Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Moje glutki mają ujemne testy FelV/FiV. Dzis oboje mieli kastracje. Wieczorem czarnulek pojechał do swojego nowego domku.
CoolCaty pisze:Jego najważniejszym pańciem będzie 11 letni chłopiec. Był u nas z mamą. Państwo już od dawna przygotowywali się do przyjęcia kotka, o którym marzył synek. Chopak sam ze swoich oszczędności uzbierał na całą wyprawkę, kupił wszystko, nawet obczytany był(...) Mysiałybyście zobaczyć minę chłopaka, jak czarna mała żmijka wyskoczyła z klatki prosto na niego i go całowała, obśliniała, wchodziła na głowę i ją udeptywała. Mały była taaaaki szczęsliwy. Trzymał małego glutka na rękach, ten mu się obcierał o twarz, a chłopak mówił: "Ty będziesz moim najlepszym przyjacielem".
CoolCaty pisze:Wczoraj napisałam na szybko, bo nie miałam już mocy, ale dzis piszę, że mały czarny glutek będzie kotkiem niewychodzącym. Jego najważniejszym pańciem będzie 11 letni chłopiec. Był u nas z mamą. Państwo już od dawna przygotowywali się do przyjęcia kotka, o którym marzył synek. Chopak sam ze swoich oszczędności uzbierał na całą wyprawkę, kupił wszystko, nawet obczytany byłKotek, na którego czekali poszedł szybciej do adopcji, więc szukali nowego. Mysiałybyście zobaczyć minę chłopaka, jak czarna mała żmijka wyskoczyła z klatki prosto na niego i go całowała, obśliniała, wchodziła na głowę i ją udeptywała. Mały była taaaaki szczęsliwy. Trzymał małego glutka na rękach, ten mu się obcierał o twarz, a chłopak mówił: "Ty będziesz moim najlepszym przyjacielem". Myślę, że domek będzie dobry.
kotekŁatek pisze:Też jestem pod wielkim wrażeniemi strasznie się cieszę
![]()
![]()
Ale jeszcze tyle koteczków czeka w Głownie. Są w beznadziejnej sytuacji. Nikt tam nie adoptuje zwierzaków ze schroniskaSmutne.
Takie piękne kociaczki![]()
(zdjęciazob. pierwszy post wątku -POLECAM !)
Aż chciałoby się je wszystkie stamtąd zabrać i przytulić !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości