracy? Szukam wzrokiem i po chwili dopiero dociera do mnie, że jej już tu nie ma. Wtedy tak jakbym wyszukiwała, czy czasem jakieś inne kotki sie nie wałęsają. Chcę zobaczyć Kicię Pipi, bardzo chcę ja pogłaskać, przytulić, wspomnienia ożyły we mnie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
"WITAM KICIA CZUJE SIE BARDZO DOBRZE WSZYSTKICH TERORYZUJE JEZELI CHODZI O ZABAWE O KTÓRĄ POTRAFI SIE CO DZIEN UPPMINAC I NIE DAJE SPOKOJU DOPÓKI NIE OSIAGNIE CELU TO SAMO DOTYCZY WYCZESYWANIA SIERSCI KTÓRE BARDZO LUBI JAK SIE OCIEPLIŁO TO MUSIELIŚMY NA BALKONIE ZALOZYC SIATKĘ ZEBY MOGLA WYCHODZIC NA BALKON BO NIEDAWALA SPOKOJU TYLKO SIDALA W POKOJU U SYNA PRZED DRZWIAMI NA BALKON I MIAUCZALA DOPÓKI JEJ SIE NIE WYPUŚCIŁO TAK ZE TERAZ MOZE SPOKOJNE WYCHODZIC NA BALKON CHOCIAZ CZASAMI BOIMY SIE ZEBY NIE SPADLA ZWLASZCZA JAK LEZY NA PULCE A TO JEJ MIEJSCE ULUBIONE"
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; (...) jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam.