bozena640 pisze:Wróciłamcała obolała, ale byłam tak głodna, że zamiast leżeć chwiejnym krokiem powędrowałam do misek
oj jak dobrze że wróciłaś.
lekarz nie taki zły jak go malują
Moderator: Estraven
bozena640 pisze:Wróciłamcała obolała, ale byłam tak głodna, że zamiast leżeć chwiejnym krokiem powędrowałam do misek
agakow82 pisze:bozena640 pisze:Wróciłamcała obolała, ale byłam tak głodna, że zamiast leżeć chwiejnym krokiem powędrowałam do misek
kalair pisze:Ojej, a co się stało?!![]()
mar9 pisze:bozena640 pisze:Wróciłamcała obolała, ale byłam tak głodna, że zamiast leżeć chwiejnym krokiem powędrowałam do misek
a co się stało, słoneczko?
kalair pisze:
bozena640 pisze:kalair pisze:Ojej, a co się stało?!![]()
Zrobili mi takie coś .... trudne słowo na s
Duffy

kalair pisze:Bożenka!![]()
Dafulek była na sterylce?
mar9 pisze:bozena640 pisze:kalair pisze:Ojej, a co się stało?!![]()
Zrobili mi takie coś .... trudne słowo na s
Duffy
Rozumiem, trochę poboli i przejdzie ale wiesz, to po to by było jak najmniej niechcianych kocich dzieci, nie wszystkim uda się znaleźć ciepły, kochający dom, taki jak Wasz.
Poza tym po tym zabiegu nie grożą Ci niektóre choroby więc w sumie to same plusy widzę, tym bardziej, że możesz teraz naciągać Dużą na specjalną opiekę, w końcu rekonwalescentka jesteś, no nie![]()
bozena640 pisze:agakow82 pisze:bozena640 pisze:Wróciłamcała obolała, ale byłam tak głodna, że zamiast leżeć chwiejnym krokiem powędrowałam do misek
Ciociu, ta wetka to jest super, tylko czemu mi brzuszek rozcięła
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:oj jak dobrze że wróciłaś.
Ciociu, ta wetka to jest super, tylko czemu mi brzuszek rozcięła
brzuzsek rozcieła dla twojego dobra a futerko odrośnie jeszcze oiekniejsze niż było do tej pory
Haneczka tez była na tym zabiegu a była wtedy młodsza od ciebie - to tak dla pocieszenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter i 5 gości