wiem nawet na co przeznaczę te pieniądze ,dołożę do rachunku za gaz ,już o tyle będzie mi lżej .
żałować tylko ze jajek nie ubiera się przez cały rok

.............
moje jajka było gołe tego roku ,goście moi z zachwytem

podziwiali mój koszyczek .
Kiedyś pewnie się to zmieni
Ogłaszam wszem i wobec mam znów czynny stacjonarny ,nie wiem na jak długo ,kable wymienione ale jak dorwę tego drania co mi je przegryza to
Kulikuli i Tytek

będą skórki na mój obolały krzyż
tylko kto wtedy na żeluje mi (nocą) włosy gilami ,kto pól nocy będzie mnie deptał i budził do miziania ,tylko te dwa łobuzy mają takie zdolności
Poncia ...ten kot mnie osłabia , dodatkowa kuweta stoi ,korzystają z niej wszystkie ,a ona kuca obok
wiem wet ,badania ,ale ja muszę pierw obliczyć się z wszystkiego ,po płacić ,zobaczyć ile mi zostało i dopiero coś mogę lub też nie ..czyli sto razy obejrzę każdą złotówkę za nim ją wydam
jeszcze będzie przepięknie ,jeszcze będzie inaczej .
jedzonko dla psów mam ,dla kotów też jeszcze jest ,kupie żwirek z wirtualek ,zostanie mi jeszcze 80zł..była by morfologia to już coś .
widzicie ile mi pomagacie
sprzedałam tez przenośne DVD w tym miesiącu powinnam dostac za nie pieniążki ,mam jeszcze wspaniały parasol dla wędkarza z pelerynką ,wygląda jak namiot ,marzenie mojego Grześka ,kupiłam ,nie użył ,tyle co sobie rozłozył
komplet ,nieprzemakalny nówka sztuka ,to samo
wędkę ,kołowrotek ,wszystko nówki
żal mi ,ale to są pieniądze których ja potrzebuje
pewnie założę na Pchlim .