Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 14:05 Re: Legnica cz.5

...
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 6:51 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Wto kwi 06, 2010 14:09 Re: Legnica cz.5

...
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 17:32 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Wto kwi 06, 2010 14:32 Re: Legnica cz.5

...
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 17:34 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Wto kwi 06, 2010 14:40 Re: Legnica cz.5

Legnica pisze:Jest jeszcze jedna sprawa,która mnie niepokoi od dawna,ale dzis kropla przelała szklankę.Nadal nie mam pomysłu jak zabezpieczyć dobrze rozumiane własne imię i w jaki sposób mam chronić wzajemne zaufanie i dobrze układającą sie współpracą z gabinetem weterynaryjnym.
Po prostu mi wstyd.Wstyd,że moją osobę w tym gabinecie,choć w minimalnym stopniu można kojarzyć z kimś kto nie ma nic ciekawszego do roboty,jak tylko wydzwaniać do lekarzy wet. i w idiotyczny sposób próbuje sie dowiedzieć jakie sa tu ewentualne koszty i co tu niby moje koty otrzymują.
Jeśli kogos tak bardzo nurtują koszty jakie pokrywam za badania,leczenie moich tymczasów,nie widzę problemu aby zapytać mnie bezposrednio.Dla darczyńców oferuję niezmiennie potwierdzenia kosztów lub faktury po wcześniejszej informacji o takim zainteresowaniu. Choć nie sadzę aby była to którakolwiek z osób wspierających moje tymczasy.
Nie zrezygnuję już z tymczasowania,mogę natomiast zrezygnować z forum,nie pomogę 5/8 kotom,ale pomogę jednemu bo na więcej mnie nie stać.I nie zrezygnuję z pomocy naszego weta i o wzajemny szacunek do siebie będę dbać za wszelką cenę.
Jeśli komuś tak bardzo solą w oku są DT. w których oferuje się jedynie miejsce i czas,a o finanse prosi się na forum,to radzę nie zagladać to takich wątków.
Jak się dowiem kto próbuje mi nabruździć to (zacytuje mojego drogiego sasiada)szmaty bedą fruwać.
Szlag mnie dzisiaj trafił na tego wydzwaniającego prymitywa!

8O
krynia08

Post » Wto kwi 06, 2010 14:46 Re: Legnica cz.5

...
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 18:10 przez Legnica, łącznie edytowano 2 razy
Legnica

Post » Wto kwi 06, 2010 14:47 Re: Legnica cz.5

nie mieści sie to w glowie :|
krynia08

Post » Wto kwi 06, 2010 14:51 Re: Legnica cz.5

Legnica pisze:Jest jeszcze jedna sprawa,która mnie niepokoi od dawna,ale dzis kropla przelała szklankę.Nadal nie mam pomysłu jak zabezpieczyć dobrze rozumiane własne imię i w jaki sposób mam chronić wzajemne zaufanie i dobrze układającą sie współpracą z gabinetem weterynaryjnym.
Po prostu mi wstyd.Wstyd,że moją osobę w tym gabinecie,choć w minimalnym stopniu można kojarzyć z kimś kto nie ma nic ciekawszego do roboty,jak tylko wydzwaniać do lekarzy wet. i w idiotyczny sposób próbuje sie dowiedzieć jakie sa tu ewentualne koszty i co tu niby moje koty otrzymują.
Jeśli kogos tak bardzo nurtują koszty jakie pokrywam za badania,leczenie moich tymczasów,nie widzę problemu aby zapytać mnie bezposrednio.Dla darczyńców oferuję niezmiennie potwierdzenia kosztów lub faktury po wcześniejszej informacji o takim zainteresowaniu. Choć nie sadzę aby była to którakolwiek z osób wspierających moje tymczasy.
Nie zrezygnuję już z tymczasowania,mogę natomiast zrezygnować z forum,nie pomogę 5/8 kotom,ale pomogę jednemu bo na więcej mnie nie stać.I nie zrezygnuję z pomocy naszego weta i o wzajemny szacunek do siebie będę dbać za wszelką cenę.
Jeśli komuś tak bardzo solą w oku są DT. w których oferuje się jedynie miejsce i czas,a o finanse prosi się na forum,to radzę nie zagladać to takich wątków.
Jak się dowiem kto próbuje mi nabruździć to (zacytuje mojego drogiego sasiada)szmaty bedą fruwać.

o kur, komuś się musi wyjątkowo nudzić :evil:

Legnica rób swoje i nie przejmuj się debilami :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 06, 2010 14:54 Re: Legnica cz.5

...
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 18:11 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Wto kwi 06, 2010 15:00 Re: Legnica cz.5

koty wiedzą ze dobrze :ok: to chyba wystarczy :mrgreen: jesteś domem dla kotow nie dla ludzi :ryk:
krynia08

Post » Wto kwi 06, 2010 15:46 Re: Legnica cz.5

Witaj. Krynia skierowała mnie do Ciebie, bo ostatnio nie za duzo miałam czasu ( przeprowadzka). Powiem Ci jedno Wiesiu. Gdziekolwiek byś sie nie odwróciła zawsze znajdzie osobe bardziej uświadomiona, ale nie posiadająca kotów na DT. Proponowałabym abyś napisała do swoich darczyńców aby spróbowali być DT w Twoim przekroju. Niech ponoszą koszty leczenia, jedzenia i utrzymania Twoich futer. Prawdopodobnie znikna z Forum szybciej niz to warte. A Tobie życzę abyś mogła się uniezaleźnić od pomocy zewnętrznej albo inaczej pozyskac pomoc osób które wiedzą co to znaczy być DT. Dzisiaj mój vet po zobaczeniu malucha ze schronu w Wrocławiu patrzył na mnie dziwnie i pytał dlaczego on taki chudy. Szczerze mówiac nie wiedziałam co powiedzieć. że maluch jest u mnie od tygodnia i nie zdażył przytyć :twisted: Ale vet wie że mam DT, a Twoi darczyńcy też o tym powinni wiedzieć. Zaczyna mi sie po prostu hepać o głupich podpowiedzi :twisted: Dziwne że żaden DT nie zagadał tak głupio :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto kwi 06, 2010 16:40 Re: Legnica cz.5

Legnica pisze:Jedyne co mi przyszło do głowy,aby nie podawać na tacy pożywki dla osób szukających dowartościowania się czyimś kosztem,to nie prowadzenie rozliczeń.Darczyńcy w każdej chwili mogli by otrzymać do wglądu ile i za co,ale co tu są winni darczyńcy?No i przecież DT. które nie prowadzi rozliczeń,to na pewno dorabia sie majątku na kotach :evil:

Popieram :ok:

Wstępne wyniki i waga Majki :D :piwa:

Za resztę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto kwi 06, 2010 17:18 Re: Legnica cz.5

...
Ostatnio edytowano Wto lut 07, 2012 18:12 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Wto kwi 06, 2010 17:31 Re: Legnica cz.5

Znaczy że ktoś Ci sie wpiernicza poza nawias. Powiedz vetom jak beda takie telefony, żeby wysłali do diabła z wszystkimi konsekwencjami ( jak trzeba to Ci doradze na pw ) :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto kwi 06, 2010 17:52 Re: Legnica cz.5

....

Może powiedz wet-owi, ze z tymi telefonami nie masz nic wspólnego,
i prośbą by na przyszłość przekazywał "ciekawskim" informację, że sobie zastrzegłaś nie przekazywać nic na tematy dotyczące Twoich podopiecznych.
Masz prawo
:piwa:

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Wto kwi 06, 2010 18:12 Re: Legnica cz.5

IKA 6 pisze:Znaczy że ktoś Ci sie wpiernicza poza nawias. Powiedz vetom jak beda takie telefony, żeby wysłali do diabła z wszystkimi konsekwencjami ( jak trzeba to Ci doradze na pw ) :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

o IKA dobrze mówi wysłać ciekawskiego do diabła i pozamiatane :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]