Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !jest małpa czarna:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 02, 2010 21:44 Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !jest małpa czarna:)

Wiem że w ogromie tematów jaki istnieje na forum ten wątek pewno gdzieś szybko zaginie ale może jednak.... mam nadzieję... Wczoraj zaginęła moja kotka. Moja wina i tylko moja wina. Nie będę opisywała jak to się stało bo w skrócie mogę powiedzieć tylko że gdybym potrafiła dać sobie w mordę to zrobiłabym to bez wahania. Rzutka bo tak się wabi moja kotka jest wysterylizowaną śliczną czarną koteczką ubraną w biały kołnierzyk i takie same skarpetki. JEst bardzo nieufna, a na dodatek jest kotem który boi się własnego cienia :( Rzutka jest kotem domowym nie wychodzącym. To jest jej pierwsza ucieczka... ZAGINĘŁA WCZORAJ TJ.01.04. ok. godziny 18.30-19.00 w Bielsku Białej przy ulicy Komorowickiej w okolicach starej piekarni u Gawła. BŁAGAM JEŻELI KTOŚ JEST Z kOMOROWIC W BIELSKU I ZOBACZY TAKĄ KOTKĘ NIECH SIĘ ODEZWIE!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano Nie kwi 04, 2010 19:02 przez Gama, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Gama

Od: Wto gru 05, 2006 20:55

Post » Pt kwi 02, 2010 23:35 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

ja wiem że takich nieszczęść jak moje jest wiele ale podrzucę.... jest noc, ludzie śpią może jutro ktoś tutaj zajrzy.... przed chwilą wróciliśmy z mężem z poszukiwań,... problem polega na tym że nasz dom to darmowa jadłodajnia dla wszystkich okolicznych kotów. Boję się że Rzutka została po prostu przegoniona przez któregoś dzikusa stołującego się na naszym podwórku.Dla nich ona wszak obcym kotem jest:( W panice ratując się ucieczką mogła odbiec gdzieś daleko i nie potrafi wrócić.... wychodzę co chwilę na ogród kiciam, wołam po imieniu, potrząsam puszką w której trzymamy suchy pokarm.... ona na to zawsze przybiegała w domu.... no to podrzucą może jednak ktoś jutro przeczyta....
Obrazek

Gama

Post » Sob kwi 03, 2010 1:31 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

Napisz do forumowiczki o nicku peate - ona pracuje gdzieś na Komorowickiej...?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob kwi 03, 2010 9:51 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Gama

Post » Sob kwi 03, 2010 9:54 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

Trzymam kciuki za odnalezienie kici!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob kwi 03, 2010 10:07 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

ja wierzę że Wasze kciuki pomogą.... Dziękuję dziękuję.....
Obrazek

Gama

Post » Sob kwi 03, 2010 14:25 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

jestem, napisałam już pw do Gaby ..
ciężko będzie, ale również wierzę, że Rzutka się odnajdzie i mocno za to trzymam kciuki :ok:
wracaj kiciu ..

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Sob kwi 03, 2010 17:10 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

no to ja sama sobie podrzucę do góry może jeszcze ktoś z Bielska będzie zaglądał przeczyta.... dziękuję Wam za kciuki.... święta to będę miała do kitu... ech ... nie ważne byleby się mała znalazła....
Obrazek

Gama

Post » Sob kwi 03, 2010 21:12 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

DZIEWCZYNY JEST!!!!!!!!!!!!!!!To znaczy jest ale jej nie ma ... to znaczy jest na strychu naszego domu czyli tam gdzie uciekła. Sprawa jest o tyle skomplikowana że z tego strychu koty spokojnie mogą wychodzić na zewnątrz i spokojnie wchodzić z powrotem. Jest tak ze względy na "nie nasze koty" aby w zimie czy w deszczowe dni miały gdzie się schować. Dlatego jak Rzutka zwiała na strych to myśleliśmy że jakąś dziurą wydostała się na zewnątrz i kicha. Siedzi jednak bidulka na starym sianie a raczej w nim bo koty porobiły sobie w tym sianie tunele. My siana które ma chyba ze sto lat nie wywalamy bo kotom tam dobrze ale jak teraz tego straszka stamtąd wyciągnąć?? Mąż pozabezpieczał już teraz wszystkie dziury którymi mogłaby wyjść na podwórko. Trudno dzisiaj dzikie koty będą musiały poratować się rurą ciepłowniczą biegnącą obok naszego domu, mrozu nie ma nic im nie będzie. Poradźcie tylko jak zwabić małpiszona do domu. Jak mnie zobaczyła z jedzeniem dała nura w siano i tyle ją widzieliśmy. Mamy zamiar na noc zostawić otwarte drzwi prowadzące ze strychu do domy. Może wejdzie drogą którą zwiała. Żarcia jej nie dam bo może być tak że zje i znowu zwieje. Macie może jeszcze jakiś pomysł jak ją zwabić?? I nadal proszę oczywiście o kciuki które pomagają ZAWSZE!!!!!
Obrazek

Gama

Post » Nie kwi 04, 2010 0:26 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !!!!!!

ale super, że się znalazła :D
z tymi drzwiami to dobry pomysł, może sama wróci skąd zwiała, szczególnie jak zgłodnieje ..
a jeśli nie to klatka łapka przychodzi mi do głowy ...
najważniejsze, że wiecie gdzie jest i że jest bezpieczna
kciuki trzymam nadal :ok:

peate

Post » Nie kwi 04, 2010 18:59 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !Jest małpa czarna:)

JEst małpiszon czarny :D :D poskutkowały otwarte drzwi. Rano wychodzę z pokoju a na przedpokoju stoi czarne z wybałuszonymi ze strachu oczętami i gapi się na drzwi do kuchni :D Mnie kamień z serca spadł ale zastanawiam się gdzie ona tak naparwdę była bo jedzenie aż tak bardzo jej nie interesowało za to miski z wodą nie odstępowała na krok... kaca ma czy jak?? :twisted: Teraz cały dzień odsypia bezpieczna na ciepłym grzejniku. Dziękuję Wam za kciuki i rady . Kochane jesteście :1luvu:
Obrazek

Gama

Post » Nie kwi 04, 2010 23:19 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !jest małpa czarna:)

bardzo się cieszę, że ta historia tak dobrze się skończyła :D
mam nadzieję, że Rzutka już nigdy więcej nie napędzi Wam takiego stracha ..
no i teraz to już święta mogą być na prawdę wesołe .. razem z Waszym czarnym zajączkiem :wink:

peate

Post » Pon kwi 05, 2010 11:01 Re: Bielsko Biała Komorowice zaginęła kotka !jest małpa czarna:)

oj teraz to już faktycznie czuję że są święta ;) j a też mam nadzieję że ten jeden raz jej wystarczy i nigdy więcej nie pokusi się o taką eskapadę. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję :1luvu:
Obrazek

Gama