"""Szukam białej kici z dłuższą sierścią ale co mam zrobić jak mieszkam w Warszawie?? GG 2967771 missfox@wp.pl Dostanę szansę na KK?? Ja już nie wiem gdzie pisać nikt nie odpowiada a nie jestem" ogrem " a może jestem albo cos żle piszę??"""" Albo ten temat nie aktualny lub nie modny??Kto to słyszał "baba chce kicię"??
Ostatnio edytowano Czw kwi 08, 2010 10:48 przez Miss Fox, łącznie edytowano 1 raz
Napisz może na missfox@wp.pl ja naprawdę się już się pogubiłam albo na GG 2967771 tak mi zależy jak nigdy na niczym,żal mi moich zwierzaków.Nikt nie wierzy że zwierzątko może tęsknić,że to żywe a nie przedmiot!!!! Jestem tu od niedawna i nie znam tych skrótów. Wybacz to starszej pani
po poludniu to i czlowiekowi w chorobie temperatura sie podnosi, spokojnie! On wyczuwa twoje emocje, to na niego tez zle wplywa, kiedy ty sie denerwujesz i jestes niespokojna. On teraz potrzebuje duzo spokoju, cierpliwosci, ciepla, uczucia...
Biedny niekiedy tak szybko oddycha, a u nas najbliżej podłączyć tlen by mogli w bielsku;/ ale uchylam okno, wachluję zeszytem i na szczęście się uspokaja. Ale jak widzę jaki on jest słaby, jak chwiejnie stoi przy misce to beczeć się chce. Jak on dalej będzie miał taki stan jak już Oaza będzie mogła do nas trafić, to chyba to troszkę przesuniemy, aż wydobrzeje biedak. Tylko, żeby on wydobrzał.
Nie mamy kliniki tutaj, a myślę, że nawet gdyby była to stres jeszcze by pogorszył sprawę, a tak jest cały czas kiziany, dostaje setki buziaczki to wie, że ma kogoś