Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 22:16 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

[quote="Marzenia11"]
Nusia - juz dawno nie obfocona - przysiadła się do Dużej i też pozowała: powiedziała, że to specjalnie dla jej Wielbicielek i Wielbicieli :

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Właśnie tak se leżymy i oglądamy z Wielkim MRU pięęęękny Podszerstek.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Sob kwi 03, 2010 8:01 Re: 7-m Małe Cz.-KONKURS str.29-nieoczekiwana zmiana miejsc..:)

Marzenia11 pisze:Uwarko, co z pierwszym pytaniem konkursowym :?: :lol: :lol: :lol: próbujesz? :mrgreen:

zbieram siły :oops:
a moje skubane futrzaki wiedzą a nie chcę pomóc :evil: A człowiek je karmi, mizia i co ...
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Sob kwi 03, 2010 8:05 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Marzenia11 pisze:
Nusia - juz dawno nie obfocona - przysiadła się do Dużej i też pozowała: powiedziała, że to specjalnie dla jej Wielbicielek i Wielbicieli :

Obrazek

taaaa
Timuszka oczy od monitora nie mógł oderwać :1luvu:

uwarka

Post » Sob kwi 03, 2010 20:42 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Marzenia
Pięknieją Twoje kotki z dnia na dzień.. cudowne z nich koteczki wyrosną :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiamy Świątecznie
lesna

Post » Nie kwi 04, 2010 23:31 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Jak mija pierwsza Wielkanoc małym czarnym? Nie potłukły pisanek ? :wink:
Pozdrawiamy Świątecznie
lesna

Post » Wto kwi 06, 2010 1:30 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Podrzucę piękności, i przypomnę, że Panny są do wzięcia :wink:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto kwi 06, 2010 4:50 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

lesna pisze:Jak mija pierwsza Wielkanoc małym czarnym? Nie potłukły pisanek ? :wink:
Pozdrawiamy Świątecznie

Wszystkie dziewczny zostały na 3 dni same w chacie z dochodzącą sąsiadką. Generalnie własciwie można powiedziec, że było w porządku oprócz powyciąganych ub rań z szafy i masy skarpetek oraz totalnej demolki z półek rzeczy, ktore kilkanaście minut sprzątałam z podłogi :twisted: :twisted: :twisted: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 06, 2010 15:09 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

u mnie NORMALKA słodziak Timuś NOTORYCZNIE zruca ubrania z półek kiedy wchodzi do szafy :twisted:
to jest jego jedyna wada plus fochy w trakcie jedzenia, ale to tylko od czasu do czasu, co 2-3 dni

uwarka

Post » Wto kwi 06, 2010 21:44 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

U mnie gorzej.. wizyta w niedzielę wielkanocną na dyżurze i podejrzenie syndromu urologicznego.. ja się nie poddaje i mam nadzieje ze na podejrzeniach skończymy.. na chwilę obecną znów leki, ostre zalecenia.. ale taż szansa, ze tylko na strachu się skończy :ok: Tego się trzymam, bo Kacuś już się nachorował i marzy mi się spokojny czas dla niego :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Wto kwi 06, 2010 21:50 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

O masz! A co się stało??? Trzymam kciuki i łapki za naszego wirtualnego przyjaciela Kacusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto kwi 06, 2010 22:13 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Marzenia
Niestety nasiusiał z krwią, początkowo na ostrym dyżurze (niedziela wielkanocna) diagnoza to przeziębienie drug moczowych, ale mój wet, któremu ufam z racji tego, że gdyby nie jego pomoc, Kacusia by już nie było, twierdzi, ze to początki syndromu urologicznego.. Leczymy i czekamy co dalej, ma być dobrze, bo inaczej sobie nie wyobrażam, nie po to wyszedł z poważnego stanu przy aktywnej białaczce, by miał z tego powodu odejść.. Najgorsze, że jedną z przyczyn jest jego obecna waga .. 6 kg to moja zasługa :oops: Mam już dobrą wagę dla dzieci, więc nie ma się zmiłuj.. odchudzę Kacusia i mam nadzieje, ze to straszne widmo nas opuści :ok:
p.s. Kacuś jak zwykle dzielny.. odkryliśmy piórka na patyku i ruch mu nie straszny, byle te imitacje kurczaka zamordować, nawet jak się z nim nie bawię, chodzi i szuka po pokoju zabawki, by zaciągnąć ją w kąt i tam w spokoju zamordować :mrgreen:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Wto kwi 06, 2010 23:02 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

uwarka pisze:u mnie NORMALKA słodziak Timuś NOTORYCZNIE zruca ubrania z półek kiedy wchodzi do szafy :twisted:

no to fragment tego, co zastałam wczoraj po powrocie... to naprawdę tylko mały fragment pokoju...

Obrazek

u Ciebie tez tak jest?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Wto kwi 06, 2010 23:05 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Ze szczególną dedykacją dla wszystkich wetów, którzy zalecają kotom dietę :lol: :lol: :lol: mając Małą chudą dawałam im osobno jeść, a gdy tylko odwróciłam głowę to Małe Czarne z prędkością światła... :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto kwi 06, 2010 23:33 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Marzenia
oj wiem coś o tym, dieta, to tylko tak łatwo się mówi :lol: :lol: :lol: Moje jest w stanie : capnąć kanapkę, gdy tylko odwrócę od niej wzrok, wleźć do piekarnika, patelni czy garnka, o ile warto :strach: sępić lub grozić w zależności od ustępstw z mojej strony.. jedyne wyjście, to uwzględnić Kacusiowe zabiegi w diecie już na samym początku, a i tak mam mieszane uczucia.. trudna sprawa :ryk: :ryk: :ryk:
Pozdrawiam Serdecznie.
lesna

Post » Śro kwi 07, 2010 9:23 Re: 7-m Małe Cz.-kocie Świąteczne refleksje ... str.30

Z dietą sobie poradzimy i szybciutko coś złowimy

Obrazek

po czym szybko uciekniemy udająć, że nic nie wiemy :mrgreen:

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]