Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 5:17 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Dzień dobry Fioneczko z rańca!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro kwi 07, 2010 6:09 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Witamy wierną wielbicielkę.
Fionka od rana na nogach.Zjadła slicznie, poocierała sie o nogi :lol: a teraz gania za spinaczem i kulką papieru.Bianka jej towarzyszy. jakoś powoli dziewczyny przełamują sie do siebie. Fionka nie prycha nigdy na innego kota, nie wyciaga łapinek tylko wycofuje sie i ucieka.
Wojcio cholernik chciał z nia sie poganiać.Ale on tratuje wszystko na drodze i robi dużo hałasu. Pikuś obrońca nie wytrzymał i kontrolował zapędy chłopaka. On także oststnio coraz zcęściej zachęca Fionkę do zabawy. Widać czuje,że jest silniejsza. Różnica ogromna między nimi.Ona drobna on kawał kota a tak delikatnie postępuje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 07, 2010 6:40 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Całuski dla Fionki. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro kwi 07, 2010 10:02 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

I Pikukusia Obrońcy! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro kwi 07, 2010 11:22 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka przed wyjściem do pracy dała sie wymiziać, wygłaskać i obcałować :1luvu: Ledwo sie powstrzymałam,by jej nie zaściskać :mrgreen:
I mamy postęp.Jak malowałam modre oczęta to Fionka wpadła do łazienki i zasiadła w kuwecie. Drapałam sobie tą szczoteczką rzęsy aż mało co nie wydrapałam wszystkich udając,ze nie patrzę. Zrobiła co swoje i polazła do drugiej zrobić konkrety.A druga była przy mojej nodze. Zerkała na mnie spode łaba ale załatwiła sie!!! Nigdy, nigdy nie załatwiała sie w naszej obecnosći.Człowiek nie właził do łazienki lub dawał szybko nogę mrucząc uspokajająco-przepraszające teksty jak ją napotkał i następowała nasza cofka w panice. A tu proszę...
Ale żeby nie było fajnie...potem uciekła jak zadwowolona z siebie ,chciałam ją pomiziać po łepetynie. Widać tusz był byle jaki :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 07, 2010 12:48 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

No to fajnie. Za dalsze postępy Fionki. :ok:
Obrazek

mimbla64

Post » Śro kwi 07, 2010 13:08 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

:ok:
Obrazek

hanelka

Post » Śro kwi 07, 2010 13:34 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

mimbla64 pisze:No to fajnie. Za dalsze postępy Fionki. :ok:

:P :P :P :P :P
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw kwi 08, 2010 5:25 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

wczoraj późno wróciłam,więc nie było czasu na mizianki z kotami wszelkimi. Dosłam jeść i na tyle dnia było.
Dziś rano też biegiem wszystko. Fioneczka jednak czekając na śniadanie ocierała sie o nogi i cos tam gruchała. Zjadła i kręciła sie po kuchni wyraźnie czekając na deser czyli śmietankę. bardzo ją lubi.
zauważyłam,ze Fionka zaczyna zagadywać. tak miaukoli i pogruchuje. Cichutko i nieśmiało ale jednak. No i nie uciekła ...od razu od wyciągniętej ręki. teraz bawi sie spinaczem z Bianką.
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 08, 2010 13:07 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

zaraz będzie koniec parcy i lece do zwierza i Fioneczki. Ona to oczko w głowie TZ.A właściwie króliczek :lol: .
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 08, 2010 13:11 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

hanelka pisze:No, to teraz zakochiwać się proszę! Ale już!

Fioneczka :love:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Minkę ma taką: rób mi tak rób, nie przerywaj... :D
ślicznotka mała

Aż sobie przypomniałam po świętach, jaka Fioneczka cudna. :P

Zawsze uwielbiam takie kotki, które mają noski na białym tle, bo noski wtedy różowe. :1luvu:
Obrazek

mimbla64

Post » Czw kwi 08, 2010 13:39 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

a jak ona ma ślicznie łapinki umaszczone.jedna biała druga czarna ale z białą stopeczką. Z tyłu na łapce czarnej jest biały włos w ząbek czesany :wink: -śmieję sie,ze wygląda jak suwaczek. Na bokach czarnego futerka ma pojedyńcze blond włoski, to samo na łepetynie. Jest sliczna i coraz fajniesza!
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 08, 2010 13:42 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:a jak ona ma ślicznie łapinki umaszczone.jedna biała druga czarna ale z białą stopeczką. Z tyłu na łapce czarnej jest biały włos w ząbek czesany :wink: -śmieję sie,ze wygląda jak suwaczek. Na bokach czarnego futerka ma pojedyńcze blond włoski, to samo na łepetynie. Jest sliczna i coraz fajniesza!

Domki, proszę uważnie przeczytać ten post i do kolejki!
Obrazek

hanelka

Post » Czw kwi 08, 2010 15:06 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ask@ nie znęcaj sie
ja coraz bardziej zakochana
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw kwi 08, 2010 15:50 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

To bierz! :D Ona jedyna taka :1luvu:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]