Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Właśnie o ten portal mi chodziło. Nie wiedziałam, że trzeba czekać jeśli jednak problem tkwi tylko w tym to ja mogę zadeklarować swoją pomoc w ogłaszaniu Malagi. Poproszę tylko o treść ogłoszenia, zdjęcia itp. a będę dodawać ogłoszenia na konin.lm- dla mnie to żaden problem.cynamon i wanilia pisze:jeśli chodzi o ogłoszenia na konin.lm.pl, to w tej chwili robię raz dziennie ogłoszenie Pumie (co i tak jest za mało żeby była zawsze na 1.stronie), gdyby można była od razu wrzucić kilka ogłoszeń, to bym robiła kilku kotom, ale ponieważ trzeba min godzinę odczekać, to trzeba by stale siedzieć przy kompie. jak Puma znajdzie dom, to będę robić ogłoszenia Maladze
Czyli są postępyAg_konin pisze:Malaga się daje wygłaskać! Jestem w pozytywnym szoku. Skończyło się pazurem, ale się miziałyśmy
cynamon i wanilia pisze:link do strony forum na tozkonin.webd.pl by się przydał bo forum nie wyskakuje przy zguglowaiu schronisko konin więc ostatecznie jak komuś nie chce się grzebać, nie dotrze do forum schroniskowego, tak mi się wydaje
Ag_konin pisze:cynamon i wanilia pisze:link do strony forum na tozkonin.webd.pl by się przydał bo forum nie wyskakuje przy zguglowaiu schronisko konin więc ostatecznie jak komuś nie chce się grzebać, nie dotrze do forum schroniskowego, tak mi się wydaje
Bo wyskakuje przy schronisko konin forum. A na tozkon.webd.pl jest link forum i normalnie wchodzi. Na dole po lewej stronie jest.
Tak jak mówię, niestety szybko się to nie zmieni, przez cudowny konflikt wewnętrzny w schronisku...
cynamon i wanilia pisze:Ja-Ba nie wkleiła, to ją wyręczę, zdjęcia z wczoraj
![]()
![]()
Ja-Ba pisze:Ktoś się Malagą zainteresował.
Prosimy o kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości