Adoptujesz wirtualnie dorzucając 5 zł do comiesiecznej składki - Musisz wyrazić chęć na wątku i jak siostra prezes cie zaakceptuje, to wpłacasz pierwsza składkę( 5zł, + 5 zł na wirt adop. - chyba, że chcesz więcej ), wklejasz do podpisu znak rozpoznawczy i już - jesteś czarownica na pełny etat
Bry Shira!Shira!Shira! dawaj do paktu Podzieliłam się czarnym footerkiem Miałki z Pomponmamą ulubionom to podzielę się z Tobą(wszak żeś teściowa mojej zarazy ) Wstępuj do czarownic,ale to już
Dziękuję AYO - starałam się Sabat koniecznie być musi! Ja siem domagam stanowczo! I albo się siostry pospieszą i zorganizują coś w kwietniu, albo będę zła No, chyba, że mnie przy łożu boleści odwiedzicie...
Dobra! To ja czekam na ciebie Babajago A jutrzejszym badaniem się nie amrtw - nawalisz się i będziesz jeszcze lekarza podrywać i prosić o jeszcze - zobaczysz. Szkoda że masz to badanie jutro, chciałam cię namówić na to, żebyś pojechała ze mną na badanie i potrzymała mnie może za macicę na USG, no, ale zbiegło się z twoim badaniem, więc nic z tego. A o której mogę zadzwonić z zapytaniem o wrażenia i z relacją z moich przygód?