RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 02, 2010 12:38 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

jasdor pisze:No to zapraszamy wszystkie chętne domki do zaglądania do Rudaska :ok:

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt kwi 02, 2010 15:11 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

I znów kolejny domek który się wycofał , chyba się wystraszyli kosztów :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 03, 2010 9:32 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Rudzik czeka na domek.
Wystarczy raz na niego spojrzeć, żeby zapragnąć mieć go za współlokatora :)

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob kwi 03, 2010 13:26 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Betaka pisze:Rudzik czeka na domek.
Wystarczy raz na niego spojrzeć, żeby zapragnąć mieć go za współlokatora :)

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob kwi 03, 2010 21:00 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Justynko napisz coś o charakterze Rudzika, potrzebne mi to do ogłoszenia, na razie mam taki opis: Rudzik kiedyś miał dom, rodzinę, ale podobno alergia dziecka to przekreśliła. Jednak tak na prawdę okazało się ze Rudzik był bardzo ciężko chory i został oddany z tego powodu , miał zatrzymanie moczu i gdyby nie nocna pilna operacja już by nie żył , miał czyszczony pęcherz , amputowane prącie i ma wyszytą cewkę moczową. Do końca życia musi jest TYLKO ROYAL CANIN URINARY.

Przydaloby się coś o charakterze :)

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Nie kwi 04, 2010 19:12 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Dopisz proszę ze jest niesamowitym miziakiem , i nie najlepiej reaguje na inne zwierzęta , najlepiej jakby trafił do domku jako jedynak .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie kwi 04, 2010 20:29 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

a ewentualnie domek z dziecmi lub osobami starszymi?

Ej, kocie! Bylo z Toba zle, ale jest zdecydowanie lepiej i wszystko powoli zmierza ku lepszemu! I tak mi prosze trzymac! :ok: Silny kocio jestes, nie poddales sie, wiec pora, zeby los wynagrodzil Ci to w postaci wspanialego domku :) :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 05, 2010 9:22 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Kociara82 pisze:a ewentualnie domek z dziecmi lub osobami starszymi?

Ej, kocie! Bylo z Toba zle, ale jest zdecydowanie lepiej i wszystko powoli zmierza ku lepszemu! I tak mi prosze trzymac! :ok: Silny kocio jestes, nie poddales sie, wiec pora, zeby los wynagrodzil Ci to w postaci wspanialego domku :) :ok:

nie wiem jak zareaguje na dzieci , u mnie dzieci nie ma a osoby starsze to zależy w jakim wieku bo Rudzik jest bardzo młody i aby nie przeżył swojego opiekuna :wink:

A to że było źle z nim było to fakt , sama wiele nocy nie przespałam aby go ratować , wiele godzin przepłakałam jak cierpiał i gdyby nie wspaniali weci Julia i Michał Marurowie z Fauny to już by go nie było ......
A teraz już sam się o jedzonko upomni , a najchętniej je jak się go głaszczę , taki kot to skarb :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 05, 2010 14:30 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

hm... jak napiszecie o tym prąciu, to żaden facet tego nie przeczyta, ich to boli... :roll:
może samo wyszycie cewki starczy.

i wcale nie musi jeść royala, tylko karmę leczniczą, są przecież różne.

no i dobrze by było wspomnieć, że w normalnym życiu kotkowi to przeszkadzać raczej nie będzie, bo z opisu wynika, że to kot kaleka, a przecież suk-owce całkiem dobrze sobie radzą, nawet te po wyszyciu.

One jak mają dobre warunki to żyją długo, tylko nie mogą być narażone na stresy, bo to źle wpływa na ich zdrowie.
Można im też mieszać jedzenie wet z innym i raczej trzeba dawać dużo mokrego, żeby były dobrze nawodnione...

mam takiego paskudnika w domu :twisted:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon kwi 05, 2010 15:27 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Estre mi obiecała załatwić urinary o 16 zł za kg jeśli ktoś będzie z okolic Katowic , Gliwic , Tychów lub okolic ...

Przed chwilka dostałam maila od Państwa z Oświęcimia że chcą go adoptować i zobaczymy ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 05, 2010 16:38 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Pon kwi 05, 2010 16:42 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Na pewno znajdzie swojego człowieka, kogoś kto go pokocha :D
Trzymam kciuki wciąż :ok: :ok: :ok:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon kwi 05, 2010 16:50 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

W domu chyba były dzieci,skoro oddali z powodu "alergii"

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon kwi 05, 2010 16:58 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

justyna8585 pisze:W domu chyba były dzieci,skoro oddali z powodu "alergii"

Justyna przecież wiesz ze powodem oddania nie była alergia tylko jego bardzo ciężki stan zdrowia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 05, 2010 18:34 Re: Rudy po amp. pracia i wyszyciu cewki potrzebne wsparcie fin

Kciukasy za Rudzika :ok: :ok: :ok:

izydorka pisze:hm... jak napiszecie o tym prąciu, to żaden facet tego nie przeczyta, ich to boli... :roll:
może samo wyszycie cewki starczy.
i wcale nie musi jeść royala, tylko karmę leczniczą, są przecież różne.
no i dobrze by było wspomnieć, że w normalnym życiu kotkowi to przeszkadzać raczej nie będzie, bo z opisu wynika, że to kot kaleka, a przecież suk-owce całkiem dobrze sobie radzą, nawet te po wyszyciu.

Justyna, a jak będzie chętny domek, to koniecznie zacytuj coś z Izydorki :ok: Ludzie są tylko ludźmi :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

[poprzednia][następna]