Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 05, 2010 13:01 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

u mnie cieplej ale za to wiatr ekstremalny :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon kwi 05, 2010 18:57 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Witam się poświątecznie już właściwie. Dziewczyny, macie serdecznie pozdrowenia i życzenia od Agi-Nifredil, niestety nie mogłam ich przekazać wcześniej, bo u rodziców nie mam netu. Nifredil niestety nie wyszła ze szpitala, bo ciąża zagrożona cały czas, do terminu zostały dwa tygodnie. Pozdrawia Was serdecznie :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon kwi 05, 2010 19:03 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Święta,święta i po świętach :lol: i całe szczęście.
Ta pogoda mnie dobija....normalne kwiecień-plecień.....te anomalie zdecydowanie mi nie służą .
Nie wiem jak wy ,ale ja czuje się zmęczona....albo zapomniałam ,albo już nie potrafię odpoczywać,a już pospać w wolne dni to jakaś masakra.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon kwi 05, 2010 19:24 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Ano, leje...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon kwi 05, 2010 20:32 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

u mnie wieje jak diabli,a jutro pewnie bedzie lac :roll:

wiora

Post » Wto kwi 06, 2010 7:46 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Witam we wtorkowy dzionek.
Fajnie że kociakom smakowała karma....przynajmniej miały namiastkę świat.....a może to że Iza dba o nie i maja co jeść na co dzień to dla nich tak jak wieczne święta :1luvu:

serum

Post » Wto kwi 06, 2010 9:17 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Witam Dziewczyny. Dobrze ze juz jestescie. :D Byłam wczoraj w tych ruinach po spaleniu zobaczyc ,czy jakiejś tragedii tam nie było przy okazji.Kurcze co komu przeszkadzała ta altanka. Stała sobie na uboczu tyle lat. Biedroneczka wczoraj poszła za mna i tak płakała na miejscu a mi było tak cholernie przykro, ze ktoś zniszczył jej schronienie. Jej dom gdzie sie urodziła, gdzie mogła sie schronic i czuła sie bezpieczna.Dom gdzie mógł sia zatrzymać i ogrzać każdy kot w potrzebie.
Chyba Straz musiała to gasic, bo częśc gratów stamtad nie była spalona a wywleczona na zewnątrz. Reszte niestety szlag trafil i w tym najważniejsze, cały dach który był drewniany i pokryty papa. :( No ale to było do przewidzenia wczesniej czy póżniej.Zawsze znajdzie sie ktoś, kto sie cholernie nudzi. Dobrze ze koty przynajmniej uciekły.Trzeba bedzie pomyśleć nad innym rozwiazaniem, :| choć wiadomo ze solida murowana cegła to zawsze dużo lepsza opcja przed śniegiem, deszczem czy wiatrem. :(
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto kwi 06, 2010 9:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

serum pisze:Witam we wtorkowy dzionek.
Fajnie że kociakom smakowała karma....przynajmniej miały namiastkę świat.....a może to że Iza dba o nie i maja co jeść na co dzień to dla nich tak jak wieczne święta :1luvu:

Tak i to jeszcze jak smakuje. :D Odwracaja sie plecami od gotowanego a tylko słychać chrupanie i chrupanie....Codzień wyjedzone do ostatniego ziarenka, sladu nie ma.Wcale sie nie dziwie. Pachnie tak rewelacyjnie... :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto kwi 06, 2010 11:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Witam się wtorkowo!
Szybkie te święta są.
Pogoda u nas wietrzna, natomiast niedziela wielkanocna była cudna :D

Dobrego dnia życzę!

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Wto kwi 06, 2010 13:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

ja rowniez sie witam wtorkowo
taj jak wczoraj przeczuwalam-leje-caly bozy dzien :evil:
nawet na 5 min nie przestalo :roll:

wiora

Post » Wto kwi 06, 2010 20:17 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

oooo dziewczyny odpoczywają po świętach .....ja mam wrażenia że dzisiaj poniedziałek :lol: krótki ten tydzień będzie i weekend.

serum

Post » Wto kwi 06, 2010 20:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Ja większość świąt spędziłam w pociągu. Teraz odpoczywam po podrózy :mrgreen:
Zimno i jakoś tak... mało wiosennie, na co narzeka przede wszystkim Melania, bo nie pozwalam jej długo wietrzyć dupki na balkonie. Dziś jak wychodziłam do pracy to urządziła scenę. Płakała jak kociątko, i pazurkiem mnie trzymała za rękaw, żebym nie wyszła :roll: no bo przecież jak ostatnio wyszłam to dwa dni mnie nie było. Nie chciała słuchac, że ja naprawdę nie mam ochoty do pracy wychodzic, i że wrócę. Kiedyś mi serce zmięknie i faktycznie do roboty przez nią nie pójde... tylko za co potem kupię jej ukochaną wołowinkę...
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro kwi 07, 2010 7:12 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Hej.
Kociaki tęskną i to jeszcze jak......moje nawet jak nie zostają same ,a ja wyjadę na weekend (niestety często to się zdarza) to jak wrócę to już w kolejce czekają do miziania....jeden z kolan zeskakuje to już następny jest .....tak to komicznie wygląda :ryk:
Dzisiaj wybieram sie z moim nerkowcem na pobranie krwi....minął już ponad miesiąc od postawionej diagnozy i gdzieś głęboko w serduchu mam nadzieję ,że jednak to nie będzie przewlekła niewydolność nerek i wyniki będę obiecujące.....przecież on ma dopiero 3 lata a taka choroba to wyrok :cry: Niestety podróż do weta odbywa się na moich kolanach tak że muszę kogoś poprosić żeby mnie zawiózł ,bo Afi nie znosi zamknięcia w transporterze i zawsze w niej narobi (kupę) :oops: tak reaguje na stres....i później u weta najpierw jest pranie :roll:

serum

Post » Śro kwi 07, 2010 11:43 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Witam i z góry przepraszam za OT ;)

Bardzo proszę o wsparcie dla Kociej Doliny w głosowaniu na kandydata do konkursu Krakvetu: viewtopic.php?f=1&t=109662&start=15

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Śro kwi 07, 2010 12:03 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Dawno mnie tu nie było i znowu smutne wieści. Mój Czaruś niedomaga :( Mam nadzieję, że uda się mu pomóc.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

[poprzednia][następna]