Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 05, 2010 7:26 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

podrzucę
może jeszcze jest ktoś kto może pomóc, a nie zauważył
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon kwi 05, 2010 7:51 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Też martwię sie o pozostałe trzy koty-czasu coraz mniej,a dla nich nie ma domów!!!!!! :( :( :(

Zabers,biedactwo-współczuję !!!!! :( :( :(

Aleksandro-też jestem w szoku,że Totek stesknił się za kontaktem 8O 8O 8O

Milenko,a jest szansa na pożyczenie transportera np z lecznicy? albo z TOZ-u?
W sumie i tak musisz dokupić transportery,bo przewiezienie tylu kotów do Słupska to tez nie lada wyzwanie!-poproszę Betakę,żeby przesłała Ci transporter po Zoe,i tak miał do mnie wrócić,a Tobie w tej chwili jest bardziej potrzebny!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon kwi 05, 2010 8:08 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Nie jest źle, Kropuś, nie jest źle. :ok: Cóś przekąszę, a potem idę z TŻ na krótki spacer (dopóki nie pada). Muszę się ruszać, bo skapcanieję (i tak już wkurza mnie, że ślamazarnie łażę :evil: ).
Ładnie mi zrobili, blizna taka sama, tylko nowa :mrgreen: , parę deko, jakby nie było bez diety poszło. Będzie "git". :ok:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon kwi 05, 2010 8:38 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Oleńko-to pięknej pogody na spacerku życzę!!!!!-i zdrówka!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon kwi 05, 2010 8:40 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:ok: Teraz już z górki. Odpocznij, Kropuś, odpocznij. Należy Ci się.
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Pon kwi 05, 2010 9:07 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Odpoczywam,leniuchuję-lubię wolne dni!
A odpoczynek każdemu się należy-do urlopu daleko :( :(
Humor mi psuje to,że te trzy koty nadal bez przydziału :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon kwi 05, 2010 10:41 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon kwi 05, 2010 11:54 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon kwi 05, 2010 12:26 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

:ok: :ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon kwi 05, 2010 15:35 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Koteczki, hop na górę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon kwi 05, 2010 15:43 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

milenap pisze:Małe podsumowanie (chyba bardziej dla mnie :wink: )

Koty, które już są w DT:

Fernandzio/Totuś - jest u Aleksandry59 :D
Kocica buro-biała - DS znaleziony przez siasia1981 :D (i trzymamy kciuki, żeby takim został :ok: )
Pingwin i Czarny po szczepieniu pojadą do DS na wsi, znalezionego dzieki Pani z zielonogórskiego TOZ-u - pojechały szcześliwie 02.04 :D :D

Czekają w kolejce:

1 kot - DT u Poker71 - preferowany biało-szary "coś" :D
1 kot - DT u Cameo - Kamila, też burasek albo coś biało szarego :D
1 kot - DT u Edziny - może duży czarny :D kot już złapany i "się kastruje" :wink: kocur jedzie do DS na wsi :D

Potencjalne DT:

Edzina - jeśli znajdzie sie miziak, to będzie miał DS :D - nieaktualne
Avian - jeśli znajdzie się typ działkowca :D
kolejna Dobra Dusza - jeśli znajdzie się prokoci osobnik :D

I małe streszczenie sytuacji, w punktach, moze będzie czytelniej:

- pomocy potrzebują jeszcze 3 koty
- koty to bezdomniaczki
- ja i koty musimy stąd zniknąć do końca kwietnia, ja wyprowadzam się 450 km stąd, mieszkanie zostanie sprzedane, stracą azyl i opiekę
- dla każdego kota deklaruję określoną kwotę/karmę co miesiąc
- deklaruję, ze zabiorę kota (jeśli nie znajdzie domu w międzyczasie) najpóźniej na jesień/zimę tego roku - mogę podpisać umowy zobowiązujące do tego
- każdy kot zostanie odpchlony, odrobaczony, wykastrowany przed wydaniem

BARDZO proszę o pomoc, potrzebuję tych kilku miesięcy, by na nowo zorganizować swoje życie, tak naprawde od zera i coś przygotować dla tych kotów.

Obiecuję, ze nie zostawię nikogo z problemem, naprawde nie chcę umyć rąk od odpowiedzialności za te koty.

Bardzo proszę o pomoc!!!

ZOSTAŁ NIECAŁY MIESIĄC
BARDZO PROSIMY

Ja wiem, są Święta, ale może właśnie przy okazji rodzinnych spotkań komuś błyśnie pomysł...

zabers

Post » Pon kwi 05, 2010 16:45 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

No cholerka,tak mnie to trapi,a pomysłów zero :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon kwi 05, 2010 17:01 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Milenko, jeśli Ci potrzeba transporterów, móge Ci wysłać transporter po Norce.
Chciałam go wyrzucić, bo mi się wizualnie nie podoba i kojarzy mi się
z nieciekawą przeszłością Norci... Stary jest,
ale wszystko z nim poza tym w porzadku.
Daj znac, czy bys go chciala, i podaj adres do wysylki.
Potem mozesz go wyrzucić, jak już nie bedzie Ci potrzebny.

Kciuki za te 3 koteczki, ktore wciaz bez dt... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon kwi 05, 2010 17:08 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Ewuniu-na pewno sie przyda!!!-Mila została bez transporterów,ja już zaoferowałam swój po Zoe.
Jeśli ktoś ma zbedny transporter-proszę-przeslijcie Milence-ona ma 7 kotów do przewiezienia,a w miedzyczasie musi jeszcze wozić do weta złapane!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon kwi 05, 2010 18:04 Re: Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Dziękuję Dziewczyny :1luvu:

Transportery na pewno bardzo mi się przydadzą :D :D i tak będę musiała dokupić ze 2 większe, żeby kukułki się zmieściły do jednego, a Glus z Melką do drugiego, bo będziemy jechać autem osobowym z kotami, wiec 7 małych transporterów nie wejdzie po prostu, a nie chce zadnego kota wieźć później, czy wcześniej, nie chce im dodatkowego stresu dokładać. Ale dzięki Wam małe transporterki będę miała, dziekuję bardzo :1luvu: w takich też wygodniej wieźć koty do weta :D :D
Ewa, zaraz wyślę pw z adresem :D Kasiu, a Tobie odeślę już ze Słupska Twój, albo nie, będzie dodatkowy powód do Twoich odwiedzin :wink: wetów też spytam o transporetry, już na sam wyjazd.

Dziś nikt nie przyszedł na balkon :? klatka stoi pusta :? ale może jeszcze dziś ktoś wejsć postanowi :twisted:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]