"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
IKA chcę Ci BARDZO podziękować za namiary na ten interferon gdyby nie to to nie wiem. A nasz wet jest złoty. Stały kontakt, pożyczył nam nawet termometr, żeby mu mierzyć, bo nie mamy takiego elektronicznego i na razie nas nawet nie kasuje jedyne co mnie martwi, że u nas nikt nie ma doświadczenia z interferonem Ale wiem jak się podaje i że na początku może się stan pogorszyć. Boże żeby on z tego wyszedł
Jesteśmy po wizycie, mam wrażenie, że Tofik jest troszkę lepszy jak jest na świeżym powietrzu, zastanawiam się czy nie wystawić go na balkon tylko, że tam by taki sam siedział Wet mówi, że trzeba mieć nadzieje i że dobrze, że ma taką dobrą opiekę. O 16.15 będzie Interferon, miejmy nadzieję, że postawi go to na nogi.