S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 03, 2010 14:35 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Bona44 pisze:Witam Serdecznie Wszystkie Kociary :1luvu:
Składam życzenia wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w te Wielkanocne Święta niech ziszczą się wszelkie marzenia, życzenia te duże i te małe te głośne i te nie wypowiedziane wcale.
Życzę naszym futrzakom :kotek: tylko kochających, odpowiedzialnych Dużych pełnej michy :catmilk: zero chorób :cat3: .

ps Od dziś mam "świętego" kota Franka ukradła kiełbasę z koszyczka i ją zjadła, nasza wina koszyczek stał bez ochrony.
Tą drogą dziękuję jeszcze raz za tak cudownego kota popieram całą działalność Kociej Chatki i wiernie jej kibicuję. :ok:
Na "zajączka" dla Futrzaków przesyłam datek.

Za tego cudownego kota podziękuj Hidi to jej podklatkowe znalezisko :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 03, 2010 14:55 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Hidi dziękuję za koteczkę. Mam nadzieję że kiedyś będę miała okazję osobiście podziękować za Franię :piwa:
BO to kot którego warto mieć w domu, nie paskuda, miziasty, na ramienny, nie wybredny czytaj wszystko żerny i zero agresji nawet przy obcinaniu paznokci. :ok:
Po prostu Super Kot :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob kwi 03, 2010 15:06 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Bona44 pisze:Hidi dziękuję za koteczkę. Mam nadzieję że kiedyś będę miała okazję osobiście podziękować za Franię :piwa:
BO to kot którego warto mieć w domu, nie paskuda, miziasty, na ramienny, nie wybredny czytaj wszystko żerny i zero agresji nawet przy obcinaniu paznokci. :ok:

Proszę i to się nazywa zadowolony "klient".Dzwonila w sprawie adopcji długowlosej Steni dostała zezeowatą burą Franię i jeszcze zadowolona i dziękuje :mrgreen:

mar_tika

Post » Sob kwi 03, 2010 15:14 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Widocznie los tak chciał a Franki już nie zamienię nawet na Stenię choć wolna wolałabym Frankę 2. :ryk: :ryk: :ryk:
Proszę dać znać jak coś będzie potrzeba, bo kurs skończony :dance2: nawet z wyróżnieniem, jestem już czasowa.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob kwi 03, 2010 17:11 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Bona44 pisze:Hidi dziękuję za koteczkę. Mam nadzieję że kiedyś będę miała okazję osobiście podziękować za Franię :piwa:

Cała przyjemność po mojej stronie! :lol: :lol: i kto by pomyślał, że takie szczescie spotka tą koteczke. Znalazłam ją pod moim blokiem, siedziala przytulona do muru, zmarznieta i przerazona. Od razu dala sie wziazc na rece i zabrac do domu- ufna i kochana :D
Bardzo sie ciesze, ze tak dobrze Wam sie uklada z Frania zezulą :1luvu: :1luvu: :ok:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob kwi 03, 2010 17:50 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Obrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob kwi 03, 2010 18:50 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

witam się sobotnio
wesołych świąt wszystkim życzę mimo że wieści nie zawsze dobre
strasznie mi przykro z powodu Meli [']
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob kwi 03, 2010 21:02 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Ano tak to jest.Dobre wieści przeplatają się z tymi smutnymi:(
Ku pokrzepieniu powiem jeszcze że do adopcji dzis pojechała Festi nasz pręguska :ok: Oby jej sie udało ,całe swoje zycie spędziła na ulicy dla tej koteczki to wielka szansa.

Przedstawię wam koteczki które przyjechaly ze schroniska 30.03 i obecnie są na kwarantannie.Niestety przyjechały trzy kotki zostały dwie.Wczoraj odeszła od Nas Chudzinka

A oto ABI kotka dorosła .Prawdopodbnie kiedyś była kogoś ponieważ przyjechała z obróżkami na szyi.Kota bardzo łagona ,przyjacielska i w dośc dobrej kondycji
Obrazek

PAULA malutka ,drobniutka koteczka około 8 mies.Mega przytulste stworzenie
Obrazek

DZICZKA-dzika kotka przyjechala na sterylkę .Okazało się że jest chora.Obecnie na antybiotyku.Na wolnośc wyjdzie gdy ją postawimy na nogi
Obrazek

Obecnie na kociarni przebywa:Liwia,Ewita,Michasia,Abi,Paula ,Dziczka i 4 nowe nabytki które dzis przyjechały ze schroniska

mar_tika

Post » Nie kwi 04, 2010 0:19 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

mar_tika pisze:A oto ABI kotka dorosła .Prawdopodbnie kiedyś była kogoś ponieważ przyjechała z obróżkami na szyi.Kota bardzo łagona ,przyjacielska i w dośc dobrej kondycji
Obrazek

Z tego co dowiedziałam się w schronie to faktycznie Abi była czyjaś, ale wypuszczana na dwór wielokrotnie rodziła zresztą do schronu została przywieziona z maluchami, ale nie wiem co sie z nimi stało :cry: dziś jeszcze ostatnim rzutem byłąm w schronie - zabrałam 4 kociaki po świętach pewnie będzie porządna fotorelacja :D
A tak poza tym wszystkim życzę wszystkiego najlepszego z okazji świąt i mokrego Śmingusa :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie kwi 04, 2010 20:29 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

aaa mała Paula podobna do Abi :)
śliczne ....
Obrazek

Madziula

Post » Pon kwi 05, 2010 9:39 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Mam pytanko....
Czy Paula (KOT nr. 1 ) już po kwarantannie?...bo chyba mam dla niej D.T. :)
Filipek i Franuś już w D.S. :D Jak się chłopcy się zaaklimatyzują, to się zobaczy, no może nie rozniosą mieszkania i oby tak było :ok:bo jak na teraz to DWA WARIATY "pono" mają wszystko przegotowane na "waryjactwa" Trza trzemać....nie mówi się trza, trza mówić trzeba trzymać :ok: coby IM się udało :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon kwi 05, 2010 10:48 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

hej witam wszystkich świątecznie i dyngusowo :-)
pamietajcie o moim Dexterku, szukamy dla niego domu. Najlepiej z jakimiś zwierzatkami, na dokocenie albo z kims kto jest w domu. To wulkan energii Piotrek mowi, ze ten kot ma ogień w d...
faktycznie szaleje i chce sie bawić, jakby został sam w domu to moze z nudów narobic szkody. Nikt nie dzwoni po niego a taki sliczny....
miziasty tez.
na zdjeciu myje Agatkę, naszą krówkę
Obrazek

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon kwi 05, 2010 10:57 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

a tu w żelaznym uścisku naszej Agatki waga ciężka
Obrazek

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon kwi 05, 2010 12:52 Re: S-ec K.Chatka-przyszła wiosna... czas na duże zmiany???

Kropeczka13 pisze:Mam pytanko....
Czy Paula (KOT nr. 1 ) już po kwarantannie?...bo chyba mam dla niej D.T. :)
Filipek i Franuś już w D.S. :D Jak się chłopcy się zaaklimatyzują, to się zobaczy, no może nie rozniosą mieszkania i oby tak było :ok:bo jak na teraz to DWA WARIATY "pono" mają wszystko przegotowane na "waryjactwa" Trza trzemać....nie mówi się trza, trza mówić trzeba trzymać :ok: coby IM się udało :D
Obrazek

kciuki mocno zaciśnięte :)

Filomen pisze:a tu w żelaznym uścisku naszej Agatki waga ciężka
Obrazek

super :) :ok:
Obrazek

Madziula

[poprzednia][następna]