Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 8:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Avian pisze: zauważyłam, ze trudno znaleźć na wątku jakąkolwiek informację o potrzebującym kocie.

a może takie informacje podawać innym kolorem pisma?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro kwi 07, 2010 8:46 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

w tej chwili jest niewyjasniona sprawa kota z Wrocławia (stary pers)....reszta jest rozwiazana. Niestety do nas wiadomości nie spływają-musimy same je zdobywać. a niestety oprócz siedzena przy komputerze jeszcze mamy inne sprawy....np pracę.... :?
Byłoby dobrze gdyby ktos kto rozwiązuje sprawe kota podawał takze info do nas na pw-ale to raczej moje wiosenne marzenie. :lol:Powrót do poprzedniego układu nie jest trafiony- jeden zwatków lezał odłogiem-na ogół ten pomocowy a nie o to chodzi.. Moim zdaniem niestety trzeba przeglądać ostatnie 2 strony....nie ma innej mozliwosci jak wpisywanie spraw w postach-musiałaby jedna osoba non stop siedziec i uaktualniać wpisy-jakos do prowadzenia Puchatkowa kolejki chetnych nie było...Ja codziennie szukam wszystkiego.....łącznie z watkami kotów na kociarni i kotach.... :?
Do kogo mogę-pisze pw z prosbą o info....niestety nie zawsze dostane odpowiedż :?
Serniczek

Post » Śro kwi 07, 2010 8:56 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Może i tak - ale parę osób na innych forach szukało puchatków, odesłałam tutaj, odpisali, że nie mogą znaleźć :roll:
Mi też czarny z Bydgoszczy tutaj umknął, dopiero u Mirki znalazłam.

Jak wątek adopcyjny leży odłogiem przez tygodnie to chyba dobrze? Znaczy nie ma kotów do wydania ;)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro kwi 07, 2010 9:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Avian pisze:Może i tak - ale parę osób na innych forach szukało puchatków, odesłałam tutaj, odpisali, że nie mogą znaleźć :roll:
Mi też czarny z Bydgoszczy tutaj umknął, dopiero u Mirki znalazłam.

Jak wątek adopcyjny leży odłogiem przez tygodnie to chyba dobrze? Znaczy nie ma kotów do wydania ;)

niestety to oznacza,że nikt tam nie zagląda-a tu jednak ludzie zaglądają. Jezeli ktos czegos nie znalazł-mógł napisac pw. widocznie dobrze nie szukał- w końcu pw to nie taka filozofia. Ja jestem mocno wprawiona w wydobywaniu info- pw działa najskuteczniej- o ile komuś chce sie odpowiedzieć.
O czarnym miałam info na pw ,że jest w potrzebie- o rozwiązaniu dowiedziałam sie z watku o d Mirki. O białej -też.-prze chwilą.
Jezeli chcecie oddzielny watek -mozna załozyć-potrzebna Osoba do prowadzenia-czyli monitorowania wszystkich watków,gdzie udzielono pomocy, korespondencji z dt i przeglądu wpisywanych informacji.Wątek musi byc na bieząco odświezany i podbijany na czoło forum-inaczej pograżymy potrzebujących. Niestety teraz tylko połaczony w jedno watek Puchatkowa- ma szanse na odwiedziny......i bycie na górze.
To oczywiscie moje zdanie- cały czas jest sytuacja,że uaktualniam wszystko....a naprawde nie mam na to wystarczającej ilości czasu. Wiem tez,ze jesli ja nie poprzeglądam.....niestety nikt inny tego także nie zrobi.
Serniczek

Post » Śro kwi 07, 2010 16:32 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Rodowodowy persio do adopcji.
Wiecej szczegolow w watku 3miejskich puchatkow, zajrzyjcie prosze.

viewtopic.php?f=1&t=89353&p=5825994#p5825994

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Śro kwi 07, 2010 17:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Trochę się poczułam winna, bo wprowadzam na wątek tzw.luźne refleksje. Z drugiej strony, coś, co dla kogoś jest zaśmiecaniem wątku, dla innego jest wymianą i budowaniem relacji ( a o to tu przecież chodzi, prawda P. Basico :wink: )
Też mi się wydaje, że można wątek wyczyścić i ograniczyć do niezbędnych informacji - ale wtedy po co mam tu zaglądać, sama je znajdę ( te informacje) bo też umiem czytać ze zrozumieniem i to od dawna.
Natomiast fajnym pomysłem jest eksponowanie ważnych informacji np. KOLOREM I CZCIONKĄ . Ja mogę obiecać, że przestanę pisać kolorowo :roll:

Co do łączności z ABSOLUTEM ( dwuznaczne, co :lol: ) to ostatnio osiągam ją niestety bardzo szybko - wystarczą mi dwa kielonki porto :oops: Ojojoj, starość nie radość :placz: :placz: :placz:
Jasmina

Post » Śro kwi 07, 2010 19:04 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

podstawowy problem jest taki-czy jest Ktos chętny do prowadzenia na bieżąco watku(kolor nieistotny)????? Chętni mile widziani....mogą dostac dostęp do istniejącego wątku(na równi z Aamms) Chodzi o prace na bieżąco i z duza siłą przebicia. :kotek:
Serniczek

Post » Śro kwi 07, 2010 20:24 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Brandy oddana wczoraj z powodu agresji. Jest już u mnie. Napiszę więcej na krakowskim wątku puchatków.

Obrazek

Ja również uważam, że bardzo ciężko znaleść kota do adopcji na puchatkowie. Brakuje informacji jakie koty szukają domu i gdzie aktualnie przebywają.
Brakuje informacji jakie są domy tymczasowe i w jakim rejonie. Powinniśmy być lepiej zorganizowani.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw kwi 08, 2010 8:27 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Trochę się poczułam winna, bo wprowadzam na wątek tzw.luźne refleksje. : :placz: :placz:

Kiedyś były dwa wątki, ale życie pokazało, że to nadmiar.............
Jasmina, nie czuj się niczemu winna, Twoje luźne refleksje dają nam chwilę radości , ta z kolei daje siły do....... bez tego się nie da, a nawet jak sie da, to dlaczego nie z odrobiną miłego relaksu?
Potrzebne są...........

dla przeciwwagi i za: są takie wątki, gdzie aż się włos jezy, takie bardzo merytoryczne only, a potem nieawnagarodowoawangardowe 1/4 forum wielepiejisiepanoszy.........
i kupa nerwa ( z przewagą kupy ), stresa, traumy, a sprawy najważniejsze zostają z boku..........

więc może pomysł Basicy z kolorowanie, pogrubianiem itditp by sie sprawdził........
Ostatnio edytowano Czw kwi 08, 2010 8:32 przez Ruach, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Czw kwi 08, 2010 8:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Pieczarka pisze:Brandy oddana wczoraj z powodu agresji. Jest już u mnie. Napiszę więcej na krakowskim wątku puchatków.

Obrazek

Ja również uważam, że bardzo ciężko znaleść kota do adopcji na puchatkowie. Brakuje informacji jakie koty szukają domu i gdzie aktualnie przebywają.
Brakuje informacji jakie są domy tymczasowe i w jakim rejonie. Powinniśmy być lepiej zorganizowani.

TAK...

ale od tego jest PIERWSZA STRONA......potrzebna jest jej aktualizacja, a co za tym idzie OSOBA, o którą Sernik i Anka tak zabiegają...........

Osobo do moderowania Puchatkowa PRZYBĄDŹ
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Czw kwi 08, 2010 8:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serdecznie dziękuję olimichalskiej za zakup na moim bazarku oraz Andzie za wpłatę dla Puchatków :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw kwi 08, 2010 8:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Ja gdzieś, kiedyś, dawno temu, deklarowałam, że mogę poprowadzić ten spis, jaki kot gdzie potrzebuje, u kogo jest i takie tam.
I tak tu wchodzę regularnie przecież z rozliczaniem to mogę prowadzić również czysto informacyjny post o kotach :roll:

estre

Post » Czw kwi 08, 2010 8:40 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

myslę, że nie należy podawać domów tymczasowych na żadnej ze stron, ale pomysł z aktualizacją puchatych do adopcji na pierwszej stronce .... świetny :ok: Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw kwi 08, 2010 8:44 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

cały czas czekam na Osobe do prowadzenia.....pierwszej strony lub oddzielnego watku. Jak tam sobie chcecie...ja uwazam ,ze jak kto chce to znajdzie- ale na 1 stronie mozna zebrać wszystko ponownie. Chetnych jak na razie brak-tylko do mówienia co trzeba jak zwykle tłum :evil:
Ja juz nie mam czasu....i nie rozumiem ..czasem ,żeby wam cokolwiek wpisac przekopuje cierpliwie wszystkie watki naszych kotów i jakoś zyję.Albo pisze pw do zainteresowanej osoby- wzglednie odsyłam na pw do opiekuna. Czasem az mnie ze złości skręca jak ktoś potrafi kilka razy napisać pw do mnie ( w jakiejs sprawie) a nie przyjdzie mu do głowy napisac bezpośrednio do zródła.Czasem jestem jak budka telefoniczna albo skrzynka pocztowa- a odpowiadam na kazde pw....i staram sie kazdemu pomóc ale trochę samodzielności ...ludzie!!!!!!
wkurzona jestem.... Estre jak chcesz to piac odezwij sie do Aamms ....żeby Ci powiedziała jak załatwić dostep do 1 str. Oddzielny watek to zły pomysł... :evil:
Serniczek

Post » Czw kwi 08, 2010 8:48 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

No ja nie chcę, ale ktoś to musi robić ;)

estre

[poprzednia][następna]