dzisiaj na pewno też wstawię tutaj zelgłe fotki dwóch kotków, które trafiły do IKI z wrocławskiego schronu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:A co chcesz uciec z domu![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Dzisiaj z córka pudrowalismy persika. Ten kocur wie co to puder iwie np. że łapek sie nie pudruje, bo złąpał córke za rękę. Potem jak postawiła mu kryzę to usiadł tak jak siedzą koty przed wystawą aby nie być strzepywanym. Kocurek je tylko suchy pokarm tak jak nauczono go w hodowliNie zna innego jedzenia. Był bardzo zdziwiony jak pierwszy raz go pogłaskałam. Na kolanach nie usiedzi ( widocznie nigdy na nie nie był brany). Jutro wstawie zdjęcia dzisiejsze, bo nareszcie mam prawidłowo skonfigurowany komputer.
![]()
![]()
IKA 6 pisze:A dzisiaj troszkę o maluszku. Przez pierwsze dni był bardzo pobudzony. Od dwóch dni dość apatyczny. Ma delikatna biegunkę. Mam nadzieję, że to tylko zmiana jedzenia. Wczoraj zwymiotował pianą i az mi serce staneło w gardle. Na szczeście wymioty sie nie powtórzyły. Dzisiaj zjadł dość dużo swojej saszetki a teraz odpoczywa na moich kolanach. Jutro obowiazkowa wizyta u veta. Idziemy razem z Czaplinkiem. Jego oko jest w fatalnym stanie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, imatotachi, puszatek i 402 gości