Witajcie,
proponuję Wam taką usługę:
fotografia-wizaż (bardziej odbajerzony makijaż)-stylizacjaJestem początkującym, ale nieskromnie powiem-wizjonerskim fotografem:).
Pstrykam, maluję, doradzam, reżyseruję.
Muszę dużo ćwiczyć robiąc zdjęcia oczywiście...wpadłam wiec na taki pomysl, ze zaoferuje wachlarz swoich uslug, a przy okazji, bede miala modelki:) i zabawę, i zrobię coś nowego, niż tylko wystawianie fantów.
Moje usługi:
1)Fotografia - wlasny sprzet, z ktorym przychodze do wskazanego miejsca, wole pomieszczenia zamkniete.
2)Stylizacja, z ubran i dodatkow posiadanych, ew. moge doradzic
3)Wizaż wraz z fryzura: robie make-up, od zwyklego po odbajerzone, do tego moge zrobic cos z wlosami; przybory do makijażu oraz stylizacji wlosow dana osoba powinna posiadać swoje, ja oferuję troche kolorow.
Ciało+włosy to min 1 godzina.
Zdjęcia min. 2godziny, raczej 3.
Moge fotografowac dzieci, doroslego, doroslego z kotem:).
W zależności od czasu i nakładu pracy oraz zasobów proponuje stawke w przedziale 50 do 150 zl. Do uzgodnienia.
Zdjecia przekazuje do dyspozcyji, ale jest na nich moje imie i nazwisko, i moze byc tylko tak publikowane.
Zastrzegam sobie tez publikacje zdjec w swoim portfolio-kilku wybranych, oczywiscie jesli sesja jest zbyt prywatna, nie bede publikowac.
Generalnie taka sesja ma być zabawą i przyjemnością, nie spinamy się, dla obu stron ma być to mile spędzony czas.
Mam kilka sesji za soba, ale panie nie wyrazily zgode na publikacje online z roznych wzgledow prywatnosci. Niestety, bo piękne zdjecia.
Jesli ktos jest zainteresowany to goraco zapraszam.
Na cele jakie zbieram to: wątek kielecki-ogony u Fiony
viewtopic.php?f=1&t=105971&p=5638866#p5638866Pozdrawiam,
Aga