PAKT CZAROWNIC XIV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie kwi 04, 2010 17:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Nabieram sił do jutrzejszego świętowania po dzisiejszym obżarstwie.
Swoją droga chłopaki nieźle się postarały i ciast już prawie nie ma :roll:

Pomponmama i jak z pierścionkiem :?: Znalazł się sam czy ktoś :mrgreen: go znalazł :?:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie kwi 04, 2010 17:55 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

No więc własnie nie znalazł się 8O Zaczynam podejrzewać, ze może jednak nie w gęsi go zgubiłam byłam... To znaczy mam nadzieje, bo jak jednak w gęsi to ktoś go zeżarł i nie wiem jak to wydali...Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie kwi 04, 2010 20:19 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

mmk pisze:Oj, tak... Znam to Siostro aż za dobrze :roll: Do tego dochodzi jeszcze pogarda dla normalnych zabawek i wyszukiwanie sobie nowych wśród moich "zabawek" :twisted:

Czy tylko mnie się to skojarzyło z wibratorami i tym podobnymi?????????????? 8O

Ja jak zwykle spóźniona w doczytywaniu...
U mnie malizna też mnie wkurza ocieraniem się o rolety (zaciągając je przy okazji) i usiłując wyjść na balkon na wiosenne powiewy (nawet przez uchylone okno).

W ogóle to wesołych Świąt i te sprawy.

Alebo, nie boję się, tylko jakoś przede mną ten komputer z krzykiem ucieka, żebym go po klawiszach nie tłukła. A my chyba jakoś niedaleko siebie mieszkamy. (Ja mieszkam blisko Jopop).
To nie wiem, czy ktoś chce tę puszkę Whiskasa, czy nie.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie kwi 04, 2010 20:41 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Koteczekanusi jako długo nieobecna jesteś winna Siostrom Czarownicom fotki swoich kotów :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 04, 2010 20:55 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

villemo5 pisze:Koteczekanusi jako długo nieobecna jesteś winna Siostrom Czarownicom fotki swoich kotów :mrgreen:

tak jest....dawaj footra :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie kwi 04, 2010 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

A teraz będę się tłumaczyć :oops:

Jestem istotą wybitnie aspołeczną i organicznie nie znoszę Świąt... Święta to jakiś tam przymus, obżarstwo i nuda.

Jeśli kogoś pominęłam w składaniu życzeń, to wynika to właśnie z cech podanych powyżej!!

Za wszystkie życzenia z serca dziękuję (choć coraz mniej wierzę w ich sprawczą moc) :!:

Jak pewnie wiecie ja życzę Wam zawsze jak najlepiej! Każdego jednego dnia, nie tylko od Święta! tam, gdzie zawędrowałam, a akurat składano życzenia zwerbalizowałam je i ja. Ale nie wszędzie dotarłam! Proszę jednak, by nikt nie czuł się pominięty!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon kwi 05, 2010 6:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Villemo, ty sie już tak nie tłumacz :lol: Wszyscy, którzy tu o tobie czytają, wiedzą, że serducho u ciebie zajmuje niemal bez reszty cały twój niewielki organizm, więc miejsca w nim dla czarownic wszystkich wystarczy( w serduchu, nie organiźmie) :mrgreen: Nie liczą się słowa, tylko czyny, a tych zdaje się u ciebie nie zabrakło?
Koteczkaanusi mnie się też skojarzyły zabawki tak jak tobie, zwłaszcza, że wciąż jestem na etapie pisania artykułów o sex shopach :lol: tyle że juz się wolę nie odzywać, bo po wstawce o korkach analnych z pompką (w którymś innym wątku) zostałam okrzyknięta przez niejaką Shirę zbereźnicą 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon kwi 05, 2010 7:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Bry! 8)
Dziś moje futra nie śpiewały Alleluja, tak jak wczoraj i dały mi pospać prawie do ósmej.
Czyżby też były zmęczone świętowaniem? :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 05, 2010 8:13 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

:roll: :roll: :roll:
Zbereźnice... Wyobrażacie sobie kota bawiącego się wibratorem? :lol:
Miałam na myśli świeczki, serwetki, chusteczki, patyczki do uszu, kremy, cukierki, pranie zdjęte podczas suszenia, "durnostojki" zrzucone z półki... Obecnie również różne jajeczka świąteczne. Moje koty mają wyjątkowy dar w wyszukiwaniu sobie zabawek :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon kwi 05, 2010 8:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Pozwoliłam sobie przekopiować ode mnie z wątku - liczę na wasze dświadczenie.
Mamy problem. Ruduś wczoraj zwymiotował, dzisiaj drugi raz Zauważyłam też że się mocno ślini. Nie wiem czy go coś boli. Co się mogło stać??? A więc świętować będziemy u weta. I mam pytanie - czekać do 16 jak gabinet otwarty czy na syrenie ściągać weta?Co to może być. Kocio wygląda na smutnego A ja przerażona.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon kwi 05, 2010 9:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Kurcze Shira nie mam pojęcia co to może być!Dwa pawie, to może jszcze nie tragedia, poczekaj do tej 16. To ślinienie jest niepokojące. A on sie slini płynnie, że tak powiem, czy jest to piana?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon kwi 05, 2010 9:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

pomponmama pisze:Kurcze Shira nie mam pojęcia co to może być!Dwa pawie, to może jszcze nie tragedia, poczekaj do tej 16. To ślinienie jest niepokojące. A on sie slini płynnie, że tak powiem, czy jest to piana?

Kapie jak woda z niedokręconego kranu :?
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon kwi 05, 2010 10:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

Jak dla mnie - coś zjadł, co mu siedzi na żołądku.. i nie może biedak tego zwymiotować - stąd to ciągłe slinienie. Do 16 niby nie dużo godzin, ale wydaje mi sie, ze trzeba teraz chociaż zadzwonić do weta, opisac objawy i zapytać co robić. Jak wet dobry to będzie wiedzial, czy masz jechac od razu czy można te parę godzin poczekać.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon kwi 05, 2010 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

miałam niedawno na tymczasie cudownego białego jak śnieg persiaka Marcinka, u niego problemy z wątrobą właśnie w taki sposób sie objawiły....brunatne ślinienie i wymioty, juz nawet tylko pianą ze śliny...a może koto jest tylko mocno zakłaczony?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon kwi 05, 2010 12:53 Re: PAKT CZAROWNIC XIV - optymizmu nam trzeba!

No nie wiem. Jest regularnie wyczesywany i pastę od kłaków dostaje :? Zobaczymy - o 16 do weta.
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]