PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 19:31 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Siostry, zaglądnijcie do mnie (link w obrazku), może która co bardziej obyta wie co może dolegać mojemu Guziczkowi.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro kwi 07, 2010 19:31 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Erin pisze:Piękne kociaste :1luvu: :kotek: :1luvu:

Olu, czy mogę prosić o przepis na jajeczka? :oops:

Erin, ale które :?: Bo tam były trzy rodzaje:
- z pieczarkami;
- z łososiem;
- z kawiorem (chociaż produkt użyty do farszu z prawdziwym kawiorem miał niewiele wspólnego :lol:).

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro kwi 07, 2010 19:32 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Dziękujemy :1luvu: Więcej fotek u nas na wątku - zapraszamy :) Klik w zdjęcie w podpisie :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro kwi 07, 2010 19:56 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Aleksandra59 pisze:

- z pieczarkami;
- z łososiem;
- z kawiorem (chociaż produkt użyty do farszu z prawdziwym kawiorem miał niewiele wspólnego :lol:).

Erin - piszę PW :mrgreen:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro kwi 07, 2010 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Wiatj shira3 :) Rude jest piękne! Każde inne również :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro kwi 07, 2010 21:04 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Autocytat:

villemo5 pisze:
Siostry Czarowne!!
Bardzo, bardzo proszę o pomoc.
Pomoc ma polegać na:
1. Zaglądaniu tu: viewtopic.php?f=20&t=109863
2. Wklejeniu linka do swoich wątków w celach mocno reklamowych.

Proszę!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro kwi 07, 2010 21:08 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Rude jest prze-piękne :1luvu: To jedyny kolor kota, którego nie miałam u siebie nawet przez sekundę..ehhh... :wink:

Sol, teściowie to w ramach lokum do spania, do picia kawy i jedzenia słodyczy jest np.taka przesympatyczna Siostra Sol :mrgreen:
W maju zawitam na dłużej, bo muszę wykorzystać kawałek urlopu.

:mrgreen:

Babojago, ja mam doświadczenie z kulejącym kotem, ale on tak ze starości (a czasem z symulanctwa). Twój Guziczek faktycznie mógł coś przetrącić, ale najlepiej do weta.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 08, 2010 6:18 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

A ja miałam rudego u siebie i to właśnie tego rudego :D Na tymczasie. Wiecie, to ciekawe jest - zawsze chciałam miec rudego kota, albo czarnego - najmniej podobały mi się buro białe, a zakochałam się własnie w burobiałych odmiennych kolorystycznie :roll: A jak w końcu trafiłam Rudiego, to oddałam Shirze, bo.... ona go kochała bardziej i przez całą Polskę po niego jechała 8) Choć przyznaję, że na dworcu miałam chwilę, że chciałam jej wyrwać transporterek i zwiać, ale... bardzo mocno trzymała :? :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 08, 2010 6:39 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Ja mam trochę rudego koloru na Plamce, a raczej Plamusia ma :wink:
Rudzielce bardzo mi się podobają :1luvu:

Olu, chodziło mi o wszystkie przepisy, dzięki wielkie :1luvu:
Ja kocham jajka w każdej postaci, oprócz surowej :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 08, 2010 8:31 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Aleksandra59 pisze:
Aleksandra59 pisze:

- z pieczarkami;
- z łososiem;

Erin - piszę PW :mrgreen:

jakieś prywaty na PW uprawiacie Siostry :evil: ja też kcem przepisy na jajka....sama jestem w domciu, z dwoma kocurami wydmuszkami, wiec jajka choc w tej postaci uwielbiam Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw kwi 08, 2010 8:53 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

solangelica pisze:
jasdor pisze:A czy ktos byłby chętny zaprosić mnie do... KRAKOWA ? Chętnie odwiedzę i jeszcze super herbatkę od Siostry Prezes przywiozę ???

JASDOR z czymkolwiek przyjedziesz drzwi mojego domu sa zawsze otwarte dla Ciebie - i dla wszystkich Sióstr z Paktu :)

pozdrawiam z pracy (BOZE JAK MI BRAK INTERNETU!!!!!!!!)

Sol dziekuję Ci bardzo, Ciebie na pewno nie omine będąc właśnie w Krakowie. Wszystkie krakowskie drogi prowadzą ... pod kopiec :wink: więc będziesz mnie miała na głowie przy okazji każdej wizyty w KRK.

Co do jajek i Anetki - to ona (się okazało) jajek nie jada żadnych, ani tych mizianych, ani nie mizianych kotami, bo oprócz alergii na koty to jeszcze na jaja ma :mrgreen: Mam nadzieję, że alergia na przyszłą teściową nie nastąpi.

Jestem bardzo za sabatem południowopolskim, tylko poczekajmy co by pogoda sie wreszcie ustaliła na tę cieplejszą, bo pewnie biorąc pod uwage ilość sióstr z tego regionu będzie trzeba jakoś plenerowo się zabawić, chyba że czyjeś pomieszczenie będzie w stanie najazd wytrzymać.

Powituje Siostrę Shirę i gorąco polecam dokocenie. Ja uczyniłam to w zeszłym roku i okazało sie, że nic lepszego nie mogłam uczynić. Jeden kociak w domku się męczy. Dopiero w liczbie co najmniej 2 - można podziwiać wszystkie kocie zdolności i umiejętności, prawdziwy charakter. Co dwa ogony to nie jeden :kotek: :kotek: No i oczywiście do rudego najbardziej pasuje czarny :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 08, 2010 9:29 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Basica pisze:jakieś prywaty na PW uprawiacie Siostry :evil: ja też kcem przepisy na jajka....sama jestem w domciu, z dwoma kocurami wydmuszkami, wiec jajka choc w tej postaci uwielbiam Obrazek

Jeśli Ola pozwoli, podeślę Ci przepisiki :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 08, 2010 9:41 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Przegladałam sobie ogłoszenia i tak sobie myślę,że niektórzy ludzie mają cos z głowami :evil:
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z197005264

To taka mała dygresja :(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw kwi 08, 2010 10:22 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Słodkie te mordki z ogłoszenia... Ech... :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 08, 2010 10:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - kawał dobrej roboty s. 25

Mordki słodkie,ale czy wiek 5 tyg to nie za szybko ...
Zresztą są jeszcze inne , dziwne ogłoszenia :roll:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z196974263
8O 8O 8O
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]