Stasinka odeszła[*] .......................................

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 21:18 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Kociara82 pisze:swietnie :)

moja propozycja nadal aktualna, w razie czego dajcie znac, zapytam znajomej, czy bedzie mogla przechowac kiciusie u siebie :)

:ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro kwi 07, 2010 21:25 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

jessi74 pisze:czekamy zatem na kolejne wieści :ok:

Mysle, ze jutro powinnam wiedziec juz dokładnie kiedy pojadę, czekam na wiadomośc od mojego weta, który zna sie z Kiełbowiczem i ma mnie umówic :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro kwi 07, 2010 21:31 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

:ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 08, 2010 9:40 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Iweta pisze:

Mysle, ze jutro powinnam wiedziec juz dokładnie kiedy pojadę, czekam na wiadomośc od mojego weta, który zna sie z Kiełbowiczem i ma mnie umówic :wink:

No to czekamy na wieści :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw kwi 08, 2010 9:48 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

natasza25 pisze:
Iweta pisze:

Więc wiesci są takie, że jednak jade juz jutro :roll: , będę we Wrocławiu nie wczesniej niż o 17-18 . Więc jesli Wam pasuje jutro to czekam na info :wink:

Iweta

Post » Czw kwi 08, 2010 10:14 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Iweta pisze:
Iweta pisze:

Więc wiesci są takie, że jednak jade juz jutro :roll: , będę we Wrocławiu nie wczesniej niż o 17-18 . Więc jesli Wam pasuje jutro to czekam na info :wink:[/quote]

My na jutro koteczke możemy przygotować, tylko Iweta czy mogłabys ze sobą zabrac transporter?

Ika napisz prosze kiedy bys mogła koteczkę przejąć od Iwety żeby wszystko było dograne :wink:

natasza25

Post » Czw kwi 08, 2010 10:20 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

natasza25 pisze:

My na jutro koteczke możemy przygotować, tylko Iweta czy mogłabys ze sobą zabrac transporter?

Ika napisz prosze kiedy bys mogła koteczkę przejąć od Iwety żeby wszystko było dograne :wink:

Oczywiscie transporter zabiore, mam też nadzieje, ze ktos ja przywiezie na Karłowicza do gabinetu. Tak by było chyba najłatwiej.
Czy to od Ciebie będę odbierała kotke?

Iweta

Post » Czw kwi 08, 2010 10:46 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

no to powodzenia, kiciu :ok: :ok: Niech Ci sie od teraz szczesci w zyciu :ok:

Kociara82

Post » Czw kwi 08, 2010 11:05 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Iweta pisze:
natasza25 pisze:

Oczywiscie transporter zabiore, mam też nadzieje, ze ktos ja przywiezie na Karłowicza do gabinetu. Tak by było chyba najłatwiej.
Czy to od Ciebie będę odbierała kotke?

Ustalimy z jessi kto podrzuci kicię :ok:

natasza25

Post » Czw kwi 08, 2010 11:41 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

natasza25 pisze:

Ustalimy z jessi kto podrzuci kicię :ok:

Ok, w takim razie czekam na wiadomość kto dostarczy kicie i wymienimy sie nr telefonów :wink:
Prosze też IKE , zeby napisała jak z odbiorem kici ode mnie , bo nadal nie wiem kiedy miała wziąć ja do siebie. Ja mieszkam w Bielsku ,wiec trzeba to jakoś zgrać, czy muszę ja przetrzymać kilka dni czy od razu jutro zabierze ja IKA 8)

Iweta

Post » Czw kwi 08, 2010 11:44 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

:ok: :ok: :ok: Za powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw kwi 08, 2010 12:04 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Przeczytałam wszystko. A teraz dopasujcie to do mnie. Kotke będę mogła odebrać dopiero około 16.04. Niestety nie wcześniej. Najbardziej pasowałaby mi wersja TDT w Tychach. Daleko ale dojazd w miare rozsądny. Mogę dojechac autobusem po kicie. Z Bielska to juz wyprawa, a ja niestety nie moge za długo przebywać poza domem. Wasz maluszek, który przyjechał ostatnim transportem z jessi troche nieciekawie sie czuje. Póki maluch nie dojdzie do siebie nie wezmę żadnego dodatkowego kota, bo to dla niego niebezpieczne Dostaje na razie kroplówki co 3 godziny, wiec jestem uziemniona. Decyzje pozostawiam Wam. Jessi ma mój telefon. Jak trzeba bedzie szybko działac to po prostu dzwońcie :oops: :ok: :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw kwi 08, 2010 12:19 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

IKA 6 pisze:Przeczytałam wszystko. A teraz dopasujcie to do mnie. Kotke będę mogła odebrać dopiero około 16.04. Niestety nie wcześniej. Najbardziej pasowałaby mi wersja TDT w Tychach. Daleko ale dojazd w miare rozsądny. Mogę dojechac autobusem po kicie. Z Bielska to juz wyprawa, a ja niestety nie moge za długo przebywać poza domem. Wasz maluszek, który przyjechał ostatnim transportem z jessi troche nieciekawie sie czuje. Póki maluch nie dojdzie do siebie nie wezmę żadnego dodatkowego kota, bo to dla niego niebezpieczne Dostaje na razie kroplówki co 3 godziny, wiec jestem uziemniona. Decyzje pozostawiam Wam. Jessi ma mój telefon. Jak trzeba bedzie szybko działac to po prostu dzwońcie :oops: :ok: :ok: :ok:

Ja moge kilka dni przetrzymac kicie, byle nie za długo, bo mam w domu 12 kotów i w garazu jednego 8) , ze o psie nie wspomne :wink:

Mysle, ze nie będziesz musiała przyjeżdżać po kota do Bielska, poniewaz mój TŻ codziennie jeździ do Katowic, więc jedynie musiałabyś odebrac kota w Katowicach, a moze nie musiałabyś, to juz zalezy od mojego TŻ-ta i czasu jakim bedzie dysponował , bo może akurat bedzie mógł podjechac do Rudy albo gdzieś gdzie będzie Ci blizej, ale nie chce za niego decydowac. Moge też jadąc do domu zatrzymać sie w Tychach i tam zostawic kota, jak Ci pasuje. Proszę tylko żeby ten TDT u mnie nie trwał za długo :wink:

Iweta

Post » Czw kwi 08, 2010 13:02 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

ale mieszacie :D

Kociara82

Post » Czw kwi 08, 2010 13:58 Re: 7 KOTÓW PRZETRZYMYWANYCH W SPIŻARCE ! PILNIE DT !! WROCŁAW

Nic na siłę, chyba się nie uda. Kicia bedzie musiała poczekac aż we Wrocławiu coś się zwolni.
Szkoda jej strasznie, widząc po pozostałych kotkach jak wygladają.
Przeciez nie mamy na wszystko wpływu i nie wszystkim mozna od razu pomóc :roll: .

natasza25

[poprzednia][następna]