wróciły do domu i odzyły Srebek jest taki trochę jakby słabszy, więcej spi, mniej się bawi Pewnie biomet niekorzystny U rodziców on i Hava zostali wygłaskani i wymiziani przez moją małą bratanicę. Srebek nie miał nic naprzeciwko Tylko byl zdziwiony tym małym czteroletnim człowieczkiem Oczywiście został skomplementowany-że ma mięciutkie futerko i sliczny nosek A Havie powinnam zmienić nazwę na puszysta
muszę ją wyczesać tak zdecydowanie Srebek mi zaimponował dawał się dotykać po nosku i po uszkach i po łapkach i pokazywał pazury (jak mu nacisnęłam łapkę oczywiście) i wogóle był grzeczny Srebek-atrakcja dla 4 letniej dziewczynki
poproszę o receptę na wziewy o wyższym stężeniu mówi się trudno i płaci się krocie ale miłości wyceniać nie wooooolnoooo przyszła wiosna nie dla każdego radosna a mały jest cwaniak, jak czuje że cos zaraz się stanie to mnie sobą okłada i się na mnie pokłada 100% zaufanie
JoasiaS pisze:Basiu, ciepłe myśli cały czas Strasznie kochany ten twój Srebek
ta jasne tutaj w nocy człowiek szuka inhalatora a strasznie kochany ten moj srebek mości sięna mojej poduszce, moim ostatnim bastionie, i patrzy oczami ale o co chodzi