Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Wiecie co ja się tak zastanawiam czy nie lepiej było by jej bez tej łapki (nie wiem może głupio gadam wiadomo, że lepiej jest mieć wszystkie niż 3 ale skoro ona się nią nie posługuje, ciągle robią się otarcia to nie wiem co lepsze)
jessi74 pisze:
nie wygląda dobrze takie otarcie, co na to chirurg?
jessi74 pisze:jessi74 pisze:
nie wygląda dobrze takie otarcie, co na to chirurg?
dwie podobne koteczki Zuzia i Silver, z prawie identyczną kontuzją![]()
molly88 pisze:Silver była o Gruszki i Mateusza, Mateusz ją badała dokladniej - i mowi że jak ja to nie boli nrmalnie na niej chodzi i sie myje to jest ok. Wiec nie wiem.. Głupio może myśle, ale miala by wieksze szanse po amputacji? Głupio no
molly88 pisze:Silver była o Gruszki i Mateusza, Mateusz ją badała dokladniej - i mowi że jak ja to nie boli nrmalnie na niej chodzi i sie myje to jest ok. Wiec nie wiem.. Głupio może myśle, ale miala by wieksze szanse po amputacji? Głupio no
monika74 pisze:Mam ogromną prozbe
właśnie rozpoczęło sie głosowanie na kandydata do krakwetu
bardzo prosze o głosy na kocią doline
viewtopic.php?f=1&t=109662&start=15
JaEwka pisze:Dla mnie kotek z łapką czy bez łapki jest tak samo pięknyMimo iż Silver ma w tej łapce czucie tak jak pisałam wyżej wydaje mi się, że bardziej jej ona przeszkadza niż pomaga. Z resztą Yosia widzi najlepiej jak radzi sobie kotka. Sama pisała, że Silver się przewraca jak próbuje coś ganiać. Trochę to dziwnie zabrzmi ale wydaje mi się, że bez łapki miałaby większą szanse na domek. Ludzie może boją się wziąć kotkę z takim urazem
(może myślą sobie, że z taką chorą łapką potrzebna jest zwiększona opieka a co za tym idzie i droższa
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Meteorolog1, raiya, Silverblue i 121 gości